Zakelijke lening zonder BKR registratie

Een zakelijke lening van nu afsluiten zonder BKR registratie én zonder je jaarcijfers aan te leveren? Dat kan! Bij Floryn weten we als geen ander dat je grootse plannen graag waar wil maken. Ook wil je niet te lang wachten na je aanvraag.

Je vraagt je zakelijke lening aan met zes maanden aan zakelijke bankafschriften. Gemakkelijk, snel en geheel online. Kies voor een lening aanvragen zonder bkr registratie. Dat is zakelijke financiering van nu. Voor ondernemers van nu.

Snel en eenvoudig binnen 2 minuten aangevraagd

Flexibel lenen van €10.000 tot €3 miljoen

Gratis extra aflossen en dagelijks opzegbaar

1140-760-David_SFW

Bekend van:

 • rtlz
 • fd
 • bnr nieuwsradio
 • quote
 • de ondernemer
keyboard-with-hands-floryn-financiering-zakelijke-lening-zonder-jaarcijfers-of-bkr

Zakelijke lening van nu

Een zakelijke lening aanvragen zonder BKR registratie is een vorm van financiering om geld beschikbaar te maken voor jouw bedrijf. Dit bedrag krijg je in één keer op je rekening. Daardoor kun je investeren, groeien en je ambities waarmaken. Wil je bijvoorbeeld extra personeel aannemen, investeren in materiaal of wat extra geld achter de hand hebben om kansen te pakken? Dan komt zakelijk geld lenen zonder BKR registratie goed van pas.

Als ondernemer moet je de ruimte hebben om in te spelen op kansen. Je regelt je financiering volledig online. Het enige wat we nodig hebben zijn zakelijke bankafschriften. Wel zo makkelijk! Dat is zakelijk geld lenen zonder gedoe. Ook zonder BKR registratie.

 • €280M+ Verstrekte leningen
 • 4.230 Geholpen MKB'ers
 • 77.181 Verwerkte aanvragen

Voordelen van een zakelijke lening zonder BKR registratie

Een groot voordeel van een zakelijke lening aanvragen zonder BKR registratie is dat je, als ondernemer, meer middelen hebt om te investeren in de groei van je bedrijf. Dat is zakelijk geld lenen voor je bedrijf. Benieuwd wat de voordelen van een ondernemers lening van Floryn is, vergeleken met traditionele banken?

Snel geregeld

Binnen 2 uur nemen je persoonlijk contact met je op, om je aanvraag te bespreken.

Flexibele looptijd tot 5 jaar

Jij bepaalt de looptijd van je lening. Kies wat het beste bij jouw investering past.

Geld direct op je rekening

Ontvang het geld in één keer op je rekening, zo kan je meteen investeren in je bedrijf.

Geen verrassingen

Betaal de lening in wekelijkse termijnen terug en de rente staat vast.

Waar kan ik een zakelijke lening voor gebruiken?

Als ondernemer heb je ambities. Om te groeien, optimaliseren of je klanten nog beter te kunnen helpen. Dan komt wat extra financiering goed van pas. We geven je enkele voorbeelden waarop onze klanten hun zakelijke lening bij Floryn gebruiken. Hoe jij je lening inzet, bepaal je natuurlijk zelf. Een zakelijke lening aanvragen zonder BKR registratie, dat is zakelijk geld lenen zonder gedoe.

geld-achter-de-hand
Werkkapitaal

Extra geld achter de hand om kansen te pakken.

lange-betaaltermijnen-overbruggen-krediet
Voorraad en debiteuren

Overbrug lange betaaltermijnen of sla meer voorraad in.

personeel-aannemen
Meer personeel

Voorzie je onderneming van talent en neem meer personeel aan.

investeren-materiaal
Voertuigen en machines

Investeer in materiaal en schaf gereedschap of machines aan. 

Invetaris-en-software-financieren
Inventaris en software

Richt je kantoor of bedrijfshal in of investeer bijvoorbeeld in software.

herfinancieren
Herfinancieren

Sluit je krediet over naar betere voorwaarden bij Floryn.

