Geschreven door Redactie Floryn
leestijd 3 min

We streven ernaar om binnen 3 jaar 100 miljard euro te innen voor onze klanten

Payt levert slimme cloud software op het gebied van debiteurenbeheer. Hiermee profiteren klanten van snellere betalingen en meer overzicht. Duizenden organisaties in 9 landen maken dagelijks gebruik van Payt - en hun debiteuren bereiken ze in meer dan 150 landen.

De beste software voor debiteurenbeheer

Wat u ook maakt of levert. Get it. Payt. Dat is de belofte die Payt elke dag opnieuw waarmaakt. Sanne de Vries, verantwoordelijk voor de marketing bij Payt, vertelt hoe ze dat doen: “Payt levert de best mogelijke software op het gebied van debiteurenbeheer. Onze software zorgt voor duidelijkheid voor onze klant en voor zijn of haar debiteur. Dit resulteert in meer overzicht, snellere betalingen en veel minder werk.”

Ambitieus

“Het is onze ambitie om met hét perfect werkende product door te groeien in omvang en in het aantal landen waar we zitten. We hebben een goed product waarvan wij vinden dat elk bedrijf het verdient te gebruiken in binnen- en buitenland. We streven ernaar om binnen 3 jaar 100 miljard euro te innen voor onze klanten.”

Schermafbeelding 2020-11-06 om 09.53.07

Investeren in partners

Wat moet je doen om die ambitie te realiseren? Sanne de Vries: “Ten eerste, blijven optimaliseren om te komen tot de best mogelijke debiteurenbeheersoftware. Daarnaast moeten we blijven investeren in partners zodat we oplossingen kunnen aanbieden die in de behoeften van onze klanten voorzien. Ook is de samenwerking met boekhoudpakketten en de mate van integratie erg belangrijk. Om de beste keuze voor het debiteurenbeheer te zijn, investeren we constant in deze integratie zodat het zo naadloos mogelijk werkt voor onze klanten."

Samenwerken met Floryn

Om klanten zo goed mogelijk te helpen is de samenwerking met partners dus erg belangrijk. Daarom werkt Payt ook samen met Floryn: “Samen met Floryn helpen we onze klanten met financiële ruimte om verder te groeien. Via onze applicatie kunnen klanten direct een aanvraag doen bij Floryn. Zo blijft het simpel en overzichtelijk.”

Een vriendelijker alternatief voor factoring

Wat is het resultaat van de samenwerking met Floryn? Sanne de Vries: “Door samen te werken met Floryn kunnen wij elke klant de mogelijkheid bieden om zijn of haar ambities te realiseren met een vriendelijker alternatief voor factoring.”

Coming up: wat zijn de volgende stappen?

Payt staat op het punt om de wereld te veroveren. Sanne vertelt hoe ze dat aanpakken: “We blijven investeren in de ontwikkeling van ons product. Daarnaast focussen we op groei in het buitenland zodat steeds meer bedrijven kunnen profiteren van de voordelen die Payt biedt.”