Voordelen van een ondernemerskrediet bij Floryn

Kernwaarden waar wij in geloven en dagelijks voor werken.
Snel en eenvoudig

Vraag binnen 5 minuten online een ondernemerskrediet aan, ontvang binnen 24 uur geld op je rekening.

Flexibele lening

Een ondernemerskrediet van €10.000 tot € 3 miljoen. Neem flexibel geld op wanneer jij het nodig hebt.

Gratis extra aflossen

Dagelijks opzegbaar en gratis extra aflossen. Omdat je als ondernemer flexibel moet kunnen zijn.

krediet-account-floryn

Wat is een ondernemerskrediet?

Een ondernemerskrediet is een manier om geld beschikbaar te stellen voor je bedrijf. Aan de hand van jouw bedrijf en behoeften krijg je een kredietruimte. Binnen je kredietruimte kun je geld opnemen en aflossen wanneer het jouw uitkomt. Even niets nodig? Dan betaal je ook niets.

Met een snel bedrijfskrediet blijf je, in tegenstelling tot veel bancaire zakelijke leningen, volledig flexibel. Je zit nergens aan vast en kunt opzeggen wanneer je wil. Het krediet kun je gebruiken op te voldoen aan je financiële verplichtingen of om je groeiambities waar te maken.

Als ondernemer wil je in kunnen spelen op kansen, daarom moet je soms snel geld lenen. Zakelijk spoed is geen probleem bij Floryn. Binnen 24 uur weet je hoeveel je kunt lenen.

Waar kan ik een ondernemerskrediet voor gebruiken?

Als ondernemer wil je voldoen aan je financiële verplichtingen en je ambities om te groeien in omzet en personeel realiseren. Dan komt snel bedrijfskrediet extra goed van pas. We geven je enkele voorbeelden van financieringsdoelen van onze klanten. Waar jij je kredietruimte voor gebruikt, is aan jou.

werkkapitaal
Werkkapitaal

Extra geld achter de hand om kansen te pakken en je cashflow stabiel te houden.

betaaltermijnen-overbruggen
Voorraad en debiteuren

Betaal je debiteuren op tijd of sla meer voorraad in.

perosoneel-financieren
Meer personeel

Gebruik krediet om (tijdelijk)
extra personeel aan te nemen.

materieel-investeren
Voertuigen en machines

Investeer in materiaal en schaf gereedschap of machines aan. 

Inventaris en software

Richt je kantoor of bedrijfshal in of investeer bijvoorbeeld in software.

currency-euro-dollar-exchange-euro
Herfinancieren

Sluit je krediet over naar betere voorwaarden bij Floryn.

how-it-works_2021

In drie stappen een zakelijke financiering

1

Aangevraagd in 2 minuten

Vul je gegevens in. Geef aan hoeveel financiering je wilt en koppel je bankrekening in onze beveiligde omgeving.

2

Binnen 24 uur geregeld

Met slimme technologie rekenen we uit wat je kunt lenen. Vervolgens ontvang je een aanbod en hebben we contact.

3

Direct geld opnemen

Na akkoord neem je eenvoudig geld op via jouw persoonlijke omgeving. Het bedrag wordt dezelfde dag overgemaakt.

Geld opnemenEenvoudig geld opnemen

Neem met één klik geld op en ontvang het dezelfde dag nog op je rekening. Zo kun je direct door met ondernemen. Want tijd is geld.

terugbetalen-ondernemerskredietZorgeloos terugbetalen

Terugbetalen gaat volledig automatisch, zodat je er geen omkijken naar hebt. Wel zo fijn. Extra aflossen? Dat kan altijd kosteloos.

Veelgestelde vragen over zakelijke kredieten

  • Wil je jouw zakelijke krediet aanvragen? Dat doe je snel en gemakkelijk online. Binnen 2 minuten kun je krediet aanvragen. Je vult dan enkele gegevens in over jouw bedrijf, zoals de naam en je verwachte omzet. Vervolgens krijg je gelijk te zien wat jouw mogelijkheden zijn: of de kans groot is dat je een krediet krijgt, wat het verwachte rentepercentage is en wat de hoogte van je kredietlimiet kan zijn. Als je wilt dat jouw aanvraag snel wordt behandeld, upload je gelijk je bankafschriften van de afgelopen 6 maanden. Dat is alles, meer is er niet nodig!

  • In een paar stappen checken we samen wat de hoogte van jouw doorlopend zakelijk krediet kan zijn. Dit doen we middels een korte scan. Het is natuurlijk geheel afhankelijk van de omzet en de prestaties van jouw onderneming. Ontdek de hoogte via de Quickscan.

  • Als je een aanvraag hebt gedaan, word je gebeld door een van onze medewerkers. Dan bespreken we samen de kredietwaardigheid van jouw bedrijf. Floryn bepaalt jouw kredietwaardigheid alleen op basis van je bankafschriften van de afgelopen 6 maanden. Geen gedoe met jaarcijfers en ondernemingsplannen dus. Wij maken gebruik van slimme technologie om de gegevens te analyseren, zodat wij jou zo snel mogelijk verder kunnen helpen. Op basis van deze analyse en jouw situatie bepalen we hoeveel flexibel zakelijk krediet we je kunnen verstrekken. Dit laten we je binnen 24 uur al weten!

  • Zakelijke kredieten kennen verschillende looptijden, jij bepaalt dit zelf. Zo kun je zakelijke kredieten een half jaar gebruiken, maar hier ook 5 jaar gebruik van maken. Je kunt dit dus volledig afstemmen op jouw behoeften. Bij Floryn kun je iedere dag bepalen of je krediet op wil nemen of dat je juist af wil lossen. Aflossen doe je altijd boetevrij en je betaalt standaard in wekelijkse termijnen af. Gedurende de looptijd, kan dit krediet meegroeien met jouw omzet. Als jouw onderneming groeit, groeit Floryn met je mee!

  • De kosten van zakelijke kredietverlening bij Floryn worden bepaald door de hoogte van de kredietlimiet en het risicoprofiel van je onderneming. Hoe hoger het kredietbedrag, hoe lager de rente. We werken met risicoprofiel A t/m D, dit wordt gebaseerd op de financiële prestaties van je onderneming. Hierbij is risicoprofiel A een laag risico en profiel D een hoger risico. De combinatie van deze factoren bepalen uiteindelijk de kosten van jouw krediet. Wil je alvast een inschatting van de kosten, voordat je daadwerkelijk een kredietaanvraag (zakelijk) doet? Doe de QuickScan en ontdek jouw mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Een kredietaanvraag (zakelijk) is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.