RBTC Logistics is dé logistiek dienstverlener uit het oosten van Nederland. Ze koppelen ondernemers aan de juiste transporteurs. Door deze schakel te zijn in het proces nemen zij veel werk uit handen voor ondernemers. Ze maken het leuker én makkelijker!

Geschreven door Redactie Floryn
leestijd 6 min

RBTC Logistics maakt de transportwereld voor ondernemers leuker én makkelijker

banner_rbtc_01
Richard Boers bij RBTC Logistics

Maak kennis met RBTC Logistics: dé logistiek dienstverlener uit het oosten van Nederland. RBTC Logistics is in 2018 opgericht door Richard Boers. Een rasechte ondernemer die zichzelf al jaren in de transportwereld begaf voordat hij zijn eigen bedrijf begon.RBTC Logistics koppelt ondernemers aan de juiste transporteurs en helpt ondernemers op een duurzame manier groeien. Door deze schakel te zijn in het proces nemen zij veel werk uit handen voor ondernemers en helpen zij de ondernemers op een duurzame manier groeien.

Een bedrijf bouwen doe je samen

Richard bevindt zich al een lange tijd in de transportwereld als hij in 2018 besluit om voor zichzelf te beginnen. Door zijn grote en duurzame netwerk in deze branche heeft hij met RBTC Logistics een vliegende start gekend. “In het begin deed ik alles zelf. Van administratie tot acquisitie en netwerken. Na een flinke groei doorgemaakt te hebben, wist ik dat ik niet alles alleen kon doen. Ik wilde een team bouwen om een stabiele basis voor de onderneming neer te zetten. Samen konden we de groei doorpakken. Met deze wens ben ik op zoek gegaan naar een zakelijke financiering om dit te bekostigen. Al snel kwam ik uit bij Floryn. We hadden niet alleen extra kapitaal nodig om personeel aan te kunnen nemen, maar wilde ook investeren in marketing. Hier heeft Floryn ons bij geholpen. Ik merkte dat ondernemen bij Floryn in het DNA zit. Jullie denken met ons mee, verdiepen je in de business en zoeken naar oplossingen in plaats van obstakels.” vertelt Richard. 

staand_RBTC_01
staand_RBTC_02

Door de financiering van Floryn heeft RBTC Logistics nu vier personeelsleden, is er een vijfde op komst en werken ze regelmatig met stagiaires. Je vindt voor alle logistieke wensen de juiste mensen op de juiste plaats. “Door het aannemen van personeel zijn we een stabieler en completer bedrijf aan het bouwen. We hebben het zo ingericht dat we onze klanten alles kunnen bieden wat ze willen en we de juiste contacten en partnerships daarvoor hebben. Daarnaast kan ik door het aannemen van de juiste mensen zelf met een helikopterview naar het bedrijf kijken. Wat gaat er goed en wat kan er beter? De toekomstvisie wordt op deze manier steeds helderder en ambitieuzer.”

“De charme van RBTC Logistics is de ongedwongenheid en verbinding. We willen het logistieke proces leuker en makkelijker maken voor ondernemers!”

Richard Boers

Tijd voor een stabiele basis

“Zoals eerder verteld hebben we de financiering ook gebruikt om flink te investeren in onze marketingactiviteiten. We hebben de markt laten zien wie we zijn en wat we doen, daar beginnen we nu de vruchten van te plukken. Ondernemers weten ons steeds vaker zelf te vinden met de juiste vraagstukken!” 

De grootste groep klanten van RBTC Logistics zijn de MKB bedrijven van Nederland. Deze bedrijven zijn aan het groeien, willen graag opschalen en lopen tegen obstakels aan wanneer het aankomt op transport. “Deze bedrijven hebben hier vaak helemaal geen zin in. Ze willen door met ondernemen en niet dagen tijd steken in het uitzoeken van de beste manier om hun goederen te transporteren. Daarnaast weten ze vaak niet eens waar ze moeten beginnen. Wij nemen dit maar al te graag voor ze uit handen. We kunnen met RBTC Logistics snel schakelen en meebewegen met de klant, we bieden oplossingen. Dat bedoelen we met het proces leuker en makkelijker maken, dan kan de ondernemer gewoon blijven ondernemen! Hierbij kijken we ook naar de groei van de klant. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de klant op een duurzame manier groeit? Want als de klant groeit, groeit RBTC Logistics ook.

Naast de grote groep MKB bedrijven in Nederland weten de Europese bedrijven RBTC Logistics inmiddels ook te vinden. In het laatste jaar zijn er klanten uit onder andere België, Duitsland, Italië, Spanje, Engeland en Polen bijgekomen. Daarmee zijn wij al een échte Europese logistieke dienstverlener en daar zijn wij trots op!

“We willen het imago van de transportwereld anders neerzetten. Goede communicatie is hierin van groot belang.”

Richard Boers
liggend_RBTC_02

Een gevestigde naam

Een toekomstvisie? Die heeft Richard wel! “Voor nu is het zaak om heel Nederland te veroveren. Ondernemers in het oosten van het land weten ons te vinden, nu willen we ons als een olievlek over Nederland verspreiden. Daarnaast hebben we ook zeker internationale ambities. Het liefst heb ik binnen nu en vijf jaar een dependance in Duitsland zitten. We willen stabiel doorgroeien en bouwen aan een gezond en duurzaam bedrijf. Hierdoor houden we het leuk voor onszelf én onze klanten.”

Op zoek naar werkkapitaal voor jouw onderneming?

Bekijk onze producten en ontdek welke financiering het beste bij jou past.