Bespaar tijd met onze nieuwe functie 'Exact Online koppeling'

Exact-online-blog-1

Floryn zit niet stil en is constant bezig om haar dienstverlening te verbeteren en het platform voor haar klanten te ontwikkelen. Maak jij gebruik van een inzake rekening bij Floryn én heb jij Exact Online als boekhoudpakket? Dan is dit een oplossing speciaal voor jou!

 

De koppeling met Exact zorgt er voor dat elke werkdag om 10:30 alle transacties van de vorige dag van je inzake rekening automatisch worden geëxporteerd en geïmporteerd in Exact Online. Kortom, je hoeft geen handmatige import meer te doen. De transacties worden gebundeld onder één boekstuknummer.

De drie voordelen van Exact Online

1. Volledig geautomatiseerd                                                                                                   

Doordat alles automatisch wordt gekoppeld hoef je zelf niet meer aan je dagelijkse import te denken. 

2. Bespaar tijd     

Omdat Exact Online jouw imports en exports bijhoudt, hou jij meer tijd over voor de écht belangrijke zaken van jouw bedrijf. Meer tijd, meer focus en meer groei. 

3. Overzicht

Zo hou je overzicht over jouw boekhouding. Je hoeft zelf niet na te denken of je iets vergeten bent. Daarnaast kan je altijd makkelijk terug kijken op jouw persoonlijke Floryn platform.

Hoe breng je de snelkoppeling tot stand? 

Simpel! Je gaat naar je Floryn platform, klikt rechtsboven op ‘account’ en gaat vervolgens naar het vijfde tabblad ‘Exact Online’ toe. Het betreft een eenmalige actie om de koppeling tot stand te brengen. Kom je er toch niet helemaal uit? Geen probleem! Wij staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder. 

 

Meer weten over een zakelijke financiering?

Kijk dan eens naar onze financieringen. In veel gevallen is zakelijk krediet de ideale oplossing voor ondernemers die willen investeren in hun bedrijf. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag!