People of Floryn: Joep, sfeermaker, koning kroegsport én Key Account Manager

joep-header-people-floryn

Maak kennis met Joep. Wanneer je op kantoor bent, is Joep niet te missen. In de pauze daagt hij graag alle collega’s uit voor een potje tafeltennis. Met zijn humor zit het ook wel goed. Zijn grappen heeft hij altijd paraat en je hebt hem niet zomaar onder de tafel. Door zijn jarenlange ervaring en het creëren van een positieve werksfeer, laat Joep Floryn werkelijk bruisen.

Sportieve en humorvolle showpony

Bij Floryn staat Joep bekend als ‘koning in de kroegsporten’. Tafelvoetbal, tafeltennis, en ga zo maar door… Wat kan hij eigenlijk niet? Hij is een meester in de sportarena en verslaat zijn tegenstanders vaak (niet altijd hoor ;) ) binnen no-time. Met een tafeltennisbatje in zijn hand verandert hij in de koning van het smashen en maakt hij zelfs showpony-achtige bewegingen om zijn tegenstanders te slim af te zijn. Als het dan even niet lukt krijgt hij ook de nodige feedback, door hemzelf nota bene.

In zijn jonge jaren heeft hij fanatiek voetbal gespeeld, totdat hij zijn geboortedorp Alphen verliet. Daarnaast heeft hij nog tennis gespeeld en is hij nu fanatiek bezig met squash. Met de aanleg voor balsporten ben je bij hem aan het juiste adres. Joep is dan ook degene die ‘Floryn Sport’ heeft opgezet, waarbij regelmatig sportieve uitjes worden georganiseerd door verschillende collega’s.

“Ik wil dat mijn collega's doorgroeien in het werk wat ze doen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ze goed in hun vel zitten en met plezier naar hun werk komen.”

Joep

Quality time met Puck

De zaterdagochtend wordt standaard gespendeerd met zijn dochtertje Puck. Wanneer zijn vriendin meehelpt bij de scouting, maken zij graag een rondje over de markt. Daar halen ze vers groenten en fruit, en sluiten ze af met een lekker koffietje bij Drab, in het centrum van Den Bosch. Vaak hoort daar dan ook nog een lekker taartje bij. Met de komst van een zoontje later dit jaar wordt het gezin verder uitgebreid. Dat worden binnenkort dus twee taartjes bij een bezoekje aan Drab!

 

joep-people-floryn

Een toegewijde professional

Na zijn studie in Eindhoven is Joep aan de slag gegaan bij de Rabobank. Maar liefst 10 jaar lang heeft hij zijn kennis en expertise ingezet in de financiële wereld, totdat het tijd werd voor iets nieuws. Met in de tussentijd de studie bedrijfseconomie gevolgd te hebben aan de Universiteit van Tilburg, maakte hij de overstap naar Floryn, waar hij inmiddels al ruim 4,5 jaar werkt. Hij heeft Floryn zien uitgroeien tot wat het vandaag is, waarbij zijn enthousiasme en toewijding zeker hebben bijgedragen

Binnen de organisatie is Joep niet alleen Key Account Manager, maar ook sfeermaker en motivator. Hij coacht collega’s Luuk, Thijs, Stijn en Kevin, maar staat ook altijd klaar voor andere afdelingen om te ondersteunen. Zijn ambitie binnen Floryn is duidelijk: Het ‘ownen’ van Direct Sales. Joep vertelt: ‘Ik wil dat mijn collega's doorgroeien in het werk wat ze doen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ze goed in hun vel zitten en met plezier naar hun werk komen.’ Door de ervaring en inhoudelijke kennis die Joep al op zak heeft, is hij een waardevolle troef binnen Floryn. 

Op de vraag welke quote er op Joep zijn Delftsblauwe tegel zou komen te staan antwoordt hij: ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’. Wij bij Floryn denken dat dat niks anders had kunnen zijn, want deze grappenmaker maakt écht iedereen aan het lachen. En daar kunnen we alleen maar van genieten!

Joep's collega worden?

Bij Floryn maak je deel uit van een ambitieus team dat de fintech-industrie op zijn kop zet. Met een cultuur van innovatie, ruimte voor persoonlijke groei en een fijne werkomgeving, dagen wij je uit om het beste uit jezelf te halen en samen door te groeien. Kom ons team versterken!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Doe dan de Quickscan en kom erachter of je in aanmerking komt.