Zakelijke lening aanvragen zonder BKR registratie: hoe werkt het?

1

Aangevraagd in 2 minuten

Vul je gegevens in. Geef aan hoeveel financiering je wilt en koppel je bankrekening in onze beveiligde omgeving.

2

Binnen 24 uur geregeld

Met slimme technologie rekenen we uit wat je kunt lenen. Vervolgens ontvang je een aanbod en hebben we contact.

3

Direct geld opnemen

Na akkoord neem je eenvoudig geld op via jouw persoonlijke omgeving. Het bedrag wordt dezelfde dag overgemaakt.

Lees meer over zakelijk geld lenen

Interessante blogartikelen, spraakmakende whitepapers en inspirerende ondernemersverhalen om jou te helpen bij het vinden van de juiste lening voor je bedrijf.

Veelgestelde vragen over een lening aanvragen zonder BKR

 • Ja, je kunt zakelijk geld lenen zonder BKR. Bij Floryn doen we geen BKR toetsing, maar maken we gebruik van onze slimme technologie en andere openbare bronnen om te bepalen of je kredietwaardig bent. Een negatieve BKR registratie is bij ons geen reden om niet in aanmerking te komen voor een financiering. Zo kun je dus een zakelijke lening zonder BKR aanvragen. Dat is pas geld lenen zonder gedoe.

 • Er zijn verschillende mogelijkheden om je zakelijke lening te investeren. Zo kun je bijvoorbeeld een nieuwe machine kopen, een bedrijfsovername financieren, of een kantoorpand inrichten. Waar je jouw zakelijke lening voor gebruikt, mag je helemaal zelf bepalen. Dat is zakelijk lenen zonder gedoe.
 • Wil je voor je bedrijf een lening aanvragen? Je bedrijfslening vraag je simpel en snel aan via de Quickscan op onze website. Hier heb je binnen 2 minuten inzicht in de verwachte mogelijkheden. Wil je dat je aanvraag direct wordt behandeld? Upload dan je bankafschriften van de afgelopen 6 maanden of maak een geheel veilige PSD2 koppeling via jouw bank. 

  In 2 minuten aangevraagd en binnen 24 uur een persoonlijk aanbod.

  Tip: je kunt bij Floryn ook je zakelijke krediet aanvragen.

 • Ontdek hoeveel jij kunt lenen door onze Quickscan! Zo checken we in een paar stappen hoeveel je kunt lenen als je een bedrijfslening aan wil vragen bij Floryn.

 • Onze zakelijke leningen hebben verschillende looptijden. Zo kun je al een lening afsluiten van 1 jaar, maar ook van 5 jaar. We stemmen dit samen af op jouw behoeften en mogelijkheden. Wil je eens sparren? Dat kan! Neem contact met ons op!

 • Misschien denk je bij een zakelijke financiering eerst aan de bank, maar toch kiezen ondernemers steeds vaker voor een alternatieve manier van financieren, aangezien het in het MKB moeilijk is om bij de bank een lening te krijgen. De bank stelt steeds strengere eisen, vraagt veel documenten en het geld laat vaak weken op zich wachten.

  Wij vinden dat dat anders moet! Bij Floryn maken we zakelijk lenen makkelijk. Je regelt alles online, op basis van je bankafschriften of de veilige PSD2 koppeling met de bank

 • Heb je als ondernemer een BV? Dan vragen wij je bij het aangaan van een financiering een persoonlijke borgstelling af te geven. De standaard hier is 25% van het bedrag van de financiering met een maximum van €100.000, echter in bijzondere gevallen kunnen we een hogere borgstelling vragen of deze juist volledig laten vallen.

 • De aflossingstermijn is afhankelijk van de looptijd van jouw lening. Wij bieden leningen aan met looptijden tussen de 1 en 5 jaar. Het percentage is altijd een vast percentage per week.

  Wij begrijpen dat je, indien mogelijk, eerder wilt aflossen! Dit regel je eenvoudig via ons online portaal. Binnen de zakelijke lening van Floryn kan je maximaal 20% per kalenderjaar boetevrij aflossen.