Bekend van:

 • rtlz
 • fd
 • bnr nieuwsradio
 • quote
 • de ondernemer

Een zakelijk krediet van nu

Wil je een zakelijk krediet aanvragen? Heb je investeringsplannen, maar ben je nog niet helemaal zeker over het exacte kapitaal wat je nodig hebt? Of wil je simpelweg wat extra cash paraat hebben voor onverwachte wendingen? Een zakelijk krediet aanvraag via Floryn biedt de ideale oplossing van nu. We staan altijd voor je klaar: je neemt geld op wanneer jij dat nodig hebt.

Voor ondernemers van nu

Een zakelijk krediet aanvragen van Floryn is ideaal voor ondernemers die snel groeien en hierdoor een grotere voorraad moeten inkopen. Of wanneer je behoefte hebt aan voorfinanciering van projecten of het overbruggen van facturen, is dit de perfecte oplossing. Simpelweg wat extra werkkapitaal binnen handbereik hebben wanneer je kansen hebt om te investeren of als er onvoorziene kosten opduiken door jouw krediet aanvraag? Bij Floryn zijn we er voor ondernemers.

 

Voordelen van een flexibel zakelijk krediet van nu

Een groot voordeel van een zakelijk krediet is dat je, als ondernemer, meer middelen hebt om te investeren in de groei van je bedrijf. Benieuwd wat de voordelen zijn van krediet aanvragen bij Floryn, vergeleken met traditionele banken?

Sneller dan de bank

In 2 minuten aangevraagd, binnen 24 uur geregeld. Zonder stapels documenten.

Flexibel opnemen

Neem geld op wanneer jij dat wil. Rente betaal je alleen over het opgenomen bedrag.

Boetevrij aflossen

Terugbetalen gaat automatisch en aflossen kan altijd zonder gedoe.

Dagelijks opzegbaar

Gebruik het krediet zo lang als je wil. Iedere aflossing kun je direct opnieuw opnemen.

Zakelijk krediet aanvragen: hoe werkt het?

1

Aangevraagd in 2 minuten

Vul je gegevens in. Geef aan hoeveel zakelijk krediet je wilt en koppel je bankrekening in onze beveiligde omgeving.

2

Binnen 24 uur geregeld

Met slimme technologie rekenen we uit wat je kunt lenen. Vervolgens ontvang je een aanbod en hebben we contact.

3

Direct geld opnemen

Na akkoord neem je eenvoudig geld op via jouw persoonlijke omgeving. Het bedrag wordt dezelfde dag overgemaakt.

60.000+ bedrijven gingen je voor

We worden door onze klanten beoordeeld met een 4,8 / 5 op Google reviews.
Lees hieronder alle verhalen van onze tevreden klanten.

 

Waar kan ik een zakelijk krediet voor gebruiken?

Debiteurenfinanciering

Help je onderneming vooruit met debiteurenfinanciering. Hierdoor kun je je openstaande facturen (bijna meteen) betalen, zonder de nadelen van factoring. Zo houd je meer middelen om te investeren in de groei van je bedrijf.

 • Binnen 2 minuten aangevraagd
 • Flexibel lenen van €10.000 tot €3 miljoen
 • Gratis aflossen en dagelijks opzegbaar
bold

Voorraad 

Een investering in je voorraad is een goede manier om je onderneming op te schalen. Zo kun je bijvoorbeeld nieuwe artikelen inkopen, of het magazijn van een nieuwe vestiging vullen. Extra fijn: door meer in te kopen, krijg je bij sommige leveranciers korting.

 • Ontvang het geld in één keer op je rekening
 • Ideaal voor grotere investeringen
 • Gratis aflossen en dagelijks opzegbaar
easywalker

Marketing

Genereer meer naamsbekendheid voor je bedrijf door te investeren in marketing. Marketingkosten kunnen bestaan uit (online) advertenties, marktonderzoek of de aanschaf van marketingtools of -experts. Dek deze kosten met een financiering.

 • Binnen 2 minuten aangevraagd
 • Kredietruimte die meegroeit
 • Eenvoudig geld opnemen
msm

Personeel

In drukke seizoenen is meer personeel nodig dan normaal, maar tijdelijk personeel is duur. Met onze flexibele kredietmogelijkheden kun je snel en efficiënt inspelen op de behoefte aan extra personeel, zonder dat je huidige bedrijfskapitaal onder druk staat.

 • Binnen 2 minuten aangevraagd
 • Kredietruimte die meegroeit
 • Eenvoudig geld opnemen
robuust

Herfinanciering

Jouw bestaande financiering herfinancieren kan interessant én voordelig zijn. Sluit je huidige krediet over naar een krediet met betere voorwaarden. Neem je huidige financiering eens kritisch onder de loep. Kies voor Floryn en ervaar de voordelen. 

 • Binnen 2 minuten aangevraagd
 • Kredietruimte die meegroeit
 • Eenvoudig geld opnemen
daphneopeenbankjeindestad

Inventaris en software

Ambitieuze ondernemers hebben meer nodig dan een laptop. Kantoren, winkels, showrooms en software zijn essentieel maar kostbaar. Floryn's financiering maakt investeren mogelijk zonder eigen kapitaal te gebruiken.

 • Binnen 2 minuten aangevraagd
 • Kredietruimte die meegroeit
 • Eenvoudig geld opnemen
greater
 • growthtribe
 • easywalker
 • bold
 • msm
 • liffin

Kom ik in aanmerking?

Je komt in aanmerking voor een doorlopend krediet wanneer je bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ten minste 6 maanden bestaat. Wil je een flexibel krediet aanvragen, maar twijfel je of het iets voor jou is? Je kunt altijd vrijblijvend de Quickscan invullen om te kijken wat de mogelijkheden voor jouw krediet aanvraag zijn. 

Wat moet ik aanleveren?

Dankzij innovatieve technologieën die wij inzetten, hebben we alleen je zakelijke bankafschriften van de afgelopen 6 maanden nodig. Wil je meer dan €150.000 lenen? Dan ontvangen we graag ook een recente kolommenbalans en je debiteuren- en crediteurenlijst. Zo kun je jouw snel zakelijk krediet aanvragen.

Veelgestelde vragen over zakelijke kredieten

 • Wil je jouw zakelijke krediet aanvragen? Dat doe je snel en gemakkelijk online. Binnen 2 minuten kun je krediet aanvragen. Je vult dan enkele gegevens in over jouw bedrijf, zoals de naam en je verwachte omzet. Vervolgens krijg je gelijk te zien wat jouw mogelijkheden zijn: of de kans groot is dat je een krediet krijgt, wat het verwachte rentepercentage is en wat de hoogte van je kredietlimiet kan zijn. Als je wilt dat jouw aanvraag snel wordt behandeld, upload je gelijk je bankafschriften van de afgelopen 6 maanden. Dat is geld lenen zonder gedoe.

 • Je krediet aanvraag is heel eenvoudig. In een paar stappen checken we samen wat de hoogte van jouw doorlopend zakelijk krediet kan zijn. Dit doen we middels een korte scan. Het is natuurlijk geheel afhankelijk van de omzet en de prestaties van jouw onderneming. Ontdek de hoogte via de Quickscan.

 • Als je een aanvraag hebt gedaan, word je gebeld door een van onze medewerkers. Dan bespreken we samen de kredietwaardigheid van jouw bedrijf. Floryn bepaalt jouw kredietwaardigheid alleen op basis van je bankafschriften van de afgelopen 6 maanden. Geen gedoe met jaarcijfers en ondernemingsplannen dus. Wij maken gebruik van slimme technologie om de gegevens te analyseren, zodat wij jou zo snel mogelijk verder kunnen helpen. Op basis van deze analyse en jouw situatie bepalen we hoeveel flexibel zakelijk krediet we je kunnen verstrekken. Dit laten we je binnen 24 uur al weten!

