Zakelijke lening aanvragen zonder BKR

Je wil een zakelijke lening afsluiten zonder BKR en zonder je jaarcijfers aan te leveren? Dat kan! Wij weten als geen ander dat je grootse plannen en ambities kunt hebben en je bedrijf daar niet al jaren voor hoeft te bestaan. Ook wil je niet dat het aanvragen van een zakelijke lening een tijdrovende klus wordt. Daarom kun je bij ons al een aanvraag doen met zes maanden aan bankafschriften. Gemakkelijk, snel en geheel online.
  • Geld lenen vanaf 10.000 euro tot 3 miljoen

  • In 2 minuten aangevraagd, binnen 24 uur geregeld

  • Dagelijks opzeggen en kosteloos extra aflossen

Wat is een zakelijke lening van Floryn? 

Een zakelijke lening is een geldbedrag dat je in één keer op je rekening krijgt. Ideaal voor grote investeringen in je bedrijf. Maandelijks betaal je een vast bedrag aan rente en aflossing. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Wil je graag een bedrijfslening aanvragen? Je regelt je financiering volledig online en het enige wat we nodig hebben zijn bankafschriften. Wel zo makkelijk! Dat is zakelijk geld lenen zonder gedoe. Bij Floryn kun je ook een lening aanvragen zonder BKR.

Hoe werkt geld lenen zonder jaarcijfers?

Wat je kunt lenen bij Floryn hangt af van de persoonlijke situatie van jouw onderneming. Wanneer helder is wat je ongeveer kunt lenen, is het tijd om jouw aanvraag officieel in te dienen bij Floryn. Dit gaat geheel online en via zes maanden aan bankafschriften. Je kunt zo een lening aanvragen zonder BKR en zonder jaarcijfers! Het actuele bank beeld leidend en focussen we ons op de huidige onderneming én de toekomstvisie van jouw onderneming. 

Waarom een zakelijke lening van Floryn

Snel geregeld

In 2 minuten aangevraagd, binnen 24 uur geregeld. Volledig online.

Flexibele looptijd tot 5 jaar

Jij bepaalt de looptijd van je lening. Kies wat het beste bij jouw investering past.

Geld direct op je rekening

Ontvang het geld in één keer op je rekening, zo kan je meteen investeren in je bedrijf.

Geen verrassingen

Betaal de lening in wekelijkse termijnen terug en de rente staat vast.

Ideaal voor grote investeringen

Doe je investering en ga weer verder met waar je goed in bent: ondernemen.

Beste service

Klanten geven ons een 4,7/5 op Google reviews voor onze snelle en goede service.

zakelijke_lening_zonder_jaarcijfers

Jaarcijfers en BKR registratie

Bij Floryn kun je voor een financiering tot 150.000 euro zonder jaarcijfers een zakelijke lening aanvragen. De voorwaarden zijn dat je bedrijf minimaal zes maanden bestaat en staat ingeschreven bij de KvK. Wanneer dit het geval is, is Floryn bereid om uit te zoeken wat de kredietwaardigheid van jouw onderneming is. Hierbij kijken we naar de actuele situatie van een onderneming, en hechten we minder waarde aan de jaarcijfers van vorig jaar.

Hierbij kijken wij ook niet naar een BKR registratie en maken wij deze ook niet aan. Door gebruik te maken van slimme technologie kunnen we op basis van de bankafschriften van je onderneming analyseren of jouw onderneming kredietwaardig genoeg is om een financiering aan te verstrekken. Zo kun je bij Floryn een lening aanvragen zonder BKR.

Een zakelijke lening zonder BKR

Wil jij zakelijk geld lenen zonder gedoe, en ben je op zoek naar een zakelijke lening zonder BKR? Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je blijven groeien, misschien investeren in uitbreiding, maar vooral je bedrijf gezond houden. Wanneer hier een financiering voor nodig is, kun je dit al in twee minuten aanvragen bij Floryn. We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming. Binnen 24 uur hoor je al of je in aanmerking komt en hoeveel geld je kunt lenen voor jouw bedrijf.

Waar we allemaal op letten? Dat lees je in ons whitepaper “Wat kan ik lenen?”. Je wordt meegenomen in het aanvraagproces en ontdekt hoe wij jouw aanvraag beoordelen.

Lees meer over zakelijk geld lenen

Interessante blogartikelen, spraakmakende whitepapers en inspirerende ondernemersverhalen om jou te helpen bij het vinden van de juiste lening voor je bedrijf.

Wil je de mogelijkheden weten voor jouw bedrijf?

Doe de Quickscan en ontdek binnen twee minuten hoeveel geld jij kunt lenen voor jouw onderneming. Bij ons kun je een lening aanvragen zonder BKR. Tijd om ambities waar te maken!

Veelgestelde vragen over een lening aanvragen zonder BKR

  • Ja, bij Floryn kun je een zakelijke lening aanvragen zonder BKR. We hebben ook geen jaarcijfers nodig om te bepalen of je in aanmerking komt voor een lening. We maken gebruik van slimme technologie om te bepalen of je onderneming kredietwaardig genoeg is. Dat is lenen zonder gedoe! Goed om te weten: bij andere aanbieders is een lening aanvragen zonder BKR vaak niet mogelijk.

    Tip: je kunt bij Floryn ook je zakelijke krediet aanvragen.

  • Hoeveel je mag lenen, hangt af van verschillende factoren. Door je bankafschriften te analyseren, kunnen we bepalen hoe kredietwaardig je onderneming is. Hierbij kijken we altijd naar hoe je bedrijf er nu voorstaat. Als je afgelopen jaar minder omzet hebt gedraaid, is dat minder belangrijk. Ook kun je bij Floryn gewoon zakelijk geld lenen zonder BKR of jaarcijfers. Dat is zakelijk geld lenen zonder gedoe.
  • Wil je jouw zakelijke krediet aanvragen? Als je bij Floryn een online aanvraag doet, krijg je binnen 24 uur uitsluitsel over hoeveel je mag lenen. Als je aanvraag is goedgekeurd, ontvang je het bedrag in één keer op je rekening.