Een kijkje bij Hans Tabbernal van NLInvesteert - Partner in de spotlight

Klik op play en bekijk de gehele video.

We maken kennis met Hans Tabbernal, Regiodirecteur bij NLInvesteert. Als franchisenemer en ondernemer in hart en nieren, beheert hij samen met zijn compagnon Gijsbert Boer de regio Midden Nederland, die zich uitstrekt over provincie Utrecht en het Gooi. Daarnaast wordt het team compleet gemaakt door Stefan Alink, een waardevolle associate. Samen richten ze zich op het bedienen van de MKB-markt en bieden ze ondersteuning aan bedrijven die op zoek zijn naar financiering.

Hoe zit NLInvesteert eigenlijk in elkaar?

Het verhaal begint zo'n tien jaar geleden, toen een consultant en een succesvolle ondernemer de handen ineensloegen. Te midden van de financiële crisis ontstond de behoefte aan een platform waar MKB-bedrijven financiering konden vinden, gezien de terughoudendheid van banken in die tijd. Wat begon als een bescheiden initiatief, groeide al snel uit tot een van de grootste crowdfundingplatforms van Nederland, met meer dan 10.000 investeerders die betrokken zijn bij het bemiddelen van financieringen.

"Ik ga tot het gaatje om ervoor te zorgen dat iemand een financiering krijgt waarvan ik denk dat dit gaat werken."

Hans Tabbernal, regiodirecteur NLInvesteert Midden
stills_3.15.1 verkleind
Gijsbert Boer en Hans Tabbernal v.l.n.r.

Wat onderscheidt NLInvesteert van andere spelers in de markt?

Het antwoord ligt in hun unieke aanpak. Niet alleen bieden ze advies aan klanten, maar ze fungeren ook zelf als financier. Door samen te werken met andere partijen, zoals Floryn, streven ze ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de behoeften van hun klanten. Met een default percentage van slechts een half procent op een portefeuille van 500 miljoen, tonen ze aan dat ze weten waar ze mee bezig zijn.

 

Waarom kiest Hans keer op keer voor Floryn?

Zijn antwoord is eenvoudig: “De reden waarom ik kies voor Floryn, is vanwege de oplossing. Dat is het semi-rekening courantkrediet dat jullie kunnen verschaffen, waarvan ik vind dat het in de markt verder niet op die manier te krijgen is. Daarnaast snelheid, klantgerichtheid, servicegerichtheid, oplossingsgericht werken en fijn persoonlijk contact. Dat is ook belangrijk, je wilt zaken doen en je gunt elkaar ook dingen.”

“De reden waarom ik kies voor Floryn, is vanwege de oplossing waarvan ik vind dat het in de markt verder niet op die manier te krijgen is.”

Hans Tabbernal, regiodirecteur NLInvesteert midden
stills_3.10.1 verkleind

Het belang van toewijding in een continu veranderende markt

Terwijl de markt blijft veranderen en banken zich steeds meer terugtrekken, blijft NLInvesteert standvastig, klaar om bedrijven te helpen tijdens de uitdagingen die zich voordoen bij het krijgen van een financiering. Voor Hans is het allerbelangrijkste dat hij een verschil kan maken in het leven van zijn klanten. Hans vertelt: “Ik ga tot het gaatje om ervoor te zorgen dat iemand een financiering krijgt waarvan ik denk dat dit gaat werken. Als zo’n deal dan rond komt vind ik dat hartstikke leuk. Ik vind het allerleukste dat zo’n bedrijf financiering krijgt en ze stappen kunnen maken richting de toekomst.”

Onder leiding van Hans, Gijsbert en Stefan, biedt NLInvesteert Midden in samenwerking met Floryn unieke financieringsoplossingen voor MKB-bedrijven. Met een focus op maatwerk en persoonlijke service, onderscheiden zij zich in een steeds veranderende markt. Mede door deze kenmerken is NLInvesteert één van onze gewaardeerde partners, met als uiteindelijk doel het mogelijk maken van groei en succes voor ondernemers.

Wil jij ook partner worden? Klik op onderstaande button en go for it! We nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

 

Word partner van Floryn