Bekend van:

 • rtlz
 • fd
 • bnr nieuwsradio
 • quote
 • de ondernemer

Wat is een zakelijk krediet?

Wil je een zakelijk krediet aanvragen? Dit is een geldbedrag wat we voor je klaarzetten en je flexibel kunt opnemen en aflossen. Met onze handige online app bepaal je zelf hoeveel je opneemt en wanneer. Rente betaal je alleen over het opgenomen bedrag. Hierbij los je iedere maand een gedeelte af, dat je altijd weer kunt opnemen.

Wanneer een zakelijk krediet aanvragen?

Als ondernemer wil je flexibiliteit voor je bedrijf: investeren op de momenten dat het nodig is en snel inspelen op groeikansen. Gewoon ondernemen zoals jij dat wilt, zonder financiële belemmeringen. Een doorlopend krediet (zakelijk) is daarom ideaal als werkkapitaal, voorraadfinanciering of om te investeren in marketing. 

Voordelen van een flexibel zakelijk krediet bij Floryn

Omdat wij erin geloven en er 's ochtends mee opstaan. Hier kun je ons aan houden:
Sneller dan de bank

In 2 minuten aangevraagd, binnen 24 uur geregeld. Zonder stapels documenten.

Flexibel opnemen

Neem geld op wanneer jij dat wil. Rente betaal je alleen over het opgenomen bedrag.

Boetevrij aflossen

Terugbetalen gaat automatisch en aflossen kan altijd zonder gedoe.

Dagelijks opzegbaar

Gebruik het krediet zo lang als je wil. Iedere aflossing kun je direct opnieuw opnemen.

how-it-works_2021

Kredietaanvraag zakelijk in 3 stappen

1

Aangevraagd in 2 minuten

Vul je gegevens in. Geef aan hoeveel financiering je wilt en koppel je bankrekening in onze beveiligde omgeving.

2

Binnen 24 uur geregeld

Met slimme technologie rekenen we uit wat je kunt lenen. Vervolgens ontvang je een aanbod en hebben we contact.

3

Direct geld opnemen

Na akkoord neem je eenvoudig geld op via jouw persoonlijke omgeving. Het bedrag wordt dezelfde dag overgemaakt.

60.000+ bedrijven gingen je voor

We worden door onze klanten beoordeeld met een 4,7 / 5 op Google reviews.
Lees hieronder alle verhalen van onze tevreden klanten.
 

Waar kan ik een zakelijk krediet voor gebruiken?

Als ondernemer heb je ambities om te groeien. Dit kan onder andere in omzet of bijvoorbeeld in naamsbekendheid. Dan komt wat extra financiële ruimte goed van pas. Bekijk hieronder enkele voorbeelden voor welk doel je onze financiering kunt gebruiken. Hoe jij je doorlopend krediet (zakelijk) inzet, bepaal je natuurlijk zelf.

Zakelijk krediet aanvragen
streamline-icon-cash-payment-bill-3-euro@blue-1
Werkkapitaal

Extra geld achter de hand om kansen te pakken.

users group Light
Debiteurenfinanciering

Debiteurenfinanciering, zonder de nadelen van factoring.

streamline-icon-warehouse-storage-3@512x512
Grotere voorraad

Sla meer voorraad in en creëer inkoopvoordeel.

streamline-icon-advertising-megaphone@512x512
Marketing

Genereer meer naamsbekendheid voor je bedrijf.

streamline-icon-professions-man-construction-1@512x512 (1)
Personeel en seizoenen

Voor meer personeel en werkkapitaal in drukke seizoenen.

streamline-icon-currency-euro-increase@blue-1
Herfinanciering

Sluit je krediet over naar betere voorwaarden bij Floryn.

Kom ik in aanmerking?

Je komt in aanmerking voor een doorlopend krediet wanneer je bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ten minste 6 maanden bestaat. Wil je een zakelijk krediet aanvragen, maar twijfel je of het iets voor jou is? Je kunt altijd vrijblijvend de QuickScan invullen om te kijken wat de financieringsmogelijkheden voor jou zijn. 

Wat moet ik aanleveren?

Dankzij innovatieve technologieën die wij inzetten, hebben we alleen je zakelijke bankafschriften van de afgelopen 6 maanden nodig. Wil je meer dan €150.000 lenen? Dan ontvangen we graag ook een recente kolommenbalans en je debiteuren- en crediteurenlijst. Zo kun je razendsnel jouw zakelijk krediet aanvragen.

Veelgestelde vragen over zakelijke kredieten

 • Wil je jouw zakelijke krediet aanvragen? Dat doe je snel en gemakkelijk online. Binnen 2 minuten kun je krediet aanvragen. Je vult dan enkele gegevens in over jouw bedrijf, zoals de naam en je verwachte omzet. Vervolgens krijg je gelijk te zien wat jouw mogelijkheden zijn: of de kans groot is dat je een krediet krijgt, wat het verwachte rentepercentage is en wat de hoogte van je kredietlimiet kan zijn. Als je wilt dat jouw aanvraag snel wordt behandeld, upload je gelijk je bankafschriften van de afgelopen 6 maanden. Dat is alles, meer is er niet nodig!

 • In een paar stappen checken we samen wat de hoogte van jouw doorlopend zakelijk krediet kan zijn. Dit doen we middels een korte scan. Het is natuurlijk geheel afhankelijk van de omzet en de prestaties van jouw onderneming. Ontdek de hoogte via de Quickscan.

 • Als je een aanvraag hebt gedaan, word je gebeld door een van onze medewerkers. Dan bespreken we samen de kredietwaardigheid van jouw bedrijf. Floryn bepaalt jouw kredietwaardigheid alleen op basis van je bankafschriften van de afgelopen 6 maanden. Geen gedoe met jaarcijfers en ondernemingsplannen dus. Wij maken gebruik van slimme technologie om de gegevens te analyseren, zodat wij jou zo snel mogelijk verder kunnen helpen. Op basis van deze analyse en jouw situatie bepalen we hoeveel flexibel zakelijk krediet we je kunnen verstrekken. Dit laten we je binnen 24 uur al weten!

 • Zakelijke kredieten kennen verschillende looptijden, jij bepaalt dit zelf. Zo kun je zakelijke kredieten een half jaar gebruiken, maar hier ook 5 jaar gebruik van maken. Je kunt dit dus volledig afstemmen op jouw behoeften. Bij Floryn kun je iedere dag bepalen of je krediet op wil nemen of dat je juist af wil lossen. Aflossen doe je altijd boetevrij en je betaalt standaard in wekelijkse termijnen af. Gedurende de looptijd, kan dit krediet meegroeien met jouw omzet. Als jouw onderneming groeit, groeit Floryn met je mee!

 • De kosten van zakelijke kredietverlening bij Floryn worden bepaald door de hoogte van de kredietlimiet en het risicoprofiel van je onderneming. Hoe hoger het kredietbedrag, hoe lager de rente. We werken met risicoprofiel A t/m D, dit wordt gebaseerd op de financiële prestaties van je onderneming. Hierbij is risicoprofiel A een laag risico en profiel D een hoger risico. De combinatie van deze factoren bepalen uiteindelijk de kosten van jouw krediet. Wil je alvast een inschatting van de kosten, voordat je daadwerkelijk een kredietaanvraag (zakelijk) doet? Doe de QuickScan en ontdek jouw mogelijkheden.

 • Snel aangevraagd en geregeld
 • Eerlijke voorwaarden en tarieven

 • 60.000+ bedrijven gingen je voor

 • Beste service 

  floryn review source logo
  
  

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op of doe de Quickscan.

Tel: 073 808 01 96

Meer lezen over zakelijke kredietverlening?
Bekijk onze blogs:

Interessante blogartikelen, spraakmakende whitepapers en inspirerende ondernemersverhalen om jou te helpen bij het vinden van het juiste krediet voor je bedrijf.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Een kredietaanvraag (zakelijk) is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.