Partner in the spotlight: Eijgen Finance

Eijgen Finance - Rondje MKBers-5749

Eijgen Finance en Floryn werken al geruime tijd samen. Het is tijd om deze mooie samenwerking verder toe te lichten! Een goed voorbeeld binnen deze langdurige samenwerking is een deal die we in december hebben gesloten met Eijgen Finance.

Het ontstaan van deze deal kwam voort uit onvrede over de huisbank van een klant van Eijgen Finance. Hierdoor is deze ondernemer, een specialist op het gebied van lastechniek, op zoek gegaan naar een passende oplossing samen met Eijgen Finance. De wens was om het bestaande krediet te herfinancieren en wat extra ruimte te krijgen voor voorraad. Gezamenlijk hebben we de ondernemer naar tevredenheid kunnen helpen met een scherp aanbod. Genoeg over ons, we nemen eens een kijkje in de keuken van Eijgen Finance!

Eijgen-finance_By-IMAZZO_13

What about Eijgen Finance?

Waar grootbanken steeds meer terugtrekkende bewegingen maakten richting ondernemers, en dit nog steeds doen, zagen Johan en Franke een kans om concurrerend in te stappen als ondernemers. Daarom richtten ze in 2014 Eijgen Finance op vanuit het Friese Joure. Veel ondernemers en vastgoedbeleggers hechten waarde aan een gesprek met een adviseur voordat ze ergens in investeren. Met de kennis en kunde van de adviseurs van Eijgen Finance kon direct aan deze behoefte worden voldaan. We laten mede-eigenaar Johan Westra aan het woord!

We zijn bereid om altijd een stapje verder te gaan

De adviseurs van Eijgen Finance nemen altijd veel tijd om de plannen en ideeën van ondernemers en vastgoedbeleggers aan te horen. “Aan de hand van deze input gaan we samen aan de slag om de best passende oplossing te vinden. Daarvoor maken we natuurlijk ook gebruik van een groot scala aan kredietverstrekkers waar we mee samenwerken." geeft Johan aan. "Daarnaast zijn we ook sterk in het bieden van maatwerkoplossingen en zijn we bereid om altijd net even een stapje verder te gaan, waardoor we een hoog slagingspercentage hebben.”

Veel bedrijven ervaren nog de naweeën van Corona

Op dit moment hebben we te maken met een aantal uitdagingen binnen de markt. Voorbeelden hiervan zijn hogere rentes en materiaalprijzen. Deze stijging maakt sommige investeringen lastig haalbaar. Daarnaast ervaren ook veel bedrijven nog de naweeën van Corona. Hierdoor zijn schulden toegenomen, door bijvoorbeeld betaalverplichtingen aan de overheid. “De expertise van onze adviseurs maakt dat we met de ondernemers goed in kaart brengen waar nog oplossingen liggen, onder andere door mee te denken in constructies die hier rekening mee houden.”

Het is goed betrokken te blijven, ook na financiering

“Een goede partner die samen met de klanten oplossingen bedenkt om ambities waar te maken, is wat wij willen betekenen voor onze klanten. Dit zowel voor als na de financiering. Het is niet alleen zaak aan de voorkant een oplossing te vinden, maar ook na de financiering kan het goed zijn betrokken te blijven en de ontwikkelingen te monitoren, analyseren en te bespreken.”

De tools die Floryn biedt geven veel inzage

Samen met Eijgen Finance hebben we al vele bedrijven kunnen helpen met oplossingen die passen bij de verschillende soorten ondernemerstypen. “De tools die Floryn biedt geven inzage in de ontwikkeling van het bedrijf en laten ook knelpunten zien. Dat draagt voor onze adviseurs weer bij aan een juiste advisering.” 

Ook partner worden?

Ben jij ook geïnteresseerd in een partnership met Floryn? Klik op onderstaande button en meld je aan! We nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Doe dan de Quickscan en kom erachter of je in aanmerking komt.