Bekend van:

 • rtlz
 • fd
 • bnr nieuwsradio
 • quote
 • de ondernemer

Wat is een zakelijke lening?

Heb je voor je bedrijf een lening nodig? Een zakelijke lening is een geldbedrag dat je in één keer op je rekening krijgt. Ideaal voor grote investeringen in je bedrijf. Wekelijks betaal je een vast bedrag aan rente en aflossing. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Je regelt je financiering volledig online en het enige wat we nodig hebben zijn bankafschriften. Wel zo makkelijk. Zo heb je snel een bedrijfslening om je onderneming te helpen groeien.

Wanneer een zakelijke lening?

Als ondernemer wil je groeien, in omzet en in personeel. Hiervoor zijn vaak investeringen nodig. Het liefst uit eigen zak, maar als dat niet kan, wil je als ondernemer nog steeds door. Met een zakelijke lening financier je een langlopende investering, om je bedrijf uit te breiden, personeel aan te nemen of machines aan te schaffen. Wil je een bedrijfslening aanvragen? Bij Floryn doe je dit binnen 2 minuten online.

Waarom een zakelijke lening van Floryn?

Snel geregeld

In 2 minuten aangevraagd, binnen 24 uur geregeld. Volledig online.

Flexibele looptijd tot 5 jaar

Jij bepaalt de looptijd van je lening. Kies wat het beste bij jouw investering past.

Geld direct op je rekening

Ontvang het geld in één keer op je rekening, zo kan je meteen investeren in je bedrijf.

Geen verrassingen

Betaal de lening in wekelijkse termijnen terug en de rente staat vast.

Ideaal voor grote investeringen

Doe je investering en ga weer verder met waar je goed in bent: ondernemen.

Beste service

Klanten geven ons een 4,7/5 op Google reviews voor onze snelle en goede service.

how-it-works_2021

In drie stappen een bedrijfslening aanvragen

1

Aangevraagd in 2 minuten

Vul je gegevens in. Geef aan hoeveel financiering je wilt en koppel je bankrekening in onze beveiligde omgeving.

2

Binnen 24 uur geregeld

Met slimme technologie rekenen we uit wat je kunt lenen. Vervolgens ontvang je een aanbod en hebben we contact.

3

Direct geld opnemen

Na akkoord neem je eenvoudig geld op via jouw persoonlijke omgeving. Het bedrag wordt dezelfde dag overgemaakt.

60.000+ bedrijven gingen je voor

We worden door onze klanten beoordeeld met een 4,7 / 5 op Google reviews.
Lees hieronder alle verhalen van onze tevreden klanten.
 

Waar kan ik een zakelijke lening voor gebruiken?

Als ondernemer heb je ambities om te groeien in omzet en in personeel. Dan komt wat extra financieringsruimte goed van pas. Hoe je het investeert, bepaal je natuurlijk zelf. Wil je voor jouw bedrijf een lening aanvragen, maar weet je nog niet waarvoor je het allemaal kunt gebruiken? Bekijk hieronder enkele voorbeelden voor welk doel je onze lening kunt gebruiken.

streamline-icon-saving-money-flower@512x512-01 (1)
Uitbreiding van je bedrijf

Financier een nieuwe vestiging, bedrijfsovername of breidt uit naar het buitenland.

voertuigen-aanschaffen
Voertuigen en machines

Investeer in nieuwe bedrijfsmiddelen, zoals voertuigen of machines.

investeren-invetaris
Inventaris en software

Richt je kantoor of bedrijfspand in, of digitaliseer je bedrijf

herfinancieren
Herfinancieren

Sluit je lening over naar betere voorwaarden bij Floryn.

Kom ik in aanmerking?

Je kunt bij ons een zakelijke financiering krijgen als je bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ten minste 6 maanden bestaat. Voordat je een bedrijfslening gaat aanvragen, kun je vrijblijvend de QuickScan invullen. Zo kun je direct zien wat de financieringsmogelijkheden voor jouw bedrijf zijn. 

Wat moet ik aanleveren?

Wil je voor je bedrijf een lening aanvragen? Dankzij innovatieve technologieën die wij inzetten, hebben we alleen je zakelijke bankafschriften van de afgelopen 6 maanden nodig. Wil je meer dan €150.000 lenen? Dan ontvangen we graag ook recente kolommenbalans en je debiteuren- en crediteurenlijst.

Meer lezen over zakelijke leningen?
Bekijk onze blogs:

Interessante blogartikelen, spraakmakende whitepapers en inspirerende ondernemersverhalen om jou te helpen bij het vinden van de juiste lening voor je bedrijf.

Veelgestelde vragen over zakelijke leningen

 • Dit kan gemakkelijk en snel via onze website. Vul je bedrijfsgegevens in en doe de QuickScan. Hiermee krijg je inzicht in wat de verwachte mogelijkheden voor jou zijn. Als je wil dat je aanvraag direct wordt behandeld, upload dan je bankafschriften van de afgelopen 6 maanden en stuur je aanvraag de deur uit. In twee minuten aangevraagd en binnen 24 uur een persoonlijk aanbod!

  Tip:  je kunt bij Floryn ook je zakelijke krediet aanvragen.

 • Als je een aanvraag hebt gedaan, gaan we kijken wat de kredietwaardigheid van jouw bedrijf is. Floryn bepaalt jouw kredietwaardigheid alleen op basis van je bankafschriften van de afgelopen 6 maanden. Geen gedoe met jaarcijfers en ondernemingsplannen dus. Wij maken gebruik van nieuwe technologie om de gegevens te analyseren, zodat wij jou zo snel mogelijk verder kunnen helpen. Op basis van de analyse en jouw situatie bepalen we hoeveel we jou kunnen verstrekken. 

 • Wanneer je een bedrijfslening wilt aanvragen bij Floryn, checken we in een paar stappen samen hoeveel je kunt lenen. Ontdek hoeveel jij kan lenen door de QuickScan in te vullen.

 • Zakelijke leningen voor jouw bedrijf zijn er in verschillende looptijden. Zo kun je al een lening van 1 jaar afsluiten, maar ook van 5 jaar. Dit stemmen we samen af op jouw behoeften en mogelijkheden. 

 • Het aflostermijn is afhankelijk van de looptijd van de lening (keuze uit 1 t/m 5 jaar). Dit is altijd een vast percentage per week.

  Bij Floryn begrijpen we volkomen dat je eerder wil aflossen. Dit kan gemakkelijk via het online portaal van Floryn. Binnen de zakelijke lening van Floryn kan er maximaal 20% kosteloos worden afgelost per kalenderjaar. 

 • Bij een zakelijke financiering voor je bedrijf denk je misschien als eerst aan de bank. Toch kiezen steeds meer ondernemers voor een alternatief, aangezien het als MKB'er moeilijk is om bij de bank een lening te krijgen. De bank stelt steeds strengere eisen, vraagt stapels documenten en het proces duurt vaak weken, zo niet maanden. Dat moet anders, vinden wij. Daarom hebben wij zakelijk lenen makkelijk gemaakt. Regel alles online op basis van enkel je bankafschriften. Je hoeft dus geen jaarcijfers en plannen aan te leveren. Je kunt zelfs zakelijke kredieten of een kleine lening aanvragen zonder BKR. Makkelijker én vooral sneller. 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Regel vandaag nog een investering in de toekomst van je bedrijf. Volledig online, zonder stapels documenten.