Zakelijke lening aanvragen zonder BKR

Je wil een zakelijke lening afsluiten zonder BKR en zonder je jaarcijfers aan te leveren? Dat kan! Wij weten als geen ander dat je grootse plannen en ambities kunt hebben en je bedrijf daar niet al jaren voor hoeft te bestaan. Ook wil je niet dat het aanvragen van een zakelijke lening een tijdrovende klus wordt. Daarom kun je bij ons jouw zakelijke krediet aanvragen met zes maanden aan bankafschriften. Gemakkelijk, snel en geheel online.

 • Geld lenen vanaf 10.000 euro tot 3 miljoen

 • In 2 minuten aangevraagd, binnen 24 uur geregeld

 • Dagelijks opzeggen en kosteloos extra aflossen

Wat is een zakelijke lening van Floryn? 

Een zakelijke lening is een geldbedrag dat je in één keer op je rekening krijgt. Ideaal voor grote investeringen in je bedrijf. Maandelijks betaal je een vast bedrag aan rente en aflossing. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Wil je graag een bedrijfslening aanvragen? Je regelt je financiering volledig online en het enige wat we nodig hebben zijn bankafschriften. Wel zo makkelijk! Dat is zakelijk geld lenen zonder gedoe. Bij Floryn kun je ook een lening aanvragen zonder BKR.

Hoe werkt geld lenen zonder jaarcijfers?

Wat je kunt lenen bij Floryn hangt af van de persoonlijke situatie van jouw onderneming. Wanneer helder is wat je ongeveer kunt lenen, is het tijd om jouw aanvraag officieel in te dienen bij Floryn. Dit gaat geheel online en via zes maanden aan bankafschriften. Je kunt zo een lening aanvragen zonder BKR en zonder jaarcijfers! Het actuele bank beeld leidend en focussen we ons op de huidige onderneming én de toekomstvisie van jouw onderneming. 

Waarom een zakelijke lening van Floryn

Snel geregeld

In 2 minuten aangevraagd, binnen 24 uur geregeld. Volledig online.

Flexibele looptijd tot 5 jaar

Jij bepaalt de looptijd van je lening. Kies wat het beste bij jouw investering past.

Geld direct op je rekening

Ontvang het geld in één keer op je rekening, zo kan je meteen investeren in je bedrijf.

Geen verrassingen

Betaal de lening in wekelijkse termijnen terug en de rente staat vast.

Ideaal voor grote investeringen

Doe je investering en ga weer verder met waar je goed in bent: ondernemen.

Beste service

Klanten geven ons een 4,7/5 op Google reviews voor onze snelle en goede service.

zakelijke_lening_zonder_jaarcijfers

Jaarcijfers en BKR registratie

Bij Floryn kun je voor een financiering tot 150.000 euro zonder jaarcijfers een zakelijke lening aanvragen. De voorwaarden zijn dat je bedrijf minimaal zes maanden bestaat en staat ingeschreven bij de KvK. Wanneer dit het geval is, is Floryn bereid om uit te zoeken wat de kredietwaardigheid van jouw onderneming is. Hierbij kijken we naar de actuele situatie van een onderneming, en hechten we minder waarde aan de jaarcijfers van vorig jaar.

Hierbij kijken wij ook niet naar een BKR registratie en maken wij deze ook niet aan. Door gebruik te maken van slimme technologie kunnen we op basis van de bankafschriften van je onderneming analyseren of jouw onderneming kredietwaardig genoeg is om een financiering aan te verstrekken. Zo kun je bij Floryn een lening aanvragen zonder BKR.

Een zakelijke lening zonder BKR

Wil jij zakelijk geld lenen zonder gedoe, en ben je op zoek naar een zakelijke lening zonder BKR? Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je blijven groeien, misschien investeren in uitbreiding, maar vooral je bedrijf gezond houden. Wanneer hier een ondernemers lening voor nodig is, kun je dit al in twee minuten aanvragen bij Floryn. We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming. Binnen 24 uur hoor je al of je in aanmerking komt en hoeveel geld je kunt lenen voor jouw bedrijf.

Waar we allemaal op letten? Dat lees je in ons whitepaper “Wat kan ik lenen?”. Je wordt meegenomen in het aanvraagproces en ontdekt hoe wij jouw aanvraag beoordelen.

Lees meer over zakelijk geld lenen

Interessante blogartikelen, spraakmakende whitepapers en inspirerende ondernemersverhalen om jou te helpen bij het vinden van de juiste lening voor je bedrijf.

Wil je de mogelijkheden weten voor jouw bedrijf?

Doe de Quickscan en ontdek binnen twee minuten hoeveel geld jij kunt lenen voor jouw onderneming. Bij ons kun je een lening aanvragen zonder BKR. Tijd om ambities waar te maken!

Veelgestelde vragen over een lening aanvragen zonder BKR

 • Ja, je kunt zakelijk geld lenen zonder BKR. Bij Floryn doen we geen BKR toetsing, maar maken we gebruik van onze slimme technologie en andere openbare bronnen om te bepalen of je kredietwaardig bent. Een negatieve BKR registratie is bij ons geen reden om niet in aanmerking te komen voor een financiering. Zo kun je dus een zakelijke lening zonder BKR aanvragen. Dat is pas geld lenen zonder gedoe.

 • Hoeveel je kunt lenen, hangt af van verschillende factoren. Door je bankafschriften te analyseren, bepalen we hoe kredietwaardig jouw onderneming is, en wat je uiteindelijk kunt lenen.

  Wil je graag zakelijk geld lenen zonder BKR en heb je meer dan € 150.000 nodig? Dan vragen we de volgende informatie:

  • Recente jaarcijfers
  • Kolommenbalans van het huidige jaar
  • Debiteuren- en crediteurenlijsten
  • Organogram
 • Wil je jouw zakelijk krediet aanvragen? Wanneer je bij Floryn een aanvraag doet, krijg je binnen 24 uur uitsluitsel over je krediet. Wanneer de aanvraag is goedgekeurd, kun je gebruikmaken van dit krediet.

 • Wil je graag zakelijk geld lenen zonder gedoe? Dan ben je bij Floryn aan het juiste adres. Na je online aanvraag (die je maar een paar minuten kost), laten we je binnen 24 uur weten hoeveel je kunt lenen. Als we er samen uit zijn, kun je direct geld opnemen.
 • Je aanvraag voor een zakelijke lening wordt beoordeeld op basis van je bankafschriften van de afgelopen zes maanden. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technologie om te bepalen hoeveel je kunt lenen. Wil je het nog makkelijker maken? Maak dan de eenvoudige PSD2 koppeling met jouw bank!

 • Er zijn verschillende mogelijkheden om je zakelijke lening te investeren. Zo kun je bijvoorbeeld een nieuwe machine kopen, een bedrijfsovername financieren, of een kantoorpand inrichten. Waar je jouw zakelijke lening voor gebruikt, mag je helemaal zelf bepalen. Dat is zakelijk lenen zonder gedoe.