Floryn bundelt krachten met Heroes Den Bosch: een samenwerking vol ambitie!

Heroes-Den-Bosch-header

We zijn trots mede te mogen delen dat Floryn Official Partner is geworden van basketbalclub Heroes Den Bosch! De ambitie die we hebben als Floryn past perfect bij die van Heroes.

Official Partner van Heroes Den Bosch

Bij Floryn geloven we, net als bij Heroes, in het verwezenlijken van ambities en het stimuleren van groei. Onze focus ligt op het ondersteunen van bedrijven door middel van financieringen tot 3 miljoen euro. Net zoals Heroes Den Bosch gedreven is om te presteren op het basketbalveld, zijn wij gedreven om ondernemers in het MKB te helpen bij het realiseren van hun ambities.

De ambitie van Heroes Den Bosch is vlijmscherp! De spelers leggen de lat hoog en hebben torenhoge ambities. Deze inspirerende drive sluit naadloos aan bij die van Floryn. Dat we beiden onze roots in het mooie ‘s-Hertogenbosch hebben, maakt het nog net wat mooier. Als fintech bedrijf financieren we de ambitie van ondernemers in het MKB, en willen we ook bijdragen aan de ambitie van Heroes.

Sven van der Biezen, CEO en mede-oprichter van Floryn

Heroes Den Bosch

Heroes Den Bosch is geen onbekende in de basketbalwereld. Deze club heeft zich opgebokst tot een toonaangevende club in het Nederlandse basketbal, met een indrukwekkende reeks hoogtepunten die hun vastberadenheid en toewijding bewijzen. Van spannende wedstrijden op het puntje van je stoel, tot meedogenloze overwinningen, Heroes Den Bosch heeft zichzelf neergezet als een icoon in de balsport. Ze zijn maar liefst 17-voudig Nederlands kampioen, en is daarmee de meest succesvolle club in de Nederlandse basketbalgeschiedenis.

Wij zijn blij dat we, samen met veel andere ondernemers uit de regio, hier deel van uit mogen maken. Wij kijken dan ook met veel enthousiasme uit naar een mooie samenwerking.  

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Doe dan de Quickscan en kom erachter of je in aanmerking komt.