People of Floryn: Yannick, mensenmens, échte Tilburger én Head of Marketing

people-floryn-yannick-header

Maak kennis met Yannick. Met zijn 34 jaar, geboren en getogen in Tilburg, is hij te omschrijven als een echt mensenmens. Zijn vrije tijd brengt hij maar al te graag door met zijn gezin en dierbaren. Binnen Floryn brengt hij een unieke mix van passie, kennis en leiderschap mee als Head of Marketing. We duiken dieper in het leven van deze creatieve fashionista, die altijd in perfect gestylde outfits op kantoor verschijnt!

Altijd 'iets doen'

Buiten het werk is Yannick bijna altijd in beweging. Zo heeft hij al heel wat sporten kunnen afvinken: voetbal, tennis, squash, badminton (beach)volleybal, verschillende vechtsporten, en ook voor fitness of hardlopen draait hij zijn hand niet om. Je kunt hem beter vragen wat hij niet heeft gedaan. Sport is voor hem niet alleen een hobby, maar een noodzaak. Zonder zijn dagelijkse dosis beweging voelt hij de onrust door zijn lichaam gieren. Tijd om iets te doen! Hij vertelt: ‘Hoe meer ik zweet tijdens het sporten, hoe beter ik me achteraf voel. Ik wil altijd ‘iets doen’. Als het niet fysiek is door bijvoorbeeld te sporten, dan wel stof tot nadenken.’ 

Die stof haalt hij uit verschillende boeken. Geen fictie, maar boeken die je leren hoe je hersenen werken, of over emotionele en sociale ontwikkelingen als mens zijnde. Dat voelt voor hem als een spiegel die je voor je krijgt, en waar je van kunt leren.

Mijn droom met Floryn is dat iedere ondernemer met een financieringsbehoefte gelijk denkt aan Floryn.

Yannick

Vette commercials, maar vooral nog veel meer

Zijn studie koos Yannick omdat hij later graag wilde werken aan ‘vette commercials’. Eenmaal bezig met zijn opleiding marketing, kwam hij erachter dat marketing veel dieper zit dan dat! Hij ontdekte dat marketing niet alleen draait om glans en glamour, maar vooral om de inspanningen achter de schermen. Deze realisatie vormde de basis voor zijn carrière. 

people-floryn-yannick-staand-2
people-floryn-yannick-staand

'The sky is the limit'

Sinds twee jaar is Yannick Head of Marketing bij Floryn. Hier ziet hij het als zijn missie om niet alleen het bedrijf op de kaart te zetten, maar ook om zijn teamleden te begeleiden en te inspireren. Hij benadert elk project met een mix van strategische scherpte en geeft er zijn eigen creatieve draai aan, altijd met het doel voor ogen om Floryn als dé alternatieve financierder te positioneren in de markt. Onder zijn leiding werkt het marketing team hard aan het bouwen van het merk Floryn, onder het motto: ‘Dream big, know how to have fun, work hard.’

Vanuit zijn ervaringen in vorige rollen, inclusief een brede functie bij Toyota, heeft hij geleerd om te delegeren en verschillende projecten te managen en mede door deze stappen staat hij waar hij vandaag de dag staat. Zijn ambitie met Floryn? Hij vertelt: ‘Mijn droom met Floryn is dat iedere ondernemer met een financieringsbehoefte gelijk denkt aan Floryn. Als dat het geval is, betekent het dat we als marketing team goed hebben kunnen doen. Als we blijven groeien zoals we dat nu doen, en we houden dit vol, dan is the sky the limit.’

Elke situatie vraagt om een ander motto

Met zijn passie, manier van leiderschap en goede energie die daarbij komt kijken, is hij niet alleen een inspiratiebron voor zijn team, maar ook een drijvende kracht achter het succes van Floryn. Zijn denkwijze wordt dan ook prachtig samengevat in zijn persoonlijk gevormde quote voor een Delftsblauwe tegel: ‘Elke situatie vraagt om een ander motto.’ Deze woorden laten zijn levenshouding, aanpassingsvermogen en authenticiteit zien. Dat kunnen we bij Floryn alleen maar heel erg waarderen.

Yannick's collega worden?

Bij Floryn maak je deel uit van een ambitieus team dat de fintech-industrie op zijn kop zet. Met een cultuur van innovatie, ruimte voor persoonlijke groei en een fijne werkomgeving, dagen wij je uit om het beste uit jezelf te halen en samen door te groeien. Kom ons team versterken!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Doe dan de Quickscan en kom erachter of je in aanmerking komt.