Ondernemerskrediet

Een ondernemerskrediet helpt jouw bedrijf vooruit. Je kunt voldoen aan je financiële verplichtingen, lange betaaltermijnen overbruggen of investeren in groei. Kortom: je ambities realiseren.

Met een ondernemerskrediet blijf je flexibel. Je zit nergens aan vast en je kunt geld opnemen wanneer het jou uitkomt. Ontdek binnen 2 minuten wat jouw mogelijkheden zijn en regel je krediet volledig online.

Direct aanvragen Mijn mogelijkheden
ondernemerskrediet-floryn
time
Snel en eenvoudig

Vraag binnen 5 minuten online een ondernemerskrediet aan, ontvang binnen 24 uur geld op je rekening.

money-flow
Flexibele lening

Een ondernemerskrediet van €10.000 tot € 3 miljoen. Neem flexibel geld op wanneer jij het nodig hebt.

money-click
Gratis extra aflossen

Dagelijks opzegbaar en gratis extra aflossen. Omdat je als ondernemer flexibel moet kunnen zijn.

krediet-account-floryn


Wat is een ondernemerskrediet?

Een ondernemerskrediet is een manier om geld beschikbaar te stellen voor je bedrijf. Aan de hand van jouw bedrijf en behoeften krijg je een kredietruimte. Binnen je kredietruimte kun je geld opnemen en aflossen wanneer het jouw uitkomt. Even niets nodig? Dan betaal je ook niets. Met een ondernemerskrediet blijf je, in tegenstelling tot veel bancaire zakelijke leningen, volledig flexibel. Je zit nergens aan vast en kunt opzeggen wanneer je wil. Het krediet kun je gebruiken op te voldoen aan je financiële verplichtingen of om je groeiambities waar te maken.

Waar kan ik een zakelijk krediet voor gebruiken?

Als ondernemer heb je ambities om te groeien. Dit kan onder andere in omzet of bijvoorbeeld in naamsbekendheid. Dan komt wat extra financiële ruimte goed van pas. Bekijk hieronder enkele voorbeelden voor welk doel je onze financiering kunt gebruiken. Hoe jij je zakelijk krediet inzet, bepaal je natuurlijk zelf.

Zakelijk krediet aanvragen
werkkapitaal
Werkkapitaal

Extra geld achter de hand om kansen te pakken.

Debiteurenfinanciering

Debiteurenfinanciering, zonder de nadelen van factoring.

streamline-icon-warehouse-storage-3@512x512
Grotere voorraad

Sla meer voorraad in en creëer inkoopvoordeel.

streamline-icon-browser-page-media@512x512
Marketing

Genereer meer naamsbekendheid voor je bedrijf.

streamline-icon-professions-man-construction-1@512x512 (1)
Personeel en seizoenen

Voor meer personeel en werkkapitaal in drukke seizoenen.

herfinancieren
Herfinanciering

Sluit je krediet over naar betere voorwaarden bij Floryn.

Floryn_branche_Man_drawing_behind_desk

Ondernemerskrediet van Floryn

Ondernemerskrediet vanaf €10.000 tot € 3 miljoen

Doorlopend geld opnemen, aflossing direct weeropneembaar

Geen verborgen kosten: vanaf 4,7% per jaar

Ondernemerskrediet in 2 minuten aangevraagd, binnen 24 uur geregeld.

Zo werkt het 

v3-step1-green Binnen 2 minuten aangevraagd

Een krediet aanvragen is eenvoudig en vrijblijvend. Upload 6 maanden bankafschriften en krijgt direct een indicatie van je mogelijkheden.

v3-step2-green Word goedgekeurd binnen 24 uur

Maak je aanvraag compleet en je wordt binnen 24 uur beoordeeld. Onze medewerkers helpen je graag bij eventuele vragen.

v3-step3-green Direct geld opnemen

Neem geld op wanneer je het nodig hebt, rente betaal je alleen over het bedrag dat je opneemt. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes.

v3-step4-green Aflossen of opnieuw opnemen

Los automatisch af in circa 6 maanden zodat je er geen omkijken naar hebt. Je kunt altijd opnieuw geld opnemen tot aan je kredietlimiet.

Kom ik in aanmerking voor een ondernemerskrediet?

We helpen je graag met het realiseren van jouw ambities. Je kunt bij ons een krediet krijgen als je bedrijf: 

checkmark-1   Staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
checkmark-1   Minimaal €100.000 omzet per jaar draait
checkmark-1   Ten minste 6 maanden bestaat
 

Benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn? Ontdek binnen 2 minuten welke financiering je kunt krijgen. 

Wat moet ik aanleveren bij mijn aanvraag?

We houden het graag makkelijk voor je. Dankzij innovatieve technologieën die wij inzetten, hebben we alleen je zakelijke bankafschriften van de afgelopen 6 maanden nodig. Wil je meer dan €150.000 euro lenen? Dan ontvangen we graag ook recente kolommenbalans en je debiteuren- en crediteurenlijst.

