Ondernemerskrediet
van nu

Als ondernemer wil je inspelen op kansen die je krijgt. Altijd kapitaal achter de hand hebben zodat je in kunt spelen op deze kansen?

Met een krediet voor ondernemers ben je flexibel. Je neemt geld op wanneer je dat nodig hebt. Even geen geld nodig? Dan betaal je ook niets!

Projecten voorfinancieren, lange betaaltermijnen overbruggen of groeien met je bedrijf? Kies voor een ondernemerskrediet. Dat is zakelijke financiering van nu. Voor ondernemers van nu.

Snel en eenvoudig binnen 2 minuten aangevraagd

Flexibel lenen van €10.000 tot €3 miljoen

Gratis extra aflossen en dagelijks opzegbaar

krediet-voor-ondernemers

Bekend van:

 • rtlz
 • fd
 • bnr nieuwsradio
 • quote
 • de ondernemer
keyboard-with-hands-floryn-financiering-ondernemerskrediet

Een krediet voor ondernemers van nu

Met een ondernemers krediet kun je investeren, groeien en je ambities waarmaken. Hier ben je, in tegenstelling tot veel bancaire zakelijke leningen, volledig flexibel.

Als ondernemer moet je de ruimte hebben om in te spelen op kansen en daarom zijn de ondernemerskredieten van Floryn flexibel. Je kunt geld opnemen wanneer je het nodig hebt en wanneer je even niets nodig hebt, betaal je ook niets. Op zoek naar krediet als ondernemer? Vraag je financiering aan.

 • €280M+ Verstrekte leningen
 • 4.230 Geholpen MKB'ers
 • 77.181 Verwerkte aanvragen

Voordelen van snel zakelijk krediet lenen

Een groot voordeel van ondernemerskredieten in de vorm van zakelijk snel geld lenen is dat je, als ondernemer, meer middelen hebt om te investeren in de groei van je bedrijf. Benieuwd wat de voordelen van een snel krediet voor een ondernemer zijn, vergeleken met traditionele banken?

Snel en eenvoudig

Vraag binnen 2 minuten online bedrijfskrediet aan en ontvang binnen 24 uur geld op je rekening.

Flexibele lening

Een zakelijk krediet van €10.000 tot € 3 miljoen. Neem flexibel geld op wanneer jij het nodig hebt.

Gratis extra aflossen

Dagelijks opzegbaar en gratis extra aflossen. Omdat je als ondernemer flexibel moet kunnen zijn.

Waar kan ik een ondernemerskrediet voor gebruiken?

Als ondernemer heb je ambities. Snel zakelijk krediet nodig? Dat helpt je om te groeien in personeel, meer voorraad in te slaan, te investeren in voertuigen en machines, en nog veel meer. Extra krediet voor ondernemers komt dan goed van pas. We geven je enkele voorbeelden waarop onze klanten hun ondernemers krediet in de vorm van zakelijk snel geld lenen bij Floryn gebruiken. Hoe jij je krediet inzet, bepaal je natuurlijk zelf.
werkkapitaal
Werkkapitaal

Extra geld achter de hand om kansen te pakken.

betaaltermijnen-overbruggen
Voorraad en debiteuren

Overbrug lange betaaltermijnen of koop meer voorraad in.

perosoneel-financieren
Meer personeel

Breid je onderneming uit met talent en neem meer personeel aan.

materieel-investeren
Voertuigen en machines

Investeer in materiaal en schaf gereedschap of machines aan. 

Inventaris en software

Richt je kantoor of bedrijfshal in of investeer bijvoorbeeld in software.

currency-euro-dollar-exchange-euro
Herfinancieren

Sluit je krediet over naar betere voorwaarden bij Floryn.

Ondernemerskrediet aanvragen: hoe werkt het?

1

Aangevraagd in 2 minuten

Vul je gegevens in. Geef aan hoeveel bedrijfskrediet je wilt en koppel je bankrekening in onze beveiligde omgeving.

2

Binnen 24 uur geregeld

Met slimme technologie rekenen we uit wat je kunt lenen. Vervolgens ontvang je een aanbod en hebben we contact.

