Snel zakelijk geld lenen van nu

Altijd geld achter de hand hebben zodat je in kunt spelen op kansen? Dat kan met een snel bedrijfskrediet. Binnen 2 uur nemen we persoonlijk contact met je op.

Lange betaaltermijnen overbruggen, projecten voorfinancieren of groeien met je bedrijf? Kies voor zakelijk geld lenen. Dat is zakelijke financiering van nu. Voor ondernemers van nu.

Snel en eenvoudig binnen 2 minuten aangevraagd

Flexibel lenen van €10.000 tot €3 miljoen

Gratis extra aflossen en dagelijks opzegbaar

snel-zakelijk-geld-lenen

Bekend van:

 • rtlz
 • fd
 • bnr nieuwsradio
 • quote
 • de ondernemer
keyboard-with-hands-floryn-financiering-bedrijfskrediet

Een snel bedrijfskrediet van nu

Door snel zakelijk geld lenen kun je investeren, groeien en je ambities waarmaken. Wil je bijvoorbeeld extra personeel aannemen, investeren in materiaal of wat extra geld achter de hand hebben om kansen te pakken? Dan komt een snel zakelijk krediet goed van pas. Als ondernemer moet je de ruimte hebben om in te spelen op kansen en daarom is een krediet van Floryn flexibel. Je kunt geld opnemen wanneer je het nodig hebt en wanneer je even niets nodig hebt, betaal je ook niets. Dat is zakelijke financiering van nu.

 • €280M+ Verstrekte leningen
 • 4.230 Geholpen MKB'ers
 • 77.181 Verwerkte aanvragen

Voordelen bedrijfskrediet

Een groot voordeel van een flexibel krediet voor ondernemers aanvragen is dat je, als ondernemer, snel zakelijk geld kunt lenen en meer middelen hebt om te investeren in de groei van je bedrijf. Benieuwd wat de voordelen van snel zakelijk krediet van Floryn zijn, vergeleken met traditionele banken?

Snel en eenvoudig

Vraag binnen 2 minuten online bedrijfskrediet aan en ontvang binnen 24 uur geld op je rekening.

flexibel-bedrijfskrediet
Flexibel lenen

Een zakelijk krediet van €10.000 tot €3 miljoen. Neem flexibel geld op wanneer jij het nodig hebt.

Gratis extra aflossen

Dagelijks opzegbaar en gratis extra aflossen. Omdat je als ondernemer flexibel moet kunnen zijn.

Waar kan ik een bedrijfskrediet voor gebruiken?

Als ondernemer heb je ambities. Om te groeien, optimaliseren of je klanten nog beter te kunnen helpen. Dan komt wat extra kredietruimte goed van pas, zoals een snel bedrijfskrediet aanvragen. We geven je enkele voorbeelden waarop onze klanten hun snel zakelijk krediet bij Floryn gebruiken. Hoe jij je krediet inzet, bepaal je natuurlijk zelf. Dat is snel zakelijk lenen. 

geld-achter-de-hand
Werkkapitaal

Extra geld achter de hand om kansen te pakken.

lange-betaaltermijnen-overbruggen-krediet
Voorraad en debiteuren

Overbrug lange betaaltermijnen of sla meer voorraad in.

personeel-aannemen
Meer personeel

Voorzie je onderneming van talent en neem meer personeel aan.

investeren-materiaal
Voertuigen en machines

Investeer in materiaal en schaf gereedschap of machines aan. 

Invetaris-en-software-financieren
Inventaris en software

Richt je kantoor of bedrijfshal in of investeer bijvoorbeeld in software.

herfinancieren
Herfinancieren

Sluit je krediet over naar betere voorwaarden bij Floryn.

Bedrijfskrediet aanvragen: hoe werkt het?

1

Aangevraagd in 2 minuten

Vul je gegevens in. Geef aan hoeveel bedrijfskrediet je wilt en koppel je bankrekening in onze beveiligde omgeving.

2

Binnen 24 uur geregeld

Met slimme technologie rekenen we uit wat je kunt lenen. Vervolgens ontvang je een aanbod en hebben we contact.

3

Direct geld opnemen

Na akkoord neem je eenvoudig geld op via jouw persoonlijke omgeving. Het bedrag wordt dezelfde dag overgemaakt.

60.000+ bedrijven gingen je voor

We worden door onze klanten beoordeeld met een 4,8 / 5 op Google reviews.
Lees hieronder alle verhalen van onze tevreden klanten.

 

Veelgestelde vragen over bedrijfskredieten

 • Bij Floryn helpen we graag zoveel mogelijk MKB bedrijven aan een financiering om hun doelen te behalen. Wel zijn er een aantal simpele voorwaarden waar de onderneming aan moet voldoen:

  • Je bedrijf staat ingeschreven bij de KVK
  • Je draait een minimale omzet van €10.000 per maand
  • Je bedrijf bestaat ten minste 6 maanden
  Check je mogelijkheden
 • Benieuwd hoeveel jij kunt krijgen en wat je kosten zijn? Doe de Quickscan en ontdek in 2 minuten vrijblijvend jouw mogelijkheden. Check je mogelijkheden
 • Als je een aanvraag hebt gedaan, word je gebeld door een van onze medewerkers. Dan bespreken we samen de kredietwaardigheid van jouw bedrijf. Floryn bepaalt jouw kredietwaardigheid alleen op basis van je bankafschriften van de afgelopen 6 maanden. Geen gedoe met jaarcijfers en ondernemingsplannen dus. Wij maken gebruik van slimme technologie om de gegevens te analyseren, zodat wij jou zo snel mogelijk verder kunnen helpen. Op basis van deze analyse en jouw situatie bepalen we hoeveel bedrijfskrediet we je kunnen verstrekken. Dit laten we je binnen 24 uur al weten!
 • Bedrijfskredieten (ook wel rekening courant krediet genoemd) kennen verschillende looptijden, jij bepaalt dit zelf. Zo kun je bedrijfskredieten een half jaar gebruiken, maar hier ook 5 jaar gebruik van maken. Je kunt dit dus volledig afstemmen op jouw behoeften. Bij Floryn kun je iedere dag bepalen of je krediet op wil nemen of dat je juist af wil lossen. Aflossen doe je altijd boetevrij en je betaalt standaard in wekelijkse termijnen af. Gedurende de looptijd, kan dit krediet meegroeien met jouw omzet. Als jouw onderneming groeit, groeit Floryn met je mee!

  Check je mogelijkheden
 • De kosten van een bedrijfskrediet bij Floryn worden bepaald door de hoogte van de kredietlimiet en het risicoprofiel van je onderneming. Hoe hoger het kredietbedrag, hoe lager de rente. We werken met risicoprofiel A t/m D, dit wordt gebaseerd op de financiële prestaties van je onderneming. Hierbij is risicoprofiel A een laag risico en profiel D een hoger risico. De combinatie van deze factoren bepalen uiteindelijk de kosten van jouw krediet. Doe een vrijblijvende aanvraag om te zien wat je kunt lenen.
  Wil je alvast een inschatting van de kosten van bedrijfskredieten bij Floryn, voordat je daadwerkelijk een kredietaanvraag (zakelijk) doet? Doe de Quickscan en ontdek jouw mogelijkheden en een schatting van de zakelijk krediet kosten.

  Check je mogelijkheden
 • Heb je als ondernemer een BV? Dan vragen wij je bij het aangaan van een financiering een persoonlijke borgstelling af te geven. De standaard hier is 25% van het bedrag van de financiering met een maximum van €100.000, echter in bijzondere gevallen kunnen we een hogere borgstelling vragen of deze juist volledig laten vallen.