Floryn start samenwerking met business management platform FiveX om de groei van ondernemers te stimuleren

floryn-banner-11

Business management platform FiveX en fintech platform Floryn zijn een samenwerking aangegaan om e-commerce ondernemers te helpen om nog sneller te groeien door het bundelen van de technologieën van beide bedrijven. 

Een groeiend bedrijf heeft behoefte aan inzicht om zich zo nog verder te kunnen ontwikkelen. FiveX biedt deze inzichten aan online retailers. Het platform doet dit door middel van diepe business intelligence voor alle verkoopkanalen. Hiermee bekijken e-commerce ondernemers eenvoudig alle KPI's en winst op productniveau om sturing te geven op het assortiment. Met slimme automatiseringen helpt FiveX ondernemers verder groeien. Dit doet FiveX onder andere voor e-commerce ondernemers van bol.com.

Gold Partner van bol.com

Sinds september 2021 is Floryn Gold Partner van bol.com. Dit biedt Floryn de mogelijkheid om een zakelijk krediet met aantrekkelijke voorwaarden voor bol.com ondernemers aan te bieden. Dit zakelijk krediet is ideaal als werkkapitaal financiering en helpt ondernemers bij het realiseren van groeiambities. Bij Floryn hebben ondernemers binnen 2 minuten inzicht in zijn financiële gezondheid en mogelijkheden. Daarnaast is een financiering tot €3 miljoen binnen 24 uur geregeld. Een zakelijke financiering bij Floryn heeft altijd een kredietlimiet dat meegroeit met de omzet van de onderneming. Inmiddels heeft Floryn al meerdere e-commerce ondernemers aan een financiering geholpen. 

Technologie bundelen

In FiveX heeft Floryn een ambitieuze groeipartner gevonden. Floryn wordt gedreven door technologie, data en processen, waardoor het fintech platform veel efficiënter en nauwkeuriger is dan banken, met als resultaat een hogere acceptatiegraad. Floryn wil met deze vorm van krediet voor e-commerce ondernemers haar positie als financier in de e-commerce markt vergroten. FiveX wil daarnaast ondernemers helpen hun e-commerce onderneming te optimaliseren door inzichten te bieden in onder andere verkopen, voorraad en automatiseringen. Dit doet FiveX door middel van diepe business intelligence voor alle verkoopkanalen. Hierdoor kunnen ondernemers datagedreven beslissingen nemen voor de toekomst. 

Over FiveX

FiveX is sinds 2019 de multichannel business management tool die e-commerce ondernemers verder helpt bij het optimaal laten groeien van alle klanten. FiveX werkt samen met groeipartners als Amazon, bol.com, Woocommerce en Magento. FiveX heeft 400 klanten die minimaal 1000 orders per maand verwerken.

Over Floryn

Floryn is een snelgroeiend Nederlands fintech platform opgericht in 2016, waar ondernemers terecht kunnen voor financieringen tot €3 miljoen. Floryn beschikt over een PSD2-vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB). Bij het bedrijf werken 55 mensen.