People of Floryn: Daphne, wijn- en spijs liefhebber, fervent hiker én Investor Relations Manager

daphne-people-of

Meet Daphne! Wat je misschien nog niet wist, is dat zij haar roots in het zuiden van het land heeft, en wel in Venray. In haar dagelijks leven combineert ze een actieve levensstijl met een passie voor een goed glas wijn met een passend hapje. Binnen Floryn vervult ze met veel passie haar rol als Investor Relations Manager, waar ze relaties met investeerders onderhoudt en uitbreidt. Get to know Daphne!

Sporten als fijne uitlaatklep

De ultieme manier om je hoofd leeg te maken? Sporten! Van jongs af aan was Daphne fanatiek bezig met volleybal, en tijdens haar studententijd maakte ze de overstap naar hockey bij een studentenvereniging. Ook vandaag de dag is Daphne nog een bezige bij, en vindt ze haar balans in een mix van High Intensity Workouts, boksen met vriendinnen, en duursporten zoals hardlopen en wielrennen. Daphne vertelt: “Drie keer per week sporten vind ik heerlijk, zeker omdat ik bijna de hele week op kantoor zit." "Door te sporten na het werk kom ik even helemaal tot rust.”

“Ik ken weinig bedrijven waar zulke toffe dingen worden gedaan en wat zo leuk en variërend is, als bij Floryn.”

Daphne

Extra genieten in het weekend

Naast dat Daphne een ‘sporty spice’ is, is ze ook een echte fijnproever. Zo volgde ze al eerder een wijncursus om wat meer kennis op te doen, en bezoekt ze maar al te graag wijnhuizen tijdens haar vakantie. Wat er deze zomer op de planning staat? Een hike door het prachtige Ötztal (Oostenrijk), waar ze op 1200 meter hoogte gaat kamperen. Hier combineert ze de ruige natuur met een vleugje luxe door een eigen Nespresso-apparaat en melkopschuimer mee te nemen. Ook een weekendje Down The Rabbit Hole staat op de planning. Dan wel iets minder ‘back to basic’, maar liever op de glamping met wat meer comfort.

daphne-people-staand-2
daphne-people-staand

Bouwen aan investeerderssuccessen

Na jaren als Partner Manager te hebben gewerkt binnen Floryn, maakte ze een paar maanden geleden de overstap naar de kant van de investeerders. Hier onderhoudt ze de relaties met huidige investeerders en werkt ze aan het aantrekken van nieuwe investeerders. Daphne vertelt: “Ik werk hier veel samen met Marketing, ben aanwezig tijdens events en blijf continu de processen optimaliseren. Ik hou ervan om aan dingen te bouwen en vind het leuk om nieuwe uitdagingen divers aan te pakken.” Zelf is ze niet onbekend binnen de beleggingswereld. Zo belegt Daphne zelf al vanaf haar 16e en investeert ze samen met haar vader in paarden. 

Never a dull moment

“Ik ken weinig bedrijven waar zulke toffe dingen worden gedaan en wat zo leuk en variërend is, als bij Floryn. Er worden leuke uitjes georganiseerd, er is dagelijks een goed verzorgde lunch. Zo kregen we dit jaar een embleem tijdens carnaval en ook een presentje tijdens Pasen. Het blijft elke keer weer een verrassing. Dat houdt het super leuk!” aldus Daphne. “Ook met de sfeer zit het goed. Het is ‘never a dull moment’ bij de afdeling Sales, waar ik vaak zit. Ook omdat ik daar in het team zat, blijft het een vertrouwd plekje.” 

Blik op de toekomst

Als Daphne naar de toekomst van Floryn kijkt, is er één doel: “Floryn dé grootste partij maken die krediet verstrekt aan bedrijven, zodat we nog meer MKB’ers kunnen helpen.” Daarnaast het investeerdersnetwerk verder laten groeien en zoveel mogelijk blije investeerders aan boord krijgen.

De quote die we terugzien op haar Delftsblauwe tegel? “Liever spijt van iets dat ik gedaan heb, dan spijt van iets dat ik niet gedaan heb.” Deze quote vat perfect haar avontuurlijke en ondernemende geest samen.

Daphne's collega worden?

Bij Floryn maak je deel uit van een ambitieus team dat de fintech-industrie op zijn kop zet. Met een cultuur van innovatie, ruimte voor persoonlijke groei en een fijne werkomgeving, dagen wij je uit om het beste uit jezelf te halen en samen door te groeien. Kom ons team versterken!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Doe dan de Quickscan en kom erachter of je in aanmerking komt.