 • Zakelijke kredieten (ook wel rekening courant krediet genoemd) kennen verschillende looptijden, jij bepaalt dit zelf. Zo kun je zakelijke kredieten een half jaar gebruiken, maar hier ook 5 jaar gebruik van maken. Je kunt dit dus volledig afstemmen op jouw behoeften. Bij Floryn kun je iedere dag bepalen of je krediet op wil nemen of dat je juist af wil lossen. Aflossen doe je altijd boetevrij en je betaalt standaard in wekelijkse termijnen af. Gedurende de looptijd, kan dit krediet meegroeien met jouw omzet. Als jouw onderneming groeit, groeit Floryn met je mee!

 • De kosten van zakelijke kredietverlening bij Floryn worden bepaald door de hoogte van de kredietlimiet en het risicoprofiel van je onderneming. Hoe hoger het kredietbedrag, hoe lager de rente. We werken met risicoprofiel A t/m D, dit wordt gebaseerd op de financiële prestaties van je onderneming. Hierbij is risicoprofiel A een laag risico en profiel D een hoger risico. De combinatie van deze factoren bepalen uiteindelijk de kosten van jouw krediet. Doe een vrijblijvende aanvraag om te zien wat je kunt lenen.

  Wil je alvast een inschatting van de kosten van bedrijfskredieten bij Floryn, voordat je daadwerkelijk een kredietaanvraag (zakelijk) doet? Doe de Quickscan en ontdek jouw mogelijkheden en een schatting van de zakelijk krediet kosten.

  Doe de Quickscan
 • Heb je als ondernemer een BV? Dan vragen wij je bij het aangaan van een financiering een persoonlijke borgstelling af te geven. De standaard hier is 25% van het bedrag van de financiering met een maximum van €100.000, echter in bijzondere gevallen kunnen we een hogere borgstelling vragen of deze juist volledig laten vallen.

 • In je account kun je op ieder moment zien wat de hoogte is van je uitstaande financiering. Je wilt natuurlijk dat de financiering goed is verwerkt in je boekhouding. Aflossing van je financiering vindt plaats via een (wekelijkse) automatische incasso of met een inzake rekening. Door deze incasso’s te verwerken in je boekhouding, is je financiering altijd up to date.

  Bij automatische incasso 

  Voor het verwerken van je financiering heb je nodig: 

  • Je eigen bankrekening

  • De facturen van Floryn; de facturen worden aan het begin van iedere maand gemaild. Op de factuur staan de kosten vermeld van de afgelopen maand. Dat zijn bijvoorbeeld rentekosten, servicekosten en administratiekosten. Je vindt ze in je Floryn Account (onder Account en kies dan Facturen).


  Dit zijn de stappen:

  1. Maak een nieuw grootboek aan voor je Floryn financiering; de opname(s) die je hebt gedaan uit je financiering, heb je ontvangen op je bankrekening. Je vindt deze als bijschrijving van Stichting Floryn Payments. Boek de opname in in het grootboek.

  2. Verwerken van de incasso’s op je bankrekening; boek de wekelijkse incasso’s van Floryn als een verlaging van je financiering in het grootboek. Je vindt deze op je bankafschrift als betaling aan Stichting Floryn Payments. We incasseren iedere woensdag.

  3. Boek de kosten in die op je factuur staan; de kosten verhogen je financiering. Je boekt de kosten op basis van de factuur in op je winst- en verliesrekening als uitgave. De tegenboeking boek je in het grootboek van je financiering van Floryn. 

  Nadat alle boekingen zijn gedaan, zul je zien dat de financiering op je account gelijk is aan de schuld in je boekhouding.

 • Snel aangevraagd en geregeld
 • Eerlijke voorwaarden en tarieven

 • 60.000+ bedrijven gingen je voor

 • Beste service 

  floryn review source logo
  
  

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op of doe de Quickscan.

Tel: 073 808 01 96

Meer lezen over zakelijke kredietverlening?
Bekijk onze blogs:

Interessante blogartikelen, spraakmakende whitepapers en inspirerende ondernemersverhalen om jou te helpen bij het doen van de juiste krediet aanvraag voor je bedrijf.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Een kredietaanvraag (doorlopend krediet zakelijk) is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.