Easywalker ontwerpt en verkoopt prijswinnende kinderwagens en buggy’s in meer dan 40 landen. De producten zijn best buy in het premium segment. Easywalker wil groeien en een van de top 3 merken kinderwagens zijn in Noord-Europa en Spanje.

Geschreven door Redactie Floryn
leestijd 4 min

Easywalker verovert Europa met prijswinnende kinderwagens.

Daniel de Lange over Easywalker en de samenwerking met Floryn.

Easywalker maakt kinderwagens die ouders stimuleren om er met hun kind op uit te gaan. Het bedrijf is ontstaan in 1989 met de introductie van een iconisch nieuwe kinderwagen: de eerste driewieler in Europa. Easywalker is constant op zoek naar nieuwe manieren om de ‘walk’ meer ‘easy’ te maken. Daarom maken ze producten die comfortabel, gebruiksvriendelijk en stijlvol zijn. Naast het eigen merk hebben ook MINI by Easywalker en Disney by Easywalker een volledig eigen propositie en assortiment. 

Case-Studies-Ondernemer-Easywalker
Productfoto Easywalker

Verbinding is het sleutelwoord

Easywalker gelooft in de beauty of bonding: het leven wordt mooier als je de verbinding opzoekt! Daarom zorgen ze dat ouders met hun kind de wereld in kunnen gaan om te verbinden met elkaar, andere mensen en de natuur. Uiteindelijk zijn niet de spullen, maar de momenten die ouders en kinderen samen beleven het belangrijkst.

"We willen één van de top 3 merken zijn in Spanje en Noord-Europa."

Daniel de Lange, Easywalker

Investeren in de toekomst

Easywalker heeft duidelijke ambities. Eigenaar Daniel de Lange vertelt: “Onze ambitie is om een van de top 3 merken te zijn in Noord-Europa en Spanje. De komende 2 jaar willen we verdubbelen in omzet.” Om hun ambities te realiseren moet Easywalker investeren in de toekomst. Daniel de Lange: “Essentieel is onze productontwikkeling: we moeten altijd blijven innoveren. Daarnaast blijven we bouwen aan ons merk en focussen we op e-commerce.”

Case-Studies-Product-Easywalker-01
Daniel de Lange bij Easywalker in Amsterdam
Case-Studies-Product-Easywalker-02
Easywalker x MINI

De stap naar Spanje

Daniel vertelt hoe Floryn Easywalker heeft geholpen: “Om te groeien heb je bijna altijd geld nodig. Dat hebben ze bij Floryn op een snelle en transparante manier mogelijk gemaakt. Bij traditionele financiers zijn de procedures vaak lang en ondoorzichtig, maar bij Floryn weet je snel waar je aan toe bent.“ Door te investeren heeft Easywalker dit jaar 3 nieuwe producten gelanceerd en nieuwe sales- en marketingoperatie in Spanje opgezet.

Coming up: nieuwe kinderwagen

Easywalker zet flinke stappen. Daniel de Lange: “In samenwerking met onze designstudio in Italië blijven we innoveren. Onze bestseller - de Harvey - krijgt een belangrijke update en volgend jaar gaan we een volstrekt nieuw product introduceren.” Wij zijn erg benieuwd!

Jouw financiering binnen 24 uur geregeld

Financier je ambities met een zakelijk krediet of zakelijke lening van Floryn. We kijken graag met je mee!