Zakelijk krediet van nu: hoe werkt dat?

Het aanvragen van een zakelijk krediet van nu gaat gemakkelijk en geheel online. Maar wat moet je allemaal aanleveren en hoe werkt het nu precies? We leggen het je uit!

Geld lenen vanaf € 10.000

In 2 minuten aangevraagd, binnen 24u geregeld

Veiliger dan ooit via onze PSD2 koppeling

997-868-two-men-standing

Blijf de baas over jouw data met PSD2

Met PSD2 heb je volledige controle over jouw gegevens. Je regelt eenvoudig je financiële zaken en bepaalt zelf wie jouw data wel en niet mag inzien. Wel zo fijn. Zo kun je zonder stapels papierwerk een auto leasen, je uitgaven bijhouden in een app of een lening afsluiten. Dat is lenen zonder gedoe.

Veiliger dan ooit

Jij bepaalt wie er toegang heeft tot jouw gegevens. PSD2 regelt het toezicht en zorgt ervoor dat jij de baas bent en blijft over jouw data. Zo heb je een veilige, rechtstreekse koppeling met de bank.

Nu nog efficiënter

Wanneer je de PSD2 koppeling hebt gemaakt, is het niet meer nodig om handmatig je bankafschriften aan te leveren. Hierdoor heb je meer tijd voor dat wat je het liefste doet: ondernemen.

Zo werkt het aanvragen van een zakelijke financiering van nu

 
krediet-aanvragen

1. Vul online enkele gegevens in

Vul enkele gegevens in en upload 6 maanden aan zakelijke bankafschriften. Dat is het enige wat je hoeft aan te leveren. Vervolgens neemt je persoonlijke accountmanager binnen 24 uur contact met je op om jouw mogelijkheden voor een doorlopend krediet te bespreken.
Geld opnemen

2. Neem direct geld op

Na goedkeuring ontvang je direct toegang tot je persoonlijke account. Daar neem je doorlopend geld op wanneer jij het nodig hebt. Hiermee lijkt het op het traditionele rekening courant krediet. Grotere groeiambities? Wij zijn net als jij ondernemers en denken graag met je mee.
floryn-account

3. Terugbetalen zonder zorgen

Iedere week betaal je een deel van het opgenomen bedrag terug. Dit gebeurt via automatische incasso's, zodat je er geen omkijken naar hebt. Het bedrag dat afgeschreven wordt bestaat uit aflossing + rente. Zo betaal je de opname terug in de afgesproken termijn. Extra terugbetalen kan altijd kosteloos.
Geld opnemen klik-1

4. Tussentijds opnemen

Bij Floryn kun je, indien er nog een deel ongebruikt is in je kredietruimte, tussentijds meerdere keren geld opnemen als je het nodig hebt. Kies het bedrag dat je nodig hebt en ontvang het binnen één dag op je rekening. Echt eenflexibel krediet dus! Bij iedere opname heb je precies inzicht in de kosten, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Waarom een zakelijke financiering van nu

Sneller dan de bank

In 2 minuten aangevraagd, binnen 24 uur geregeld. Zonder stapels documenten.

Boetevrij aflossen

Terugbetalen gaat automatisch en aflossen kan altijd zonder gedoe.

Financieel dashboard

Altijd inzicht in jouw financiële situatie met een handig dashboard.

Eerlijke voorwaarden

Weet altijd waar je aan toe bent. Geen kleine lettertjes of verrassingen.

Vast contactpersoon

We gebruiken slimme technologie maar staan altijd klaar met persoonlijke service.

Beste service

Klanten geven ons een 4,8/5 op Google reviews voor onze snelle en goede service.

Lees meer over zakelijke financieringen

Interessante blogartikelen, spraakmakende whitepapers en inspirerende ondernemersverhalen om jou te helpen bij het vinden van de juiste lening voor je bedrijf.

Wil je de mogelijkheden weten voor jouw bedrijf?

Doe de Quickscan en ontdek binnen twee minuten hoeveel geld jij kunt lenen voor jouw onderneming. Tijd om ambities waar te maken!