3

Direct geld opnemen

Na akkoord neem je eenvoudig geld op via jouw persoonlijke omgeving. Het bedrag wordt dezelfde dag overgemaakt.

60.000+ bedrijven gingen je voor

We worden door onze klanten beoordeeld met een 4,8 / 5 op Google reviews.
Lees hieronder alle verhalen van onze tevreden klanten.

 

Veelgestelde vragen over ondernemerskredieten

 • Wil je jouw ondernemerskrediet aanvragen? Dat doe je snel en gemakkelijk online. Binnen 2 minuten kun je krediet aanvragen. Je vult dan enkele gegevens in over jouw bedrijf, zoals de naam en je verwachte omzet. Vervolgens krijg je gelijk te zien wat jouw mogelijkheden zijn: of de kans groot is dat je een krediet krijgt, wat het verwachte rentepercentage is en wat de hoogte van je kredietlimiet kan zijn. Als je wilt dat jouw aanvraag snel wordt behandeld, upload je gelijk je bankafschriften van de afgelopen 6 maanden. Dat is geld lenen zonder gedoe.

  Check je mogelijkheden
 • Het aanvragen van een ondernemerskrediet is heel eenvoudig. In een paar stappen checken we samen wat de hoogte van jouw zakelijk krediet kan zijn. Dit doen we middels een korte scan. Het is natuurlijk geheel afhankelijk van de omzet en de prestaties van jouw onderneming. Check of jij in aanmerking komt via onze Quickscan.

  Check je mogelijkheden
 • Als je een aanvraag hebt gedaan, word je gebeld door een van onze medewerkers. Dan bespreken we samen de kredietwaardigheid van jouw bedrijf. Floryn bepaalt jouw kredietwaardigheid alleen op basis van je bankafschriften van de afgelopen 6 maanden. Geen gedoe met jaarcijfers en ondernemingsplannen dus. Wij maken gebruik van slimme technologie om de gegevens te analyseren, zodat wij jou zo snel mogelijk verder kunnen helpen. Op basis van deze analyse en jouw situatie bepalen we hoeveel flexibel zakelijk krediet we je kunnen verstrekken. Dit laten we je binnen 24 uur al weten!
 • Ondernemerskredieten (ook wel rekening courant krediet genoemd) kennen verschillende looptijden, jij bepaalt dit zelf. Zo kun je ondernemerskredieten een half jaar gebruiken, maar hier ook 5 jaar gebruik van maken. Je kunt dit dus volledig afstemmen op jouw behoeften. Bij Floryn kun je iedere dag bepalen of je krediet op wil nemen of dat je juist af wil lossen. Aflossen doe je altijd boetevrij en je betaalt standaard in wekelijkse termijnen af. Gedurende de looptijd, kan dit krediet meegroeien met jouw omzet. Als jouw onderneming groeit, groeit Floryn met je mee! Zo werkt snel zakelijk geld lenen bij Floryn.

 • De kosten van een ondernemerskrediet bij Floryn worden bepaald door de hoogte van de kredietlimiet en het risicoprofiel van je onderneming. Hoe hoger het kredietbedrag, hoe lager de rente. We werken met risicoprofiel A t/m D, dit wordt gebaseerd op de financiële prestaties van je onderneming. Hierbij is risicoprofiel A een laag risico en profiel D een hoger risico. De combinatie van deze factoren bepalen uiteindelijk de kosten van jouw krediet. Doe een vrijblijvende aanvraag om te zien wat je kunt lenen.
  Wil je alvast een inschatting van de kosten van ondernemerskredieten bij Floryn, voordat je daadwerkelijk een kredietaanvraag (zakelijk) doet? Doe de Quickscan en check jouw mogelijkheden.

  Doe de Quickscan
 • Heb je als ondernemer een BV en wil je snel zakelijk geld lenen? Dan vragen wij je bij het aangaan van een financiering een persoonlijke borgstelling af te geven. De standaard hier is 25% van het bedrag van de financiering met een maximum van €100.000, echter in bijzondere gevallen kunnen we een hogere borgstelling vragen of deze juist volledig laten vallen.