Snel en flexibel zakelijk krediet van Floryn in samenwerking met Payt

Floryn en Payt werken sindskort samen om ondernemers te helpen bij het realiseren van hun ambities en financiële ruimte om te groeien. In 2 minuten aangevraagd, binnen 1 dag geregeld.

Dé oplossing voor lange betaaltermijnen

Het komt geregeld voor. Je hebt een project afgerond, de klant is tevreden en de factuur is verstuurd. Maar dan is het wachten, 30, 60 tot soms wel 90 dagen tot de factuur ook daadwerkelijk betaald wordt.

Met Payt krijg je facturen sneller betaald, maar het kan nog steeds een belemmering zijn voor verdere groei. Floryn helpt daarom in samenwerking met Payt ondernemers met snel, flexibel en betaalbaar zakelijk krediet. Want zowel bij Payt als bij Floryn vinden wij dat lange betaaltermijnen de groei van jouw bedrijf nóóit mogen tegenhouden.

Hoe het werkt? Simpel. Een krediet is binnen 1 dag geregeld, zodat je vrij baan hebt voor de groei van je onderneming. Alles gaat online, en het enige wat we van je nodig hebben zijn bankafschriften. Eenmaal goedgekeurd kun je met één klik geld opnemen wanneer jij het nodig hebt.

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met een van de medewerkers van Floryn via 073 8080 280.

paytcertifiedpartner-1

Geld opnemen met een klik

Krediet aanvragen bij Floryn is eenvoudig, omdat wij begrijpen dat je als ondernemer meer te doen hebt.

  • Doorlopend geld opnemen

  • Altijd en overal online inzicht in je geldzaken

  • Boetevrij extra aflossen en aflossing direct weer opneembaar

De voordelen van een zakelijk krediet van Floryn

Doorlopend krediet

Een kredietruimte van €10.000 tot €3 miljoen. Nu al vanaf 5,9% per jaar.

Weinig informatie nodig

Voor zakelijk krediet tot €150.000 vragen we alleen 6 maanden bankafschriften.

In 2 minuten aangevraagd

Alles gaat online, direct een kostenindicatie, binnen 24 uur nemen we contact op.

Hoge kredietlimiet

Jouw kredietruimte bedraagt in de regel 1.5 keer de gemiddelde maandomzet.

Je kredietlimiet groeit mee

Groeit de onderneming? Dan groeit je kredietruimte net zo snel met je omzet mee.

De aller- aller beste service

Onze klanten geven ons 5 sterren voor onze snelle en persoonlijke service.

sander-kamstra-payt
Floryn helpt reeds vele klanten van Payt en staat bekend als betrouwbaar, klantvriendelijk en is net zoals wij technologie gedreven. Het was dan ook logisch om samen te werken en daarmee nog meer ondernemers te helpen.
- Sander Kamstra, Directeur Payt

Eerst uitproberen? Ook dat kan. Floryn is dagelijks opzegbaar.

Hoe werkt het? Simpel!

In 2 minuten aangevraagd, binnen 24 uur geregeld. Omdat je als ondernemer meer te doen hebt.

Aanvragen small

1. Vul online enkele gegevens in

Vul enkele gegevens in en upload 6 maanden aan zakelijke bankafschriften. Dat is het enige wat je hoeft aan te leveren. Vervolgens neemt je persoonlijke accountmanager binnen 24 uur contact met je op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Geld opnemen small

2. Neem direct geld op

Na goedkeuring ontvang je direct toegang tot je persoonlijke account. Daar neem je doorlopend geld op wanneer jij het nodig hebt. Even niet nodig? Dan betaal je ook niets. Grotere groeiambities? Wij zijn net als jij ondernemers en denken graag met je mee.

Volgende incasso small

3. Terugbetalen zonder zorgen

Iedere week betaal je een deel van het opgenomen bedrag terug. Dit gebeurt via automatische incasso's, zodat je er geen omkijken naar hebt. Het bedrag dat afgeschreven wordt bestaat uit aflossing + rente. Zo betaal je de opname in circa 6 maanden terug. Komt het even niet uit? Je aflossing kun je altijd direct weer opnemen.

Veelgestelde vragen

De samenwerking tussen Floryn en Payt richt op het zoveel mogelijk ondernemers helpen om te groeien. Floryn verstrekt daarbij juridisch het krediet en is vanuit de overeenkomst die je sluit met Floryn ook het enige aanspreekpunt voor je krediet.

De medewerkers van Floryn helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen. Bezoek onze contactpagina voor alle gegevens.

In de meeste gevallen is dit geen probleem. Het is zelfs zo dat banken graag samenwerken met Floryn. Omdat Floryn een eerste pandrecht verlangt op je debiteuren, heb je mogelijk wel toestemming nodig. Wij helpen je hier graag bij.

Je hebt al een krediet vanaf 5,9% rente per jaar, afhankelijk van je risicoprofiel en exclusief eventuele afsluitprovisie of kredietprovisie. Floryn hanteert verder kosten die je snapt, zonder kleine lettertjes. In je persoonlijke account heb je bij elke opname inzicht in de kosten. 

Als je kredietaanvraag compleet is neemt je persoonlijke accountmanager normaal gesproken dezelfde dag contact met je op en in ieder geval uiterlijk binnen 24 uur. Na goedkeuring kun je direct geld opnemen en staat het geld binnen 24 uur op je rekening.

Net als jij houden wij van duidelijkheid, daarom vertellen we je helder wanneer wij je kunnen helpen:

  • Je hebt een bedrijf met inschrijving bij de KVK
  • Je hebt minimaal €100.000 omzet per jaar
  • Je bent ten minste 6 maanden geleden gestart

Floryn werd in 2016 opgericht door Sven van der Biezen (CEO), Marijn van Aerle (CTO) en Gion van den Bogaert (CFRO). Zij zijn ondernemers, net als jij. Daardoor kunnen we met Floryn precies inspelen op wat jij nodig hebt, zonder gedoe.

Achter het bedrijf staan sterke aandeelhouders zoals Peak Capital (bekend van o.a. The Fork en Catawiki) en Kalo Bagijn (oprichter van BinckBank en Brand New Day).

Iedere dag staan ruim 50 ambitieuze medewerkers voor jou klaar om je te helpen met je onderneming. Dat doen we vanuit ons hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch.

Meer weten over ons? Maak kennis met Floryn.

Over Payt

De norm in modern debiteurenbeheer

Payt bewijst dat debiteurenbeheer persoonlijk, efficiënt en effectief kan zijn. Payt is inmiddels het grootste debiteurenbeheerplatform van Nederland met meer dan 10.000 klanten en dagelijks vertrouwen 150+ accountantskantoren op Payt. De software geeft organisaties de mogelijkheid facturen en herinneringen volledig geautomatiseerd te versturen, zonder de controle te verliezen. Bovendien faciliteert Payt de dialoog met klanten via een geavanceerd communicatiesysteem. Zo zorgt Payt voor snellere betalingen en rust in de organisatie.
 
Ga naar payt.nl

payt-financiering