Bekend van:

 • rtlz
 • fd
 • bnr nieuwsradio
 • quote
 • de ondernemer

Een zakelijke lening van nu

Heb je voor je bedrijf een lening nodig? Een zakelijke lening (ondernemers lening) is een geldbedrag dat je in één keer op je rekening krijgt. Ideaal voor grote investeringen in je bedrijf. Wekelijks betaal je een vast bedrag aan rente en aflossing. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Je regelt je financiering volledig online en het enige wat we nodig hebben zijn bankafschriften. Wel zo makkelijk. Zo heb je snel een bedrijfslening om je onderneming te helpen groeien. Een bedrijfslening aanvragen gaat eenvoudiger dan je denkt.

Voor ondernemers van nu

Wil je een zakelijke lening afsluiten? Als ondernemer wil je groeien, in omzet en in personeel. Hiervoor zijn vaak investeringen nodig. Het liefst uit eigen zak, maar als dat niet kan, wil je als ondernemer nog steeds door. Je kunt bijvoorbeeld een bedrijfslening afsluiten. Met een zakelijke lening financier je een langlopende investering, om je bedrijf uit te breiden, personeel aan te nemen of machines aan te schaffen. Wil je een bedrijfslening aanvragen? Bij Floryn doe je dit binnen 2 minuten online.

Zakelijke lening vs. Zakelijk krediet

Bij een lening ontvang je het hele bedrag en betaal je maandelijks terug. Voor nieuwe financiering sluit je een nieuwe lening af. Zakelijk krediet biedt toegang tot geld dat je kunt opnemen wanneer jij dat nodig hebt. Na aflossing blijft het krediet beschikbaar.

Bekijk de verschillen tussen een zakelijke lening en zakelijk krediet in dit handige overzicht.

 
Zakelijke lening Zakelijk krediet
Eenmalig Doorlopend
Bedrag in één keer op je rekening Krediet opnemen wanneer je wil
Na aflossen stopt de overeenkomst Na aflossen kun je weer opnieuw geld opnemen
Je betaalt rente over het openstaande bedrag; in het begin is dit het totaalbedrag Je betaalt rente over het openstaande bedrag; enkel wat je hebt opgenomen

De voordelen van een zakelijke lening van nu

Een groot voordeel van een zakelijke lening aanvragen is dat je, als ondernemer, meer middelen hebt om te investeren in de groei van je bedrijf. Benieuwd wat de voordelen van bedrijfskredieten van Floryn zijn, vergeleken met traditionele banken?

Snel geregeld

Binnen 2 uur nemen je persoonlijk contact met je op, om je aanvraag te bespreken.

Flexibele looptijd tot 5 jaar

Jij bepaalt de looptijd van je lening. Kies wat het beste bij jouw investering past.

Geld direct op je rekening

Ontvang het geld in één keer op je rekening, zo kan je meteen investeren in je bedrijf.

Geen verrassingen

Betaal de lening in wekelijkse termijnen terug en de rente staat vast.

In drie stappen een bedrijfslening aanvragen

1

Aangevraagd in 2 minuten

Bedrijfslening aanvragen? Vul je gegevens in, geef aan hoeveel financiering je wilt en koppel je bankrekening in onze beveiligde omgeving.

2

Binnen 24 uur geregeld

Met slimme technologie rekenen we uit wat je kunt lenen. Vervolgens ontvang je een aanbod en hebben we contact voordat we samen je zakelijke lening afsluiten.

3

Direct geld opnemen

Na akkoord neem je eenvoudig geld op via jouw persoonlijke omgeving. Het bedrag wordt dezelfde dag overgemaakt.

60.000+ bedrijven gingen je voor

Wil jij ook een bedrijfslening afsluiten? We worden door onze klanten beoordeeld
met een 4,8 / 5 op Google reviews.
Lees hieronder alle verhalen van onze tevreden klanten.

 

Waar kan ik een zakelijke lening voor gebruiken?

Als ondernemer heb je ambities om te groeien in omzet en in personeel. Dan komt wat extra financieringsruimte goed van pas door geld lenen voor je bedrijf. Hoe je het investeert, bepaal je natuurlijk zelf. Wil je voor jouw bedrijf een lening aanvragen, maar weet je nog niet waarvoor je het allemaal kunt gebruiken? Bekijk hieronder enkele voorbeelden voor welk doel je onze zakelijke lening kunt gebruiken.

streamline-icon-saving-money-flower@512x512-01 (1)
Je bedrijf naar een hoger niveau

Financier een nieuwe vestiging, een verbouwing van je kantoor, een bedrijfsovername of breid uit naar het buitenland.

voertuigen-aanschaffen
Voertuigen en machines

Investeer in nieuwe bedrijfsmiddelen, zoals voertuigen of machines.

investeren-invetaris
Inventaris en software

Richt je kantoor of bedrijfspand in, of digitaliseer je bedrijf.

herfinancieren
Herfinancieren

Sluit je lening over naar betere voorwaarden bij Floryn.

Kom ik in aanmerking?

