Met een zakelijke financiering van nu jouw bedrijfsovername financieren

Soms komen er kansen op je pad die je niet wil laten schieten, zoals een overname financiering van een bedrijf, waardoor je flink kunt groeien. Die kans wil je pakken!

Hoe ga je die financieren? Kies voor een zakelijke financiering voor bedrijfsovername. Dat is zakelijke financiering van nu. Voor ondernemers van nu.

Snel en eenvoudig binnen 2 minuten aangevraagd

Ontvang het geld in één keer op je rekening

Terugbetalen in wekelijkse termijnen, de rente staat vast

bedrijfsovername-financieren-floryn-

Bekend van:

 • rtlz
 • fd
 • bnr nieuwsradio
 • quote
 • de ondernemer
keyboard-with-hands-floryn-bedrijfsovername-financieren

Met een zakelijke financiering van nu een bedrijfsovername financieren

Flink groeien door een bedrijfsovername te doen? Die kans wil je niet laten schieten. Floryn maakt het mogelijk om een bedrijfsovername te financieren. Op dit soort momenten is de zakelijke lening van Floryn ideaal. Hierdoor heb je razendsnel de financiële middelen om je ambities waar te maken.

Wil je graag geld lenen voor een financiering voor een overname van een bedrijf, maar is een zakelijke lening niet wat je zoekt? Misschien biedt ons zakelijk krediet van nu een uitkomst! Zo kun je ook na de bedrijfsovername blijven investeren in je verdere groei.

 • €280M+ Verstrekte leningen
 • 4.230 Geholpen MKB'ers
 • 77.181 Verwerkte aanvragen

Voordelen van een bedrijfsovername financiering van nu

Een groot voordeel van een bedrijfsovername financieren is dat je, als ondernemer, meer middelen hebt om te investeren in de groei van je bedrijf. Benieuwd wat de voordelen van Floryn zijn voor een bedrijfsovername financiering, vergeleken met traditionele banken?

Snel geregeld

Binnen 2 uur nemen je persoonlijk contact met je op, om je aanvraag te bespreken.

Flexibele looptijd tot 5 jaar

Jij bepaalt de looptijd van je lening. Kies wat het beste bij jouw investering past.

Geld direct op je rekening

Ontvang het geld in één keer op je rekening, zo kan je meteen investeren in je bedrijf.

Geen verrassingen

Betaal de lening in wekelijkse termijnen terug en de rente staat vast.

Waar kan ik een bedrijfsovername financiering voor gebruiken?

Als ondernemer heb je ambities. Naast dat je een financiering voor bedrijfsovername kunt doen, wil je misschien ook wel groeien, optimaliseren of je klanten nog beter helpen. Dan komt wat extra kredietruimte goed van pas, wellicht door geld te lenen voor een bedrijfsovername. We geven je enkele voorbeelden waarop onze klanten hun bedrijfsovername financiering bij Floryn gebruiken, en wat voor soort bedrijfsovernames bestaan.

Uitbreiding van je bedrijf
Familie overdracht

Wanneer je als familiebedrijf de wens hebt om het stokje door te geven.

Voertuigen en machines
Management buy in

Hier neemt een externe manager of managementteam een onderneming over.

Inventaris en software
Management buy out

Hier neemt het huidige management van een bedrijf of een substantieel deel de aandelen over.

Herfinancieren
Strategische overname

Wanneer een externe partij een bedrijf overneemt, tijdens groei, versterking van de marktpositie of het betreden van een andere markt.

Bedrijfsovername financiering aanvragen: hoe werkt het?

1

Aangevraagd in 2 minuten

Vul je gegevens in. Geef aan hoeveel financiering je wilt en koppel je bankrekening in onze beveiligde omgeving.

2

Binnen 24 uur geregeld

Met slimme technologie rekenen we uit wat je kunt lenen. Vervolgens ontvang je een aanbod voor je overname financiering en hebben we contact.

3

Direct geld opnemen

Na akkoord kun je eenvoudig geld lenen voor je bedrijfsovername via jouw persoonlijke omgeving. Het bedrag wordt dezelfde dag overgemaakt.

60.000+ bedrijven gingen je voor

We worden door onze klanten beoordeeld met een 4,8 / 5 op Google reviews.
Lees hieronder alle verhalen van onze tevreden klanten, waaronder klanten die een bedrijfsovername financieren.

 

Veelgestelde vragen over bedrijfsovername financieren

 • Op zoek naar overname financiering? Bij Floryn doe je binnen 2 minuten online een aanvraag. We hebben hiervoor alleen je bankafschriften nodig. Als je meer dan € 150.000 wilt lenen, ontvangen we graag ook recente kolommenbalans en je debiteuren- en crediteurenlijst. Daarnaast is het belangrijk om na te denken over je looptijd. Zakelijke leningen zijn er in verschillende looptijden. Je kunt bijvoorbeeld een lening voor 1 jaar afsluiten, maar ook voor 5 jaar. Dat hangt af van je financieringsbehoefte en mogelijkheden.

