Partners in de spotlight: Fin-Match

floryn-banner-11

We spreken Istvan Pinter van Fin-Match. Hij is dit bedrijf in 2020 gestart samen met zijn compagnon Richard Treffers. Beide hebben zij een bancaire achtergrond én een groot netwerk. Een goede start voor een eigen bedrijf! 

Ondernemers ontlasten

“De ondernemer heeft steeds meer te kiezen in het financieringslandschap. Samen met Richard ben ik mede daarom juist Fin-Match gestart. Wij willen de ondernemers ontlasten en begeleiden in alle keuzes die ze hebben.” stelt Istvan. 

In de tijd dat Istvan en Richard Fin-Match startten was de wereld in de ban van een pandemie. “Vele financieringspartijen gingen (tijdelijk) dicht door Corona. Als startende ondernemers is dat even schakelen: hoe gaan we dit doen? Maar al snel bleek dat we juist de wind mee kregen door de pandemie. Eén van onze eerste leads kwam vanuit een grote financieringspartij en betrof een bedrijfsovername van een hotel. Iets wat een reguliere bank niet kon doen in die tijd.”

Vertrouwen staat op één

Fin-Match is een intermediair op het gebied van bedrijfsfinancieringen. Van vastgoed tot werkkapitaal en bedrijfsovernames. Bij Fin-Match begeleiden ze de ondernemer van A tot Z. “Wat ons uniek maakt is vooral ons netwerk. We merken dat partijen echt voor Richard en mij kiezen. Ondernemers vertrouwen ons. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Dat zorgt voor een prettige samenwerking! Daarnaast maak je het als intermediair mogelijk om financieringen te stapelen. Dit is aantrekkelijk voor ondernemers.”

Een toekomst met potentie

De samenwerking met Floryn wordt als zeer positief ervaren. “Bij Floryn kan ik altijd snel een terugkoppeling verwachten, dat werkt prettig. Ook zien we dat jullie veel ontwikkelingen doormaken. Als bedrijf en jullie producten. Denk bijvoorbeeld aan het dashboard dat jullie sinds begin dit jaar beschikbaar hebben. Kijkend naar de toekomst van het financieringslandschap ziet Istvan veel potentie bij fintechs. “Spelers komen en gaan in het landschap. De markt heeft vooral behoeften aan partijen die snel kunnen schakelen en krediet voor een korte termijn kunnen verstrekken. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor starters en ook soms voor scale ups ook vrij beperkt. Ik zie hier in de toekomst veel potentie.”