Wil je een bedrijfslening aanvragen, maar twijfel je of je hiervoor in aanmerking komt? Je kunt bij ons een zakelijke financiering krijgen als je bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ten minste 6 maanden bestaat. Voordat je een bedrijfslening gaat aanvragen, kun je vrijblijvend de Quickscan invullen. Zo kun je direct zien wat de financieringsmogelijkheden voor jouw bedrijf zijn. 

Wat moet ik aanleveren?

Wil jij snel een bedrijfslening afsluiten? Dankzij innovatieve technologieën die wij inzetten, hebben we alleen je zakelijke bankafschriften van de afgelopen 6 maanden nodig. Wil je voor je bedrijf een lening aanvragen van meer dan €150.000? Dan ontvangen we graag ook recente kolommenbalans en je debiteuren- en crediteurenlijst. Zo kun je snel een zakelijke lening afsluiten die past bij jouw ambities.

Meer lezen over zakelijke leningen?
Bekijk onze blogs:

Interessante blogartikelen, spraakmakende whitepapers en inspirerende ondernemersverhalen om jou te helpen bij het vinden van de juiste lening voor je bedrijf.

Veelgestelde vragen over zakelijke leningen

 • Wil je voor je bedrijf een lening aanvragen? Je bedrijfslening vraag je simpel en snel aan via de Quickscan op onze website. Hier heb je binnen 2 minuten inzicht in de verwachte mogelijkheden. Wil je dat je aanvraag direct wordt behandeld? Upload dan je bankafschriften van de afgelopen 6 maanden of maak een geheel veilige PSD2 koppeling via jouw bank. 

  In 2 minuten aangevraagd en binnen 24 uur een persoonlijk aanbod.

  Tip: je kunt bij Floryn ook je zakelijke krediet aanvragen.

 • Als je een aanvraag hebt gedaan, neemt een van onze collega’s contact met je op. Zo kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. We maken gebruik van slimme technologie om jouw bedrijfsgegevens te analyseren, zodat we je zo snel mogelijk verder kunnen helpen. Op basis van deze analyse en jouw situatie bepalen we hoeveel krediet we je kunnen verstrekken. Wil je voor je bedrijf een lening aanvragen? Dan hoef je niet lang te wachten op uitsluitsel. We laten je binnen 24 uur weten hoeveel je kunt lenen!

 • Ontdek hoeveel jij kunt lenen door onze Quickscan! Zo checken we in een paar stappen hoeveel je kunt lenen als je een bedrijfslening aan wil vragen bij Floryn.

 • Onze zakelijke leningen hebben verschillende looptijden. Zo kun je al een lening afsluiten van 1 jaar, maar ook van 5 jaar. We stemmen dit samen af op jouw behoeften en mogelijkheden. Wil je eens sparren? Dat kan! Neem contact met ons op!

 • De kosten van zakelijke lening bij Floryn worden bepaald door de hoogte van de lening, de looptijd van de lening en het risicoprofiel van je onderneming. Hoe hoger de lening, hoe lager de rente. We werken met risicoprofiel A t/m D, dit wordt gebaseerd op de financiële prestaties van je onderneming. Hierbij is risicoprofiel A een laag risico en profiel D een hoger risico. De combinatie van deze factoren bepalen uiteindelijk de kosten van jouw lening. Doe een vrijblijvende aanvraag om te zien wat je kunt lenen.


  Wil je alvast een inschatting van de kosten van bedrijfskredieten bij Floryn, voordat je daadwerkelijk een leningaanvraag (zakelijk) doet? Doe de Quickscan en ontdek jouw mogelijkheden en een schatting van de zakelijke lening kosten.

 • De terugbetalingstermijn hangt af van de looptijd van je lening. Wij bieden leningen met looptijden tussen de 1 en 5 jaar. Het percentage is altijd een vast percentage per week.

  Wij begrijpen het als jij eerder wil aflossen! Dit kun je gemakkelijk regelen via jouw persoonlijke platform. Binnen de zakelijke lening van Floryn kun je maximaal 20% per kalenderjaar boetevrij aflossen. 

 • Misschien denk je bij een zakelijke financiering eerst aan de bank, maar toch kiezen ondernemers steeds vaker voor een alternatieve manier van financieren, aangezien het in het MKB moeilijk is om bij de bank een lening te krijgen. De bank stelt steeds strengere eisen, vraagt veel documenten en het geld laat vaak weken op zich wachten.

  Wij vinden dat dat anders moet! Bij Floryn maken we zakelijk lenen makkelijk. Je regelt alles online, op basis van je bankafschriften of de veilige PSD2 koppeling met de bank

 • Heb je als ondernemer een BV? Dan vragen wij je bij het aangaan van een financiering een persoonlijke borgstelling af te geven. De standaard hier is 25% van het bedrag van de financiering met een maximum van €100.000, echter in bijzondere gevallen kunnen we een hogere borgstelling vragen of deze juist volledig laten vallen.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Regel vandaag nog een investering in de toekomst van je bedrijf. Volledig online, zonder stapels documenten.