 • Hoeveel je kunt lenen bij de financiering van je bedrijfsovername, is afhankelijk van verschillende factoren. In een paar stappen checken we met behulp van de QuickScan samen hoeveel je kunt lenen.

 • Als je een aanvraag hebt gedaan, word je gebeld door een van onze medewerkers. Dan bespreken we samen de kredietwaardigheid van jouw bedrijf. Floryn bepaalt jouw kredietwaardigheid alleen op basis van je bankafschriften van de afgelopen 6 maanden. Geen gedoe met jaarcijfers en ondernemingsplannen dus. Wij maken gebruik van slimme technologie om de gegevens te analyseren, zodat wij jou zo snel mogelijk verder kunnen helpen. Op basis van deze analyse en jouw situatie bepalen we hoeveel bedrijfskrediet we je kunnen verstrekken. Dit laten we je binnen 24 uur al weten!

 • Bij geld lenen voor de overname van een bedrijf denk je misschien als eerst aan de bank. Toch kiezen steeds meer ondernemers voor alternatieven. Het is namelijk vaak lastig om als MKB'er een lening te krijgen bij de bank. Zij stellen steeds strengere eisen en vragen stapels documenten. Zo'n proces duurt vaak weken, zo niet maanden. Dat moet anders, vinden wij. Daarom hebben we zakelijk lenen makkelijk gemaakt. Regel alles online, zonder jaarcijfers en plannen aan te hoeven leveren. Makkelijker én vooral sneller. 

 • Je aflostermijn hangt af van de looptijd van je lening. Je betaalt altijd een vast percentage per week. Uiteraard mag je ook eerder aflossen, dat kan eenvoudig via ons online portaal. Bij de zakelijke lening van Floryn mag je maximaal 20% per kalenderjaar kosteloos aflossen.

 • Bij Floryn helpen we graag zoveel mogelijk MKB bedrijven aan een financiering om hun doelen te behalen. Wel zijn er een aantal simpele voorwaarden waar de onderneming aan moet voldoen:

  • Je bedrijf staat ingeschreven bij de KVK
  • Je draait een minimale omzet van €10.000 per maand
  • Je bedrijf bestaat ten minste 6 maanden
  Check je mogelijkheden
 • Benieuwd hoeveel jij kunt krijgen en wat je kosten zijn? Doe de Quickscan en ontdek in 2 minuten vrijblijvend jouw mogelijkheden. Check je mogelijkheden
 • Bedrijfskredieten (ook wel rekening courant krediet genoemd) kennen verschillende looptijden, jij bepaalt dit zelf. Zo kun je bedrijfskredieten een half jaar gebruiken, maar hier ook 5 jaar gebruik van maken. Je kunt dit dus volledig afstemmen op jouw behoeften. Bij Floryn kun je iedere dag bepalen of je krediet op wil nemen of dat je juist af wil lossen. Aflossen doe je altijd boetevrij en je betaalt standaard in wekelijkse termijnen af. Gedurende de looptijd, kan dit krediet meegroeien met jouw omzet. Als jouw onderneming groeit, groeit Floryn met je mee!
 • De kosten van een bedrijfskrediet bij Floryn worden bepaald door de hoogte van de kredietlimiet en het risicoprofiel van je onderneming. Hoe hoger het kredietbedrag, hoe lager de rente. We werken met risicoprofiel A t/m D, dit wordt gebaseerd op de financiële prestaties van je onderneming. Hierbij is risicoprofiel A een laag risico en profiel D een hoger risico. De combinatie van deze factoren bepalen uiteindelijk de kosten van jouw krediet. Doe een vrijblijvende aanvraag om te zien wat je kunt lenen.
  Wil je alvast een inschatting van de kosten van bedrijfskredieten bij Floryn, voordat je daadwerkelijk een kredietaanvraag (zakelijk) doet? Doe de Quickscan en ontdek jouw mogelijkheden en een schatting van de zakelijk krediet kosten.

  Doe de Quickscan
 • Heb je als ondernemer een BV? Dan vragen wij je bij het aangaan van een financiering een persoonlijke borgstelling af te geven. De standaard hier is 25% van het bedrag van de financiering met een maximum van €100.000, echter in bijzondere gevallen kunnen we een hogere borgstelling vragen of deze juist volledig laten vallen.

Meer lezen over zakelijke leningen?
Bekijk onze blogs:

Interessante blogartikelen, spraakmakende whitepapers en inspirerende ondernemersverhalen om jou te helpen bij het vinden van de juiste financiering voor je bedrijf.