Wat is factoring?

Met factoring worden jouw facturen direct uitbetaald, ongeacht de betalingstermijn van jouw klant. Zo heb jij het geld van jouw verkoopfacturen nog dezelfde dag op je rekening staan. Je factuur kun je uploaden op ons platform en wij maken het geld nog dezelfde dag naar je over.

wat is factoring

Ondernemen is een avontuur vol uitdagingen en kansen. Maar wat als dat avontuur wordt vertraagd door onbetaalde facturen en het lange wachten op je geld? Voor veel ondernemers verandert deze realiteit snel in een flinke ergernis, en in sommige gevallen kan het zelfs de groei van je bedrijf belemmeren. Daar hebben wij de oplossing voor: factoring. Een manier om jouw cashflow soepel te houden. Wat is factoring? Hoe kan het jouw bedrijf vooruit helpen? Dat lees je hier. 

Geef je liquiditeit een boost 

Wat is factoring? Factoring is een slimme vorm van financiering die je als ondernemer in staat stelt om je facturen voor te financieren. Hierdoor ontvang je direct het uitstaande bedrag of een groot deel ervan. Zo hoef je niet langer te wachten op betalingen en krijgt je liquiditeit direct een boost.

Drie simpele stappen

Het proces van factoring met Floryn is eenvoudig en transparant, zodat jij als ondernemer wordt ontzorgd en meer tijd overhoudt voor wat je het liefste doet: ondernemen.

  1. Verstuur je factuur naar je klant
  2. Zet Floryn in de CC
  3. Ontvang binnen 24 uur je geld

Niet langer wachten op betalingen

MKB bedrijven kunnen veel voordelen ervaren bij traditionele factoring in Nederland. Je krijgt het geld van de factuur voorgeschoten. Zo hoef je niet 30, 60 of zelfs 90 dagen te wachten op je betaling. Veel ondernemers ervaren dat zaken zoals debiteurenbeheer een groot deel van hun tijd opslokken. Factoring met Floryn neemt deze zorg uit handen, waardoor je je volledig kunt richten op het ondernemen. Met een continue cashflow kun je investeren in groei en innovatie, zonder je zorgen te maken over je betalingen van facturen.

Het contact met jouw klanten? Dat houd je gewoon zelf.


Een slimme oplossing van Floryn

Ontdek hoe Floryn jouw bedrijf kan ondersteunen door traditionele factoring bij het verbeteren van de cashflow en neem de controle over je financiën. Bezoek onze website voor meer informatie en begin vandaag nog met het optimaliseren van je financiële gezondheid.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Doe dan de Quickscan en kom erachter of je in aanmerking komt voor een krediet aanvraag.