Debiteurenfinanciering voor jouw facturen

Jouw onderneming vooruit helpen? Dat doe je met een debiteurenfinanciering. Zo kun je jouw openstaande facturen (bijna meteen) betalen.

Lange betaaltermijnen overbruggen, projecten voorfinancieren of groeien met je bedrijf? Kies voor een debiteurenfinanciering. Dat is zakelijke financiering van nu. Voor ondernemers van nu.

Direct geld op je rekening

Vanaf slechts 0,65% van je factuur

Je houdt zelf contact met je klant

1140-760-David_SFW

Bekend van:

 • rtlz
 • fd
 • bnr nieuwsradio
 • quote
 • de ondernemer
keyboard-with-hands-floryn-debiteurenfinanciering

Een debiteurenfinanciering van nu

Een debiteurenfinanciering voor het MKB is een goede oplossing waardoor jouw facturen (bijna meteen) worden betaald. Door debiteuren te financieren houd je meer middelen over om te groeien als bedrijf. Zo houd jij als ondernemer meer tijd over voor wat je het liefste doet: ondernemen.

Kies voor een voorfinanciering voor jouw debiteuren en help je onderneming vooruit. Dat is de zakelijke financiering van nu.

 • €280M+ Verstrekte leningen
 • 4.230 Geholpen MKB'ers
 • 77.181 Verwerkte aanvragen

Voordelen van een debiteurenfinanciering

Een groot voordeel van een debiteurenfinanciering voor het MKB is dat je, als ondernemer, meer middelen overhoudt om te investeren in de groei van je bedrijf. Benieuwd wat de voordelen van een debiteuren financieren bij Floryn zijn, vergeleken met traditionele banken?

Snel en eenvoudig

Vraag binnen 2 minuten online een debiteurenfinanciering aan, ontvang binnen 24 uur geld op je rekening.

Flexibel lenen

Een debiteurenfinanciering van €10.000 tot € 3 miljoen. Neem flexibel geld op wanneer jij het nodig hebt.

Gratis extra aflossen

Dagelijks opzegbaar en gratis extra aflossen. Omdat je als ondernemer flexibel moet kunnen zijn.

Waar kan ik een debiteurenfinanciering voor gebruiken?

Als ondernemer heb je ambities. Om te groeien, optimaliseren of je klanten nog beter te kunnen helpen. Dan komt wat extra kredietruimte goed van pas. We geven je enkele voorbeelden waarop onze klanten hun debiteurenfinanciering bij Floryn gebruiken. Hoe jij je voorfinanciering voor debiteuren inzet, bepaal je natuurlijk zelf.

lange betaaltermijnen overbruggen
Lange betaaltermijnen overbruggen

Een groot probleem bij MKB'ers: klanten die laat betalen. Overbrug de lange betaaltermijnen, zodat je wel een nieuw project aan kunt nemen, extra voorraad inslaan of een stabiele cashflow realiseren.

uitbreiding
Groei en uitbreiding

Groei en uitbreiding vraagt om een investering. Om extra personeel aan te nemen, grote projecten aan te kunnen nemen of je product of software verder te ontwikkelen.

investeren in apparatuur
Investeren in apparatuur

Soms heeft je bedrijf het gewoon nodig: een nieuwe machine, bedrijfsauto, inventaris of software, zodat je verder kunt met ondernemen.

Debiteurenfinanciering aanvragen: hoe werkt het?

1

Aangevraagd in 2 minuten

Vul je gegevens in. Geef aan hoeveel financiering je wilt en koppel je bankrekening in onze beveiligde omgeving.

2

Binnen 24 uur geregeld

Met slimme technologie rekenen we uit wat je kunt lenen. Vervolgens ontvang je een aanbod en hebben we contact.

3

Direct geld opnemen

Na akkoord neem je eenvoudig geld op via jouw persoonlijke omgeving. Het bedrag wordt dezelfde dag overgemaakt.

60.000+ bedrijven gingen je voor

We worden door onze klanten beoordeeld met een 4,8 / 5 op Google reviews.
Lees hieronder alle verhalen van onze tevreden klanten.

 

Veelgestelde vragen over debiteurenfinanciering

 • Je komt in aanmerking wanneer jouw bedrijf al minimaal 6 maanden ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel en je voor minimaal €10.000 per maand aan facturen verstuurt aan bedrijven.

 • Het enige wat we nodig hebben zijn recente banktransacties en natuurlijk de facturen die je wilt financieren. Geen jaarrekening of andere financiële gegevens dus! Om het delen van je gegevens zo veilig mogelijk te maken werken we met een PSD2 koppeling. 

 • Je blijft zelf verantwoordelijk voor de betaling van de factuur. Wanneer de klant te laat betaalt, worden de kosten automatisch in mindering gebracht op het restant van de factuur, 1% per 30 dagen na rato. Floryn rekent hierbij geen boeterente.
 • Bij Floryn komen we niet tussen de relatie met jou en je klanten. Dat vinden wij wel zo klantvriendelijk. De communicatie verloopt met jou, niet met je debiteur.

 • De klant kan de factuur enkel betalen op een bankrekening van Floryn*. Hier zijn geen aanvullende kosten aan verbonden. 

  *De naam van de rekening is te zien als ‘Floryn - inzake (klantnaam)’

 • Nee, Floryn scheidt financiering en verzekering van elkaar. Dit omdat je een verzekering lang niet altijd nodig hebt en daardoor vaak een stuk goedkoper uit bent. Mooi meegenomen!

 • Nee, dat is niet verplicht. Bij Floryn is debiteurenfinanciering al mogelijk vanaf een enkele factuur. We zorgen ervoor dat liquiditeit altijd beschikbaar is voor jouw onderneming, net wanneer je dit nodig hebt.

 • Wanneer je al een financiering hebt, zijn jouw debiteuren mogelijk verpand. Dit kan het moeilijker maken om factoring aan te bieden. 

  Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Doe een aanvraag en stuur waar mogelijk alvast je financieringsovereenkomst mee. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug met de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Jouw aanvraag voor een debiteurenfinanciering is geheel vrijblijvend.
Zonder stapels documenten, zo kunnen we het binnen 24 uur voor je regelen.