De bank in vergelijking met een ondernemerskrediet 

Steeds meer ondernemers gaan voor een ondernemerskrediet in plaats van een lening bij de bank. En dat is niet zonder reden. Banken verstrekken namelijk steeds minder leningen aan MKB’ers. Zo schrijft NU.nl dat de ABN AMRO gaat snijden in zijn zakenbank: “Naar verluidt wil topman Kees van Dijkhuizen een deel van de bank wel behouden voor grotere cliënten in Nederland. Sommige aandeelhouders zouden hebben gezegd de tak maar helemaal af te winden.” Maar alternatieve financieringen of een ondernemerskrediet worden niet alleen populairder omdat de bank leningen afwijst, maar ook omdat ondernemers er bewust voor kiezen. De bank is traag en een lening aanvragen duurt weken, zo niet maanden. Bij de aanvraag wordt een heel boekwerk aan documenten gevraagd: een ondernemingsplan, jaarcijfers, debiteuren, crediteuren en wat al niet meer. Een ondernemerskrediet daarentegen is eenvoudig online aangevraagd binnen 2 minuten. Dankzij nieuwe technologieën die fintech financiers gebruiken, kunnen ze binnen 24 uur uitsluitsel geven en weet je hoeveel krediet jij kunt krijgen. Daarnaast ben je met een krediet flexibel: je zit nergens aan vast en kunt het opzeggen wanneer je wil. Dat voorkomt dat je vastzit aan een jarenlange lening die niet veel goeds doet voor jouw onderneming.

Een ondernemerskrediet afsluiten? Meld je in 5 minuten aan en beschik over geld binnen 24 uur.

Geld opnemenEenvoudig geld opnemen

Neem met één klik geld op en ontvang het dezelfde dag nog op je rekening. Zo kun je direct door met ondernemen. Want tijd is geld.

terugbetalen-ondernemerskredietZorgeloos terugbetalen

Terugbetalen gaat volledig automatisch, zodat je er geen omkijken naar hebt. Wel zo fijn. Extra aflossen? Dat kan altijd kosteloos.

Veelgestelde vragen

Bij een financiering voor je bedrijf denk je misschien als eerst aan de bank. Toch kiezen steeds meer ondernemers voor een alternatief, aangezien het als MKB'er moeilijk is om bij de bank een lening te krijgen. De bank stelt steeds strengere eisen, vraagt stapels documenten en het proces duurt vaak weken, zo niet maanden. 

Dat moet anders, vinden wij. Daarom hebben wij een ondernemerskrediet regelen makkelijk gemaakt. Regel alles online op basis van enkel je bankafschriften. Makkelijker én sneller. 

Bij Floryn heb je al een ondernemerskrediet vanaf 4,7% per jaar. Wat de kosten precies zijn, hangt af van je bedrijf en het bedrag dat je wil lenen. Alvast een inschatting van jouw financiering? Doe de QuickScan en ontdek jouw mogelijkheden. 

Doe de Quickscan

Een andere manier is om online binnen 5 minuten krediet aan te vragen. Je vult dan een paar gegevens in over jouw bedrijf, zoals de naam en je verwachte omzet. Vervolgens krijg je gelijk te zien wat jouw mogelijkheden zijn: of de kans groot is dat je een lening krijgt, wat het verwachte rentepercentage is en hoeveel geld je op kunt nemen. Als je wil dat jouw aanvraag snel wordt behandeld, upload je gelijk je bankafschriften van de afgelopen 6 maanden. Dat is alles, meer is er niet nodig!

Floryn bepaalt jouw kredietwaardigheid alleen op basis van je bankafschriften van de afgelopen 6 maanden. Geen gedoe met jaarcijfers en ondernemingsplannen dus. Wij maken gebruik van nieuwe technologie om de gegevens te analyseren, zodat wij jou zo snel mogelijk verder kunnen helpen. Op basis van de analyse en jouw situatie bepalen we hoeveel we jou kunnen verstrekken. Dit laten we je binnen 24 uur weten! 

Als je aanvraag is goedgekeurd, is het natuurlijk eerst tijd om dat even te vieren. Gefeliciteerd! Wij nemen direct contact met je op, zodat je gelijk aan de slag kunt. Je krijgt van ons inloggegevens om in jouw persoonlijke account te kunnen. Dat account is jouw beveiligde omgeving waar je makkelijk geld op kunt nemen en bij kunt houden wanneer de volgende incasso is. Wel zo makkelijk!

Een ondernemerskrediet is doorlopend en flexibel. Als je een bedrag opneemt, los je dat binnen 6 maanden af, maar elke aflossing kun je direct weer opnemen. Eigenlijk is er dus geen vaste looptijd en kun je jouw ondernemerskrediet gebruiken zoals het jou goed uitkomt. 

Bij Floryn begrijpen we volkomen dat je eerder wil aflossen. Waarom wachten als het nu ook kan? Bij ons betaal je daarom ook nooit een boete als je eerder aflost.

Lees meer