Partner Sep maakt ambities van ondernemers waar

Sep is eigenaar van FinanceFinder. Hij helpt ondernemers met groeien en het realiseren van ambities door het vinden van een geschikte financiering. Hij werd partner van Floryn omdat het zowel voor Sep als voor de klant voordelen biedt.

FinanceFinder

Hoewel Sep het goed naar zijn zin had met zijn functie bij een crowdfunder, begon hij voor zichzelf als financieel adviseur. “Ik kon niet elk bedrijf helpen en dat vond ik jammer. Het liefst help ik namelijk elke ondernemer met groeien en het behalen van zijn doelen. Daarom startte ik FinanceFinder. Nu kan ik bij elke onderneming met verschillende behoeften een geschikte financiering zoeken.”

 

Sep-financefinder

 

Ambities waarmaken

De ondernemers die bij FinanceFinder aan de deur kloppen, lopen erg uiteen. “Ik help lokale ondernemers tot grote internationale bedrijven. Met elk bedrijf is het een uitdaging om op zoek te gaan naar een geschikte financiering en de beste voorwaarden. Zodat je ze helpt met de groei van het bedrijf en zo hun ambities waar kunt maken.”

Een aantal klanten van Sep heeft inmiddels een financiering lopen bij Floryn (voorheen InvoiceFinance).

“Ik kom zelf uit de FinTech, dus kende Floryn al een tijdje. Toen ik als financieel adviseur begon, was het wel echt een partij waar ik graag mee wilde samenwerken. Daarom ben ik partner geworden van InvoiceFinance.”

Enthousiaste ondernemers

“Het is een uniek product wat Floryn biedt, zeker ten opzichte van concurrenten. De snelheid waarmee ze te werk gaan is erg belangrijk voor mijn klanten. Daarnaast hebben klanten de flexibiliteit om snel geld op te nemen, maar ook om weer boetevrij af te lossen wanneer ze willen. Dat is de reden dat veel ondernemers enthousiast worden van het zakelijk krediet.”

“Laatst heb ik een internet onderneming geholpen die via Floryn verder kon met hun groei. Ze hadden veel klanten, maar erg lange betaaltermijnen. Om nieuwe klanten en opdrachten toch binnen te kunnen halen, adviseerde ik ze een zakelijk krediet bij InvoiceFinance. Nu kunnen ze verder met de groei en hoeven ze zich niet druk te maken over klanten die laat betalen. De ondernemer is heel blij dat ze door kunnen met ondernemen.”

Prettige samenwerking

Niet alleen de klanten van FinanceFinder zijn tevreden, ook Sep zelf. “Ik kan op een fijne en snelle manier mijn klanten helpen. De samenwerking met Floryn is heel prettig en de medewerkers heel vriendelijk.”