Geschreven door Redactie Floryn
leestijd 3 min

Kapitaal ophalen: waar doen ondernemers dat?

man-laptop-tekenen-banner-09

Volgens onderzoek van Stichting MKB financiering weet 82% van de ondernemers niet waar zij een financiering op kunnen halen. Best een schokkend aantal, nietwaar? Een verandering in de markt die het belang van financieel adviseurs benadrukt! 

Bovenstaande cijfers benadrukken hoe belangrijk financieel adviseurs zijn in het financieringslandschap. Ze weten als geen ander waar passende financieringen voor ondernemers te vinden zijn. Wij als Floryn merken de laatste jaren ook zeker verandering in dit landschap. Het groei in aanbod van financieel adviseurs wordt groter en huidige partners breiden hun slagkracht uit door met meerdere adviseurs aanwezig te zijn in een specifieke regio in Nederland. 

Duurzame samenwerkingen

We merken als geen ander dat samenwerkingen hechter en duurzamer worden door deze verandering in de markt. Samen met onze partners spelen we in op de behoeften van de klant. Op deze manier kunnen we vraag en aanbod binnen no-time samenbrengen en krijgt jouw klant binnen 24 uur uitsluitsel over de aanvraag. Deze synergie leidt tot een succesvoller conversiepercentage dan bij klanten die zonder financieel adviseur bij Floryn aankloppen. Juist omdat deze adviseurs precies weten wat een ondernemer nodig heeft op het gebied van financieringen. 

Technologie maakt het makkelijk

Sinds deze maand bieden wij onze PSD2 koppeling ook aan voor onze partner aanvragen. Dit betekent dat partners van Floryn een hoop papierwerk bespaart wordt! De klanten van onze adviseurs kunnen zelf hun zakelijke bankrekening koppelen aan ons systeem. Dit gebeurt geheel veilig en onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Door deze koppeling hoeven onze adviseurs geen bankafschriften meer op te vragen. Dit gebeurt geheel automatisch wanneer de koppeling met de bank is gemaakt. Daar heb jij als financieel adviseur in ieder geval geen werk meer aan! 

Koppeling gemaakt? Dan krijgen jij én de klant inzage in een persoonlijk financieel dashboard. Met de cashflow binnen handbereik hebben jullie vlot inzicht in de financiële situatie van de onderneming. 

Er is altijd een mogelijkheid!

Graag willen we samen ondernemers bewuster maken van de mogelijkheden tijdens hun zoektocht naar een passende financiering. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Floryn? Plan dan een afspraak in met een van onze contactpersonen!

Partner worden van Floryn?

Meld je aan en geniet van alle voordelen die Floryn biedt. Altijd persoonlijk contact en toegang tot een persoonlijk financieel dashboard voor jouw klanten!