People of Floryn: Rowald, bourgondiër, balsport-fan én Partner Key Account Manager

Rowald-header-people-2

Maak kennis met Rowald. Geef onze collega een bal en hij weet er wel raad mee! Van voetbal tot squash, padel of tafeltennis, Rowald gaat voor de winst. Deze zomer gaat hij een maand roadtrippen met zijn gezin door Europa. Benieuwd naar zijn ‘roadtrip’ bij Floryn? Die lees je hieronder!

Bourgondiër in hart en nieren

Als er iemand binnen Floryn een bourgondiër is, dan is Rowald het wel. Dat blijkt ook wel uit de reis die deze zomer op de planning staat. Een maand reist hij met zijn geliefde vrouw en 1 jaar oude dochtertje door Europa, in een camper. De route loopt door onder andere Frankrijk, Slovenië en uiteindelijk naar het mooie Italië. De liefde voor Toscane en zijn favoriete wijn uit Italië maken deze reis extra bijzonder.

Naast dat Rowald een bourgondiër in hart en nieren is, kan hij niet stilzitten en is hij graag actief bezig. Ook in zijn studententijd in Rotterdam, waar hij na zijn studie nog een paar jaar is blijven ‘plakken’, werden de vrije uurtjes sportief gespendeerd. Zo meldde hij zich aan bij een roeivereniging. Wij twijfelen alleen of dat voor de serieuze prestaties was of toch een beetje meer voor de gezelligheid ;). Ook ontdekte hij een nieuwe passie: wielrennen. Op goed geluk vond hij een tweedehands parel en stapte hij het avontuur tegemoet. En wat bleek? Het was liefde op het eerste gezicht. Om die reden overweegt hij zelfs zijn geliefde wielrenfiets mee te nemen om het Italiaanse landschap op de fiets te verkennen.

“ Ik ben de beste versie van mezelf als ik werk en privé goed in balans kan houden, en daar is sporten in mijn vrije tijd een groot onderdeel van. ”

Rowald

Een diepgewortelde liefde voor balsporten

Niet alleen kun je Rowald wakker maken voor een mooie ronde op de fiets, nog blijer maak je hem met balsporten! Vele zijn er al door hem beoefend. Als kind bestonden de avonden en weekenden voornamelijk uit voetbal. In de zomervakantie ging hij met zijn vrienden op de camping ‘rond de tafel’ en werd er pingpong gespeeld. Iets waar hij later bij Floryn de vruchten van zou plukken. Na een spannende finale werd Rowald overtuigend de winnaar van het grote Floryn Pingpong Toernooi! 

Tijdens zijn studententijd werd er fanatiek squash gespeeld met zijn huisgenoten. Terug in Rosmalen pakte hij het voetballen weer op en sloot zich aan bij een vriendenteam. Ook speelt hij nog geregeld een potje padel. Aan enthousiasme geen gebrek dus! Rowald vertelt: “Ik ben de beste versie van mezelf als ik werk en privé goed in balans kan houden, en daar is sporten in mijn vrije tijd een groot onderdeel van. Ik vind mezelf pushen en in het rood gaan in de sport heel lekker. Net even die extra stap om het beste uit mezelf te kunnen halen.”

 

Rowald-people-2

Multitasking Talent bij Floryn

Niet alleen tijdens het sporten zet Rowald extra stappen om het beste uit zichzelf te halen. Dat laat hij ook zien bij Floryn! Drie jaar geleden startte hij binnen het Risk-team als Underwriter. Binnen deze functie hield hij zich bezig met kredietaanvragen. Aan de hand van bankafschriften van een onderneming wordt er een risicoanalyse opgesteld. Daarnaast leer je kredietrisico’s inschatten en bedrijven doorgronden aan de hand van bijvoorbeeld een jaarrekening.

Met een verleden bij onder andere de Rabobank in meer commerciële rollen begon het klantcontact toch weer te kriebelen bij Rowald. De stap naar Partner Key Account Manager was een logisch vervolg. Samen met collega Joep houdt hij zich dagelijks bezig met de financiële aanvragen boven de € 250.000.  Zijn ervaring binnen het Risk-team is hier ontzettend handig en maakt dat hij het proces op rolletjes laat verlopen, zonder al te veel heen en weer te ‘pingpongen’. 

Naast dat Rowald Key Account Manager is, is hij ook Investor Relations Manager. Hij vertelt: “Als Investor Relations Manager onderhoud ik het contact met zowel bestaande als nieuwe investeerders. Als vermogende particulier kan je vanaf €100.000 investeren in een gespreide portefeuille MKB ondernemingen. Het werk als Investor Relations Manager sluit goed aan bij mijn huidige rol als Key Account Manager. Ik krijg energie van het contact met mensen en krijg de ruimte om, door deze rollen te combineren, Floryn als organisatie nog beter te leren kennen."

Terwijl hij zich voorbereidt op de reis bij Floryn én deze zomer, blijft onze sportliefhebber trouw aan zijn motto: "Het glas is altijd halfvol, het liefst met een goede rode wijn uit Italië." Wij bij Floryn vinden dat zijn mentaliteit die positieve kijk op het leven perfect weerspiegelt.

Bij Floryn maak je deel uit van een ambitieus team dat de fintech-industrie op zijn kop zet. Met een cultuur van innovatie, ruimte voor persoonlijke groei en een fijne werkomgeving, dagen wij je uit om het beste uit jezelf te halen en samen door te groeien. Kom ons team versterken!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Doe dan de Quickscan en kom erachter of je in aanmerking komt.