Krediet aanvragen als ondernemer: waar moet je op letten?

Krediet-ondernemer

Op zoek naar krediet voor je onderneming? Zakelijke financiering kan je helpen om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Waar moet je allemaal op letten als je een krediet voor ondernemers aanvraagt?

Een zakelijk ondernemers krediet is een flexibel op te nemen geldbedrag dat je kunt inzetten om je bedrijf kapitaalkrachtiger te maken. Zo kun je dit geld bijvoorbeeld inzetten om extra medewerkers aan te nemen, om te investeren in marketing, of om meer voorraad in te kopen. Het is ook een uitstekende manier om meer werkkapitaal voor handen te hebben.

Past een lening en een krediet voor ondernemers bij mij?

Twijfel jij tussen een zakelijke lening en een krediet als ondernemer? Deze twee financieringsvormen worden vaak verward. Het grote verschil zit in de manier waarop je het geld ontvangt. Bij een zakelijk krediet kun je het geld opnemen wanneer je wilt, je kunt het daarmee vergelijken met zakelijk rood staan.

Een zakelijke lening is een bedrag dat je in één keer op je rekening gestort krijgt. Het is dus vooral geschikt voor grote uitgaven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aankoop van een nieuw bedrijfspand, of nieuwe machines voor in een fabriekshal. Een zakelijke lening is ook zeer geschikt voor overnamefinanciering.

Voor- en nadelen van een krediet als ondernemer

Het grote voordeel van zo'n krediet voor ondernemers is dat je flexibel kunt inspelen op groeikansen. Veel bedrijven hebben hier zonder financiering niet de financiële ruimte voor. De meeste inkomsten worden dan direct in het voortbestaan van het bedrijf gestoken. Met een zakelijk krediet kun je inzetten op duurzame groei, en versterk je je concurrentiepositie.

Een nadeel van een zakelijk krediet is dat je het geld natuurlijk wel terug moet betalen, met rente. Wanneer je investeert in de groei van je bedrijf, verdient zich dit in veel gevallen terug.

Krediet aanvragen ondernemer

Floryn biedt een doorlopend krediet voor ondernemers met een krediet die vooruit willen. Daarom hebben we ons aanvraagproces heel eenvoudig gemaakt. Je aanvraag gaat volledig online, binnen twee minuten. We vragen hierbij om een aantal basisgegevens over je bedrijf, en zes maanden aan zakelijke bankafschriften. Wil je meer dan € 150.000 lenen? Dan ontvangen we graag ook de recente kolommenbalans en je debiteuren- en crediteurenlijst.

Na je aanvraag bepalen onze financiële experts met behulp van slimme technologie hoeveel je precies kunt lenen. Binnen 24 uur krijg je bericht! Deze snelheid ervaarden de oprichters van tevreden klant Greater ook: “Het proces verliep lekker informeel en supersnel! Alles is erg duidelijk gecommuniceerd en we hebben in no time de contracten getekend. Daarbij heeft Floryn direct al meegedacht over de oplossing en hebben wij een product afgenomen waar wij zelf nog niet over nagedacht hadden.”

Benieuwd hoeveel ondernemers krediet jij kunt aanvragen? Doe dan de vrijblijvende Quickscan om een indicatie te krijgen.

 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Doe dan de Quickscan en kom erachter of je in aanmerking komt.