Geschreven door Redactie Floryn
leestijd 3 min

Floryn en Yezzer gaan samenwerking aan

floryn-banner-11

Fintech platformen Yezzer (zakelijke verzekeringen) en Floryn (zakelijke financieringen) zijn een samenwerking aangegaan. In eerste instantie gaan beide bedrijven doorverwijzen naar elkaars diensten. De klanten van Floryn kunnen via het platform van Yezzer verzekeringen vergelijken en afsluiten. Yezzer klanten kunnen op hun beurt gebruik maken van Floryn voor hun financieringsbehoefte. 

“Onze shared mission bracht Yezzer en Floryn bij elkaar,” zegt Annette Wassenaar, co-founder van Yezzer. “Zowel bij Floryn als bij Yezzer zit de drive om financiën voor ondernemers eenvoudiger te maken. We willen ondernemers helpen om onbezorgd te groeien. Daar zit onze gezamenlijke kracht. Er zijn veel raakvlakken en de komende tijd gaan we Yezzer-klanten laten zien wat Floryn voor ze kan betekenen.”

Helpen graag ondernemers

Floryn en Yezzer geloven allebei dat technologie financiële dienstverlening voor ondernemers kan verbeteren. “Floryn wordt gedreven door technologie, data en processen, waardoor wij veel efficiënter en nauwkeuriger zijn dan banken, met als resultaat een hogere acceptatiegraad en een betere klantervaring. Belangrijk is wel dat tech hand in hand gaat met service die alleen echte adviseurs kunnen geven. Daarom werken wij in toenemende mate samen met financiële adviseurs en intermediairs zoals Yezzer.” zegt Sven van der Biezen, co-founder van Floryn. .”

Floryn  en Yezzer

Ondernemers kunnen bij Floryn terecht voor een financiering tot €3 miljoen. Verzekeren Verbeteren, dat is de missie van Yezzer. Op het platform kunnen ZZP’ers, freelancers en MKB’ers simpel, snel en goedkoop een verzekering voor verzuim, arbeidsongeschiktheid en aansprakelijkheid afsluiten. 

Over Floryn

Floryn is een snelgroeiend Nederlands fintech platform opgericht in 2016, waar ondernemers terecht kunnen voor financieringen tot €3 miljoen. Floryn beschikt over een PSD2-vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB). Bij het bedrijf werken 50 mensen.

Over Yezzer

De verregaande digitalisering van onze wereld is een feit, behalve in de verzekeringswereld. Daar gaat het er nog lekker ouderwets aan toe, met een adviseur in pak en worddocumenten via de e-mail. Yezzer gaat wél met de tijd mee en gebruikt technologie om verzekeren voor ondernemers veel goedkoper, maar vooral ook moeiteloos en minder stoffig te maken.