Zakelijk geld lenen, zonder bank

Met zakelijk lenen help je jouw onderneming vooruit. Je kunt lange betaaltermijnen overbruggen, projecten voorfinancieren of groeien. Kortom: de ambities voor jouw bedrijf realiseren.

Helaas krijgen veel bedrijven bij de bank geen lening meer. Gelukkig zijn er goede alternatieven en is geld lenen zonder bank makkelijker dan je denkt.

Direct jouw mogelijkheden weten?

Doe de Quickscan
zakelijk-geld-lenen-zonder-bank
eenvoudig-geld-zonder-bank
Snel en eenvoudig
flexibel-lenen
Flexibel lenen
lening-aflossen
Gratis extra aflossen

Veel MKB’ers geweigerd bij de bank

Wil jij zakelijk geld lenen? Grote kans dat je direct denkt aan lenen bij de bank. In Amerika is dit niet zo vanzelfsprekend als in Nederland. In Amerika gaat namelijk slechts 38% van de ondernemers naar een bank als ze geld willen lenen. De overige 62% kijkt naar een alternatieve financieringsmogelijkheid.

 

Ook in Nederland komen steeds meer bedrijven uit bij een alternatieve financiering. De bank is namelijk niet zo scheutig met het geven van zakelijke leningen. Er zijn steeds strengere regels en je moet een hele stapel documenten aanleveren. En dan nog is de kans klein dat jij een financiering krijgt.

Zakelijk geld lenen zonder bank

Zakelijk geld lenen zonder bank is makkelijker dan je denkt. Alternatieve financieringen vragen minder documenten en zekerheden en kijken ook naar het doel van de zakelijke lening. We geven je 3 populaire manieren om geld te lenen zonder bank.
zakelijk-krediet-simpel
1. Flexibel zakelijk krediet

Als je op korte termijn geld nodig hebt, is een flexibel zakelijk krediet de snelste oplossing. Het is een alternatief voor een lening van de bank. Je krijgt een kredietlimiet en kunt dat onbeperkt opnemen of weer aflossen. Daarnaast groeit het limiet mee met de groei van je bedrijf. Even niets nodig? Dan betaal je ook niets. 

Meer over zakelijk krediet
traditionele-moderne-factoring
2. Traditionele of moderne factoring

Bij factoring krijg je de factuur die jouw klant nog moet betalen, direct uitbetaald. Zo hoef je niet te wachten op je geld. Traditionele factoring koopt jouw factuur en neemt het debiteurenbeheer over. Bij moderne factoring kun je geld opnemen op basis van je debiteuren, maar hoef je niets meer te doen met facturen. Wel zo makkelijk. 

Meer over factoring
bedrijfsfinanciering
3. Bedrijfsfinanciering 

Floryn helpt MKB bedrijven aan een financiering. Zodat je kunt investeren, groeien of een periode overbruggen. We doen dat met behulp van nieuwe technologie, zodat we jou zo snel mogelijk kunnen helpen. Je kunt bij ons terecht voor een financiering van €10.000 tot €2.000.000 euro.

Meer over bedrijfsfinanciering

Waar kan ik een zakelijke lening voor gebruiken?

Als ondernemer heb je ambities om te groeien in omzet en in personeel. Dan komt wat extra kredietruimte goed van pas, zonder dat je de bank daarvoor nodig hebt! We geven je enkele voorbeelden waarop onze klanten hun zakelijke lening bij Floryn gebruiken. Hoe jij je krediet inzet, bepaal je natuurlijk zelf. 

Krediet aanvragen
streamline-icon-cash-payment-bill-3-euro@blue-1
Werkkapitaal

Extra geld achter de hand om kansen te pakken.

common-file-text-cash-invoice
Voorraad en debiteuren

Betaal je debiteuren op tijd of sla meer voorraad in.

users group Light
Meer personeel

Gebruik krediet om (tijdelijk)
extra personeel aan te nemen.

delivery-truck-3
Voertuigen en machines

Investeer in materiaal en schaf gereedschap of machines aan. 

Inventaris en software

Richt je kantoor of bedrijfshal in of investeer bijvoorbeeld in software.

currency-euro-dollar-exchange-euro
Herfinancieren

Sluit je krediet over naar betere voorwaarden bij Floryn.

  • rtlz
  • fd
  • bnr nieuwsradio
  • quote
  • de ondernemer
floryn-account

Zakelijk geld lenen bij Floryn

Zakelijke lening vanaf €10.000 tot € 3 miljoen

Doorlopend geld opnemen, aflossing direct weeropneembaar

Geen verborgen kosten: vanaf 4,7% per jaar

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Je vraagt eenvoudig binnen 2 minuten je zakelijk lening aan. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op en regelen we jouw financiering. Zodra je een lening van ons krijgt, kun je in jouw persoonlijke account al je geldzaken overzichtelijk regelen. Wel zo makkelijk.

Een zakelijke lening afsluiten? Meld je in 2 minuten aan en beschik over geld binnen 24 uur.