Geschreven door Redactie Floryn
leestijd 7 min

LinkedLabels: de specialist in detachering en ‘fully charged for your performance’

linked-labels-floryn-header

In de wereld van Food & Industry is één onderneming die er op het gebied van detachering en werving & selectie met kop en schouders bovenuit steekt: LinkedLabels. De naam van deze veelzijdige organisatie, opgericht door Norbert Beijen, doet wellicht niet bij iedereen direct een belletje rinkelen, maar de dochterondernemingen staan des te meer bekend om hun specialistische kennis. Wat maakt LinkedLabels zo bijzonder? We spreken Norbert op een van de kantoren, die van het oudste label van de groep: Supply chain specialist NRG-Office. 

Specialisatie, samenwerking en groei

In 2006 ontstond LinkedLabels, toen Norbert, van origine financieel expert, startte met het oppakken van opdrachten voor bedrijven. Zijn passie voor het helpen bij vraagstukken groeide door tot het oprichten van de onderneming, aan de keukentafel, samen met zijn eerste collega binnen het bedrijf: Boudewijn Honer. Beide heren zijn nog steeds actief binnen de organisatie. Inmiddels weten bedrijven van Refresco tot JDE en DFE Pharma tot Mars de mensen van LinkedLabels te vinden wanneer zij behoefte hebben aan kennis en ervaring in op het gebied van Supply Chain, Quality, IT, Operations, Techniek, HR, Recruitment en Finance. Een breed spectrum aan expertises dus!

De organisatie is zo ingericht dat zij professionals en de klant vooruit helpen en versnellen. Dagelijks zijn 300 interim-specialisten landelijk actief uit naam van de bedrijven van LinkedLabels. Dit zorgt ervoor dat de organisatie een bron van expertise is en een veilige haven voor organisaties die op zoek zijn naar specialisten. Vooral in tijden van een krappe arbeidsmarkt en tijdens piekmomenten zoals in de zomerperiode, is de aanpak van LinkedLabels van enorm toegevoegde waarde. Zij begrijpen als geen ander de behoefte van de klant en hoe de klantvraag het beste geïnterpreteerd moet worden. De specialisten zijn veelal uit jonge, pas afgestudeerde professionals die zich versneld ontwikkelen binnen het bedrijf. Zo worden deze ‘rising stars’ uitgerust met soft en hard skills, die ze vervolgens kunnen inzetten tijdens hun interim-opdrachten en die ze meenemen in hun verdere loopbaan. 

Floryn past ook goed bij ons. We hebben fijn contact, en ervaren het als persoonlijk en met veel expertise. De bedrijfsculturen van LinkedLabels en Floryn matchen goed met elkaar, en dat maakt de samenwerking zo fijn.”

Norbert Beijen, oprichter van LinkedLabels
linked-labels-floryn


Resultaat van binnenuit

Op de muur van het kantoor wordt de quote ‘Resultaat van binnenuit’ verlicht, en dit is meer dan slechts een quote. “Het is de belofte die we doen naar elkaar en naar onze klanten.” Norbert licht toe: “Wij bieden concreet resultaat door op zoek te gaan naar de onderliggende behoeften van organisaties en mensen. Wat heeft een organisatie nu echt nodig om vooruit te komen? Wie is een specialist als persoon en wat heeft diegene nodig om echt vooruit te komen? Zo kun je jouw carrière bij ons vormgeven met de ambitie die je hebt.”

Hoe LinkedLabels en Floryn elkaar versterken

De connectie tussen LinkedLabels en Floryn is een mooi voorbeeld van hoe twee bedrijven met culturen die vergelijkbaar zijn, elkaar kunnen versterken. LinkedLabels was op zoek naar een voorfinanciering om de investeringen op te vangen om kwalitatieve en kwantitatieve ontwikkeling mogelijk te maken. Floryn bood hierin de nodige financiële flexibiliteit om deze kosten op te kunnen vangen, en dit draagt op zijn beurt weer bij aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf. ”Floryn past ook goed bij ons. We hebben fijn contact, en ervaren het als persoonlijk en met veel expertise. De bedrijfsculturen van LinkedLabels en Floryn matchen goed met elkaar, en dat maakt de samenwerking zo fijn,” aldus Norbert. De toekomst van LinkedLabels zit vol ambitie, met wellicht in de toekomst een mooie stap richting het buitenland, maar met behoud van slagvaardigheid als organisatie en het borgen van onze specialistische kennis.

Tot slot deelt Norbert een waardevolle les voor andere ondernemers, jong en oud: “Houd vast aan je visie. Elke dag biedt weer nieuwe kansen om mooie stappen te maken naar je doelen. De vastberadenheid van LinkedLabels droeg bij aan de plek waar we nu staan, en deze visie draagt ook bij aan de toekomst.” In de wereld van LinkedLabels komt het ware resultaat van binnenuit, en dat zie je aan alles.

Doe de vrijblijvende Quickscan

Het verhaal van LinkedLabels is een van de vele succesverhalen binnen Floryn. Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor een financiering? Doe dan onze Quickscan. Zo kom je er binnen twee minuten achter of je in aanmerking komt voor een zakelijke financiering en welke vorm het beste bij je past.

Doe de Quickscan

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Doe dan de Quickscan en kom erachter of je in aanmerking komt.