People of Floryn: Anne, carnaval liefhebber, sportfanaat én Factoring Rockstar

Anne-People-header-verkleind

Maak kennis met Anne. Als je Anne echt goed kent, weet je dat ze elke carnaval standaard vrij is, en haar vrije uurtjes graag op een sportieve manier doorbrengt. Ook kan ze in de weekenden ontzettend genieten van een festival of een goede borrel in de binnenstad. Benieuwd naar meer over Anne? Lees dan verder!

Een bourgondiër in hart en nieren

Denk je aan Anne, dan denk je aan een rasechte Bosschenaar. Er is één ding dat Anne echt niet kan missen: carnaval! Ze is een echte ‘die-hard carnavaller’ die de hele week opgaat in de feestvreugde. Van donderdag tot en met dinsdag is ze spoorloos op kantoor, en haar collega's weten dat maar al te goed. Dan spot je haar namelijk gehuld in het rood-wit-geel in een van de straten in Den Bosch, ofwel, Oeteldonk!

Ook in de weekenden door het jaar heen is Anne graag in de stad te vinden. Eetbar de Stadt en Crème zijn haar favoriete hangouts (mocht je ooit naar Den Bosch gaan, zet deze dan zeker op je lijstje!) En als het op feestjes aankomt, is Anne er als de kippen bij! Festivals zoals Ploegendienst, Milkshake en Lowlands staan hoog op haar lijstje. Maar het absolute hoogtepunt? Een weekend Solar natuurlijk! Daar gaat ze helemaal los.

“ Floryn gaf mij de kans om door te groeien en verantwoordelijkheden op te pakken. ”

Anne

Een flinke hike of een chillvakantie

Dan hebben we het nog niet eens gehad over haar reislust. Ze is gek op avontuur en hiken, en heeft dan ook al veel mooie plekken op de wereld mogen zien. Haar hoogtepunten? Dat zijn toch wel de meerdaagse hikes die ze samen met haar vriend heeft gedaan. “Vijf dagen lang waren we met zijn tweeën op pad, met het tentje op de rug. Een voorraadje eten hadden we ook ingeslagen. Dat was echt geweldig”, vertelt Anne met een grote glimlach. Haar andere hoogtepunt was het bezoek aan de Machu Picchu in Peru. Een pittige tocht, maar het prachtige uitzicht maakte alles goed.

Naast een actieve vakantie, hoort ook een vakantie om tot rust te komen. De volgende reis die op de planning staat? Bali baby! Na drie intense reizen is het tijd voor wat tijd om te chillen met de voetjes omhoog en een cocktail in de hand. 

Ook in haar vrije tijd zit Anne alles behalve stil. Ze is een echte sportfanaat. Hardlopen is haar favoriete bezigheid, maar regelmatig gaat ze ook samen met haar vriend aan de slag tijdens personal training. Dat is nog eens quality time toch?

Anne-People-2

Van Office Manager tot Factoring Rockstar

Niet alleen in haar vrije tijd is Anne een avonturier, ook binnen Floryn zijn er al genoeg avonturen voorbij gekomen. Vijf jaar geleden startte zij hier als Office Manager tijdens haar studie Human Resource Management. Toen bestond Floryn nog maar uit ongeveer 20 collega’s en werd er nog weleens op een houtje-touwtje manier gewerkt met Excel-spreadsheets en handmatig werk. Maar, tijden zijn veranderd! Anne heeft inmiddels verschillende functies gehad als Relatiemanager, Risk Manager, en momenteel maakt ze deel uit van de afdeling Factoring, samen met collega Hugo. 

“Floryn gaf mij de kans om door te groeien en verantwoordelijkheden op te pakken. Ik ben heel blij met de kansen die ik heb gekregen en ben trots op mijn persoonlijke ontwikkeling”, vertelt Anne. “Van een klein bedrijf naar een groeiend team van inmiddels meer dan zestig collega’s, dat is toch fantastisch?!”

Bij de vraag ‘wat staat er op jouw Delftsblauwe tegel?’ grapt Anne: ‘Het liefste lach ik heel de dag, soms zo heftig dat menig man vraagt of het een toontje lager mag.’ Wij bij Floryn worden alleen maar heel vrolijk wanneer ze op kantoor is. Anne's reis bij Floryn is een verhaal vol avontuur, groei en geweldige kansen. Haar toekomst ziet er rooskleurig uit, en wie weet waar haar avonturen bij Floryn en daarbuiten haar nog zullen brengen!

Bij Floryn maak je deel uit van een ambitieus team dat de fintech-industrie op zijn kop zet. Met een cultuur van innovatie, ruimte voor persoonlijke groei en een fijne werkomgeving, dagen wij je uit om het beste uit jezelf te halen en samen door te groeien. Kom ons team versterken!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Doe dan de Quickscan en kom erachter of je in aanmerking komt.