Een financiering van
€150.000 tot €3 miljoen

Als ondernemer wil je jouw ambities realiseren. Dat doe je met een financiering van Floryn. Zo is er altijd een passende bedrijfsfinanciering voor jouw groeiplannen. Samen realiseren we jouw ambities.

Een vast contactpersoon gedurende je aanvraag

Kredietlimiet groeit automatisch met je mee

Sneller dan de bank door onze slimme technologie

 • liffin
 • easywalker
 • vrijopnaam
 • growthtribe
 • mariestellamaris

Garanties van Floryn

Omdat wij erin geloven en er 's ochtends mee opstaan. Hier kun je ons aan houden:
Sneller dan de bank

In 2 minuten aangevraagd, binnen 24 uur geregeld. Zonder stapels documenten.

Financieel dashboard

Altijd inzicht in jouw financiële situatie met een handig dashboard.

Vast contactpersoon

We gebruiken slimme technologie maar staan altijd klaar met persoonlijke service.

Beste service

Klanten waarderen ons met een 4,7/5 op Google reviews voor onze snelle en goede service.

Benieuwd hoe het werkt?

Hieronder vind je alle informatie over hoe het werkt om een financiering aan te vragen bij Floryn. Heb je meer vragen of wil je graag contact opnemen voor meer informatie?
 • 1

  Vraag een financiering aan

  Vul je gegevens in, maak een PSD2-koppeling met je bank.

 • 2

  Een indicatief aanbod

  Een persoonlijke accountmanager neemt contact met je op en komt met een indicatief aanbod.

 • 3

  Wij gaan voor jou aan de slag

  Waar nodig vragen we extra gegevens bij je op. Jaarcijfers kunnen ons helpen om een nog beter aanbod neer te leggen.

 • 4

  Een definitief aanbod

  Via een videocall of afspraak op locatie ronden we samen het aanbod af. 

 • 5

  Het waarmaken van jouw ambities

  Samen maken we jouw ambities waar, zodat jij weer door kan waar je goed in bent; ondernemen.

Bekijk onze financieringen

Maak samen met Floryn je ambities waar, vraag nu een financiering aan.
Meest gekozen

Zakelijk krediet

Een geldbedrag dat we voor je klaarzetten en dat je flexibel kunt opnemen en aflossen.


Een vast contactpersoon

Flexibel opnemen en aflossen

Altijd boetevrij aflossen

Kredietlimiet groeit met je mee

Dagelijks opzegbaar

Zakelijke lening

Direct een geldbedrag op je rekening dat je binnen een vaste looptijd terugbetaalt.


Een vast contactpersoon

Geld in één keer op je rekening

Vaste rente en aflossing

Een afgesproken leenbedrag

Vaste looptijd tot maximaal 5 jaar

Veelgestelde vragen over onze Financieringen

 • Wij hanteren kosten die je snapt, omdat niemand zit te wachten op kleine lettertjes. In jouw persoonlijke account zie je bij elke opname precies wat de kosten zijn.

  De vergoeding die je betaalt is afhankelijk van jouw onderneming en je financiering. Bij Floryn hebben we zakelijke financieringen die op maat voor jou gemaakt zijn. Aan de ene kant hebben we een doorlopend krediet, waar je eenmalige afsluitkosten hebt in combinatie met servicekosten. Aan de andere kant hebben we een flexibel krediet waarbij je opnamekosten over het opgenomen bedrag betaalt. Daarnaast betaal je een rente over je gemiddelde uitstaand saldo. Je hebt al een krediet vanaf 5,9% per jaar. Om precies de kosten voor jouw bedrijf te ontdekken, kun je vrijblijvend een aanvraag doen. 

  Financiering aanvragen
 • Het aanvragen van een financiering maken we graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben we een manier gevonden waarop je zo min mogelijk hoeft aan te leveren. Wij werken namelijk op basis van jouw omzet.

  1. Je vraagt een financiering aan. Het enige wat we van je nodig hebben zijn je gegevens. Als enige FinTech kunnen wij binnen no-time een PSD2-koppeling maken met je bank. Op deze manier kunnen we de scherpste risico analyse doen, om zo met het beste aanbod te komen. 
  2. Je krijgt een indicatief aanbod, een persoonlijke accountmanager neemt contact met je op en overlegt het aanbod met je. Bij vragen en onduidelijkheden, word je meteen geholpen. Zo kunnen we snel schakelen en het aanbod aanscherpen waar nodig. 
  3. Na ons contact gaan we voor je aan de slag. Als het nodig is, vragen we extra gegevens bij je op. Jaarcijfers helpen ons om een nog vollediger beeld te krijgen en een nog beter aanbod neer te kunnen leggen.
  4. Wij komen met een definitief aanbod, via een videocall of afspraak op locatie ronden we samen het aanbod af. 
  5. Nu kan jij weer door met hetgeen waar jij goed in bent: ondernemen.

   

 • PSD2 is de Europese wet voor betalingsverkeer. Hiermee kun je derde partijen toegang geven tot je betaalrekening, saldo en afschriften. Naast banken kunnen hierdoor nu ook andere financiële partijen diensten aanbieden. Zo kun je zonder stapels papierwerk een auto leasen, je uitgaven bijhouden in een app of een lening afsluiten.

  Met PSD2 wordt alles makkelijker en overzichtelijker. Waar je voorheen handmatig bankgegevens moest downloaden om ze met ons te delen, gaat dit nu rechtstreeks. Dit scheelt tijd en gedoe en is ook nog eens een stuk veiliger.

  Alle informatie over PSD2 vind je op deze pagina.

 • In de meeste gevallen is dit geen probleem. Het is zelfs zo dat banken graag samenwerken met Floryn. Omdat Floryn een pandrecht verlangt op je vordering, heb je mogelijk wel eerst toestemming nodig van je bank. We helpen je hier graag bij.
 • We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Omdat je als ondernemer wel meer te doen hebt. Voor een financiering boven €150.000 vragen we:

  • Een PSD2-koppeling met jouw bank of bankafschriften van de afgelopen 6 maanden
  • Recente jaarcijfers
  • Debiteuren- en crediteurenlijsten
  • Kolommenbalans van het huidige boekjaar
 • Als je een aanvraag hebt gedaan, word je gebeld door een van onze medewerkers. Dan bespreken we samen de kredietwaardigheid van jouw bedrijf. Dan bespreken we samen je aanvraag. Wij maken gebruik van slimme technologie om jouw financiële situatie te analyseren, zodat wij jou zo snel mogelijk verder kunnen helpen. Op basis van deze analyse en jouw situatie bepalen we hoeveel financiering we je kunnen bieden. Dit laten we je binnen 24 uur al weten!

 • Je betaalt wekelijks een vast percentage terug. Afhankelijk van het gekozen product is dit percentage tussen de 1% en 4% per week. Terugbetalen gebeurt volledig automatisch, zodat je er geen omkijken naar hebt. In je account zie je precies wanneer we geld afschrijven. Vervroegd aflossen kan altijd en is boetevrij. Daarnaast kun je elke aflossing altijd weer opnieuw opnemen.

 • Wij zijn geen bank, maar ondernemers. Dat is een andere manier van denken, durven en doen. Wij kennen het klappen van de zweep en weten hoe belangrijk het is om als ondernemer kansen te kunnen pakken. Bijvoorbeeld om meer voorraad in te kopen, personeel aan te nemen, apparatuur aan te schaffen of te investeren in marketing. Daar heb je geld voor nodig. 

  Het liefst uit eigen middelen, maar als dat niet kan, wil je als ondernemer nog steeds door. En samen kunnen we dat realiseren. Wij geloven in zakelijk krediet met toegevoegde waarde. Zonder gedoe, maar mét de aller-, allerbeste service, snelheid en flexibiliteit. Wij zijn er om ondernemers te helpen bij het realiseren van hun ambities. Zoals de bank dat vroeger nog deed.

 • Snel aangevraagd en geregeld
 • Eerlijke voorwaarden en tarieven

 • 60.000+ bedrijven gingen je voor

 • Beste service 

  floryn review source logo
  
  

Heb je vragen?
Bel ons of gebruik de chat.

Tel: 073 808 02 57

Heb je meer vragen?

Neem dan contact op voor meer informatie via het onderstaande nummer.