Vrijheid in ondernemen: dat is factoring voor zzp

factoring voor zzp

Als zelfstandig ondernemer streef je naar vrijheid en bepaal je je eigen koers. Maar met deze vrijheid komt ook de verantwoordelijkheid om de liquiditeit van je onderneming te waarborgen. Onbetaalde facturen en de eindeloze wachttijd op betalingen zijn bekende obstakels die groei en stabiliteit in de weg kunnen staan. We duiken dieper in factoring voor zzp, een interessante oplossing voor zzp’ers. 

Wat is zzp factoring? 

Factoring voor zzp is een specifieke dienst voor zelfstandigen zoals jij, waarbij Floryn de facturen voor je voorschiet. Wij betalen deze dan direct uit, waardoor je snel over het nodige werkkapitaal beschikt om je bedrijf verder te ontwikkelen en te laten bloeien.

Facturen en late betalingen kunnen een enorme last zijn, die zowel je investeringen als je persoonlijke financiën kunnen belemmeren. Met factoring zzp hoef je je hier geen zorgen meer over te maken. Je krijgt direct toegang tot je geld, zodat je vrij bent om te investeren en te groeien zonder beperkingen.

Voor wie is zzp factoring geschikt?

Of je nu net begint, je bedrijf aan het groeien is, of je al een gevestigde freelancer bent met meerdere opdrachtgevers, factoring voor zzp biedt een oplossing voor iedere fase van je onderneming.

  • Startende zzp’ers: vermijd lange wachttijden op betalingen die je groei kunnen vertragen.
  • Groeiende zzp’ers: focus volledig op je bedrijfsgroei zonder je zorgen te maken over cashflow.
  • Seizoensgebonden zzp’ers: houd je cashflow gezond, ook in rustigere periodes.
  • Freelancers met veel opdrachtgevers: bespaar tijd en energie met ons factoring product, zodat jij je kunt concentreren op wat echt telt.

Factoring zzp kosten

Bij Floryn betaal je alleen een vast percentage van het factuurbedrag, afhankelijk van de betalingsduur. Geen verborgen factoring zzp kosten, geen abonnementskosten, gewoon duidelijkheid en eenvoud.


Floryn staat voor je klaar

Ben je klaar om je onderneming naar een hoger niveau te tillen? Ontdek hoe factoring voor zzp jou kan helpen om flexibeler te ondernemen en te investeren wanneer jij dat nodig hebt. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan om de mogelijkheden te verkennen voor factoring zzp.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Doe dan de Quickscan en kom erachter of je in aanmerking komt voor een krediet aanvraag.