Een piste vol plezier met Team Floryn!

ski-floryn

Wat een ongelofelijk avontuur was het in het schilderachtige Flachau! Samen met een groep collega's hebben we de Oostenrijkse pistes getrotseerd, dagen vol zon beleefd en mooie herinneringen gemaakt. 

Floryn x Flachau

De pistes waren een arena voor eindeloos plezier. Van beginners tot ervaren skiërs, we hebben elkaar aangemoedigd, gelachen en natuurlijk, soms even de tijd genomen om de tranen van het lachen van onze gezichten te vegen na een ongeplande valpartij of alle flauwe grappen tijdens de lunch. Van wedstrijdjes ‘racecarven’ tot elkaar oprapen in de sneeuw, het was een trip om niet te vergeten. 

Na een dag vol actie waren de après-ski momenten minstens zo memorabel. In de knusse hutten, met een drankje in de hand, deelden we verhalen, grappen en genoten we van elkaars gezelschap.

Wat onze collega’s ervan vonden? Nou…

 

ski-floryn-trip
ski-floryn-flachau

Wouter

“Wat hebben we weer genoten in het mooie Oostenrijk. De boog kan niet altijd gespannen staan, dus ook voor ontspanning is er voldoende ruimte binnen Floryn. Met zijn allen de berg op, genietend van de zon en de pistes die er goed bij lagen. Van Flachau, Zauchensee tot aan Alpendorf. Het mooiste moment? Na een paar dagen vol skikilometers en feest de trip afsluiten in de wellness van het hotel. Editie 2024 lijkt moeilijk te overtreffen, maar we gaan volgend jaar zeker een poging wagen.”

Daphne

“Het leukste moment was voor mij tijdens de eerste meters op de vers geprepareerde pistes, in de zon, heerlijk! De lunch in de middag is ook altijd een hoogtepunt. Wat ik zo leuk vindt aan skiën met Floryn is dat we heel veel plezier maken met collega's, samen ontspannen en dat je elkaar een stuk beter leert kennen.”

 

ski-floryn-lunch-2
ski-floryn-lunch

Rowald

"Dit jaar alweer voor de derde keer mee geweest op de Floryn ski trip. Inmiddels begint het dus een vrij bekend concept te worden: veel skiën (met collega's op de latten), veel lachen, veel après-skiën (met collega's op de barkrukken), nog meer lachen, en dat een paar dagen herhalen. Als het dan ook nog eens vier dagen zonnig weer is en de leukste collega's erbij zijn, dan zijn natuurlijk alle ingrediënten aanwezig voor weer een onvergetelijke trip!"

Linda

“Het jaar begon goed met deze skireis, wat al een van de hoogtepunten gaat zijn dit jaar. De sfeer was op en top gezellig, en dat zorgde voor onvergetelijke momenten. Het mooiste moment? Dat was voor mij verzamelen in de après-ski na een dag skiën, en van iedereen de leuke en grappige verhalen aanhoren over de tochten die ze hebben gemaakt. Ik kijk alweer uit naar de volgende ski-trip!”

 

ski-floryn-lift
ski-floryn-piste

Zien we jou volgend jaar tijdens onze ski-trip?

Wil jij ook deel uitmaken van een team dat samen bergen verzet? Ontdek dan jouw eigen piste in ons team! Bekijk onze openstaande vacatures en zet de eerste stap naar een carrière vol avontuur bij Floryn. Zien we jou volgend jaar tijdens onze ski-trip? Vinden we gezellig!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Doe dan de Quickscan en kom erachter of je in aanmerking komt.