Floryn is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 award

floryn-banner-11

Floryn is - net als vorig jaar - genomineerd voor een Deloitte Technology Fast 50 award. In de categorie Rising Star maakt Floryn kans op de titel Rising Star 2020.

“We zijn erg trots op het aantal deelnemers dit jaar”, vertelt Bart de Vries, programmaleider van de Technology Fast 50. “Ondanks COVID-19 laten veel deelnemers een indrukwekkende door technologie veroorzaakte groei zien. Niet alleen in inkomsten, maar ook in de financiering die ze hebben opgehaald.” Ivo Meij, Senior Manager bij Deloitte, voegt toe: “De meeste bedrijven zijn online georiënteerd en gewend zich aan te passen aan veranderende omstandigheden.”

Deloitte Technology Fast 50

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijkse verkiezing van de vijftig snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland. De selectie is gebaseerd op de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar. Bekijk alle genomineerden.

Rising Star 2020

De Rising Star categorie richt zich specifiek op jonge start-ups die snel groeien. Wie de titel ‘Rising Star 2020’ verdient bepaalt een onafhankelijke jury op 25 november. De bedrijven worden beoordeeld op verkooppotentieel, innovatiegraad en schaalbaarheid. “We zien veel voormalige Rising Stars in de Fast 50-lijst”, benadrukt Ivo Meij, Senior Manager bij Deloitte.

Over Floryn

Floryn is één van de snelst groeiende kredietverstrekkers van Nederland. Floryn is in 2016 opgericht en kreeg in 2017 een kapitaalinjectie van 6 miljoen van o.a. Peak Capital. In 2019 volgde een financiering van 60 miljoen van o.a. NIBC Bank en in 2020 voegde Endeit Capital en bestaande aandeelhouders daar nog 9 miljoen aan toe. Floryn heeft een PSD2-vergunning van De Nederlandse Bank (DNB) en een BMKB-C accreditatie. Floryn houdt kantoor in de Jheronimus Academy of Data Science (JADS) in ‘s-Hertogenbosch.