MKB Factoring: de slimme oplossing voor ondernemers

mkb factoring

Als ondernemer heb je het al druk genoeg. Het grootste deel van je tijd gaat op aan management en bedrijfsvoering, en dan heb je ook nog te maken met administratieve taken. Hier is waar factoring MKB van Floryn om de hoek komt kijken: zo heb je geen last meer van trage betalingen en cashflowproblemen.

Wat is MKB factoring? 

MKB factoring is een vorm van financiering waarmee je als ondernemer direct je facturen kunt voorfinancieren. In plaats van weken of maanden te wachten op betalingen, ontvang je direct het factuurbedrag op jouw rekening. Dit betekent dat je cashflow stabiel blijft en je niet langer hoeft te wachten op betalingen. Zo kun jij je focussen op waar je het beste in bent: ondernemen.

Hoe werkt MKB factoring met Floryn?

Bij Floryn maken we het eenvoudig voor je:

  1. Verstuur je factuur naar je klant: Na het voltooien van je werk stuur je zoals gewoonlijk de factuur naar je klant.
  2. Zet Floryn in de CC: Voeg Floryn toe in de CC van de e-mail zodat wij op de hoogte zijn van de factuur.
  3. Ontvang binnen 24 uur je geld: Wij betalen het factuurbedrag binnen 24 uur.

Wanneer kies je voor MKB factoring?

Flexibel zijn is uiterst belangrijk als ondernemer, evenals investeren op de momenten dat het nodig is om in te kunnen spelen op kansen. Met onze factoring service verbeter je eenvoudig de liquiditeitspositie van je onderneming. Ideaal als je na het leveren van je product of dienst lang moet wachten op betaling. Zo kun jij je cashflow verbeteren en dus je onderneming naar een hoger niveau tillen. Je hoeft niet langer te wachten op betalingen van je facturen, maar ontvangt direct het factuurbedrag op je rekening. 


Een slimme oplossing van Floryn

Laat trage betalingen en cashflowproblemen je groei niet in de weg staan. Met MKB factoring van Floryn kun je vertrouwen op een betrouwbare en efficiënte oplossing die je onderneming vooruithelpt. Ontdek hoe factoring MKB je kan ondersteunen en neem de controle over je financiën. Klik hieronder voor meer informatie en begin vandaag nog met het optimaliseren van je financiële gezondheid.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Doe dan de Quickscan en kom erachter of je in aanmerking komt voor een krediet aanvraag.