Krediet aanvraag: wat heb je nodig?

Als ondernemer wil je kunnen inspelen op kansen, zonder dat je hoeft te wachten op financiering van de bank. Het zakelijk krediet van Floryn is speciaal voor bedrijven die willen doorpakken. Binnen 24 uur weet je precies waar je aan toe bent, en hoeveel je kunt lenen. Op deze pagina leggen we je uit wat je nodig hebt voor je krediet aanvraag.
 • Geld lenen van €10.000 tot €3 miljoen

 • Krediet aanvraag in 2 minuten, binnen 24 uur geregeld

 • Direct geld opnemen via jouw persoonlijke account

Bekend van:

 • rtlz
 • fd
 • bnr nieuwsradio
 • quote
 • de ondernemer

Wat is een zakelijk krediet?

Met een zakelijk krediet heb je altijd een geldbedrag tot je beschikking. Dit bedrag kun je flexibel kunt opnemen en aflossen. Zo speel je in op groeikansen, zonder financiële belemmeringen. Je kunt een zakelijk krediet aanvragen voor bijvoorbeeld het financieren van nieuwe voorraad, investeren in nieuwe machines of extra personeel.  Je krediet aanvraag verloopt bij Floryn razendsnel, binnen een 24 uur weet je hoeveel je kunt lenen en kun je direct opnemen. Goed om te weten: een aanvraag is vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Krediet aanvraag: hoe werkt het?

Je krediet aanvraag bij Floryn gaat volledig online. Via onze aanmeldpagina word je stap-voor-stap door het proces geleid. Zo je een aantal basisgegevens in, zoals je bedrijfsnaam en e-mailadres. Daarnaast vragen we je om 6 maanden aan banktransacties, deze kun je aanleveren als PDF of door het koppelen van je bank. Wil je meer dan € 150.000 aan krediet aanvragen? Dan lever je ook een recente kolommenbalans en je debiteuren- en crediteurenlijst. Dat is alles, jaarcijfers en ondernemingsplannen zijn niet nodig.

how-it-works_2021

Krediet aanvragen in 3 stappen

1

Aangevraagd in 2 minuten

Vul je gegevens in. Geef aan hoeveel financiering je wilt en koppel je bankrekening in onze beveiligde omgeving.

2

Binnen 24 uur geregeld

Met slimme technologie rekenen we uit wat je kunt lenen. Vervolgens ontvang je een aanbod en hebben we contact.

3

Direct geld opnemen

Na akkoord neem je eenvoudig geld op via jouw persoonlijke omgeving. Het bedrag wordt dezelfde dag overgemaakt.

Wat kan ik verwachten na mijn krediet aanvraag?

Wanneer je online een krediet hebt aangevraagd, gaan we meteen voor je aan de slag. Bij Floryn maken we gebruik van slimme (AI) technologie om je aangeleverde gegevens te analyseren. Vervolgens neemt een persoonlijke accountmanager binnen 24 uur contact met je op. Samen bespreek je de wensen en mogelijkheden voor jouw financiering.

Is je krediet aanvraag goedgekeurd? Dan kun je direct geld opnemen vanuit je persoonlijke account bij Floryn. Zie je toch af van de financiering? Geen probleem! De aanvraag is vrijblijvend.

Wil je je geld opnemen? Kies het gewenste bedrag, je ontvangt het binnen één dag op je rekening. Goed om te weten: als je niets opneemt, betaal je ook niets.

Krediet aanvragen bij Floryn? Dit zijn de voordelen

Sneller dan de bank

In 2 minuten aangevraagd, binnen 24 uur geregeld. Zonder stapels documenten.

Flexibel geld opnemen

Neem geld op wanneer jij dat wil. Rente betaal je alleen over het opgenomen bedrag.

Gemakkelijk in gebruik

Met onze handige app neem je geld op, check je jouw kredietruimte en houd je overzicht.

Boetevrij aflossen

Terugbetalen gaat automatisch en aflossen kan altijd zonder gedoe.

Financieel dashboard

Via een koppeling met je bankrekening krijg je van ons handige inzichten.

Dagelijks opzegbaar

Gebruik het krediet zo lang als je wil. Iedere aflossing kun je direct opnieuw opnemen.