Jarige Floryn en Credion trakteren ondernemers op korting en snelheid

floryn-banner-11

Groot feest bij Floryn en Credion! De twee bedrijven bestaan dit jaar respectievelijk vijf en twintig jaar. Live het glas heffen met alle medewerkers en partners zit er nog even niet in. In plaats daarvan hebben de twee een feestelijk aanbod voor ondernemers.

Nu er langzaam maar zeker zicht is op herstel van de coronacrisis en het ondernemersvertrouwen daardoor stijgt, is er in de markt een toenemende behoefte aan werkkapitaal. In het kader van de twee verjaardagen, besloten Credion en Floryn daarom een extra stap te zetten om ondernemen Nederland vooruit te helpen. Ondernemers zijn vrijblijvend welkom bij Credion voor een analyse om hun behoefte en financiële plaatje te bepalen. Past de kredietbehoefte bij Floryn? Dan krijgen ze een aanbod voor financiering zonder afsluitkosten. Deze kosten liggen normaal tussen de één en vier procent van het kredietlimiet, een flinke korting dus.

Innovatie vanaf de start

Credion en Floryn zijn allebei pioniers in de Nederlandse financieringswereld. Toen Credion twintig jaar geleden met onafhankelijke adviseurs ondernemers en financiers gingen verbinden, waren ze de eersten in de markt. Ook Floryn heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als technologie-gedreven financieringsplatform. “We waren de eerste partij die kredietaanvragen beoordeelde op basis van banktransacties en artificial intelligence, en ook de eerste partij met een PSD2-vergunning”, vertelt Sven van der Biezen, CEO en mede-oprichter van Floryn.

Een effectieve samenwerking in een driehoek

Floryn werkt al sinds de oprichting samen met Credion. “Eigenlijk zelfs daarvoor al”, vertelt Carlo van der Weg, CEO en oprichter van Credion. “Sven kwam naar ons toe om onze mening te horen over de plannen van Floryn”. Dat deed hij niet zonder reden. Sven vertelt: “Als je een financieringsplatform wil starten, is Credion een van de eerste partijen waar je mee moet praten, omdat ze met succes al jaren ondernemers en financiers samenbrengen.”

“We hebben een intensieve samenwerking in een driehoek, waarbij de klant altijd centraal staat”, zegt Carlo. Credion treedt daarbij op als onafhankelijk adviseur en zorgt voor een gezonde competitie op voorwaarden en prijs. “Mocht je als ondernemer meer willen weten wat je mogelijkheden zijn, is Credion is de partij die je verder op weg kan helpen”, stelt Sven.

Toekomstplannen

Floryn heeft de afgelopen vijf jaar grote investeringen gedaan op het gebied van credit intelligence. “Het platform is ondertussen zo volwassen, dat we momenteel verkennen hoe we onze technologie nog breder in kunnen zetten. Daarbij zie ik ook een belangrijke rol voor partners zoals Credion, die op basis van onze technologie real-time inzicht kunnen krijgen in de financiële gezondheid van hun klanten en hierdoor nog betere relaties kunnen opbouwen”, vertelt Sven.

Carlo is het hier roerend mee eens. “Door het inzetten van technologie kunnen we binnen onze driehoek de snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie versterken, waardoor we ondernemers een nog betere klantervaring en service kunnen bieden en ze helpen bij het vinden van de juiste financiering.”