award trophy star 1 (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com) Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)

Ervaringen van onze klanten

Wij zijn trots om dagelijks vele ondernemers te helpen met het waarmaken van hun ambities.

We willen een van de top 3 merken zijn

Daniel de Lange - Easywalker

Easywalker ontwerpt en verkoopt prijswinnende kinderwagens en buggy’s in meer dan 40 landen. De producten zijn best buy in het premium segment. Easywalker wil groeien en een van de top 3 merken kinderwagens zijn in Noord-Europa en Spanje.

Lees meer

We willen de manier waarop mensen leren veranderen

Koparan Can Iscan - Growth Tribe

Growth Tribe is Europa’s eerste growth academy, waar professionals relevante digitale vaardigheden leren voor in een snel veranderende wereld. Growth Tribe biedt verschillende cursussen en is op een missie om volwassenen in staat te stellen altijd te blijven leren. Dit business model werkt, tijd om te groeien!

Lees meer

Recruitment en consultancy staat of valt met de juiste mensen

Michiel de Graaf - DIQQ

DIQQ is een werving- en selectiebureau voor IT-professionals. Met 100% focus op IT en kennis van de laatste ontwikkelingen zorgt DIQQ voor de perfecte match. 

Lees meer

We willen tot de top behoren, offline èn online.

Pim Duetz - Duetz en Adam Brandstores

Hofleverancier Duetz bestaat al sinds 1857, heeft zes winkels en een webshop. In 2018 kwam hier ook herenmodemerk Adam Brandstore bij met twintig winkels en een webshop. De labels bestrijken zowel de bovenkant, als het betere midden-genre van de markt. Pim en Astrid Duetz willen met het familiebedrijf de transitie maken naar het digitale tijdperk.

Lees meer

Ontdek jouw mogelijkheden in 2 minuten en ontvang binnen 24 uur geld op je rekening.

Reviews

Ervaringen, beoordelingen en reviews van Floryn

Wij willen financieren voor elke ondernemer snel, eenvoudig en betaalbaar maken. Je weet bij ons dan ook binnen 2 minuten welk zakelijk krediet jij kunt krijgen en binnen 24 uur staat het geld op je rekening.

Wat vinden andere ondernemers?

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Lees de onafhankelijke Google reviews en ontdek wat ondernemers zoals jij ervan vinden en wat hun ervaringen zijn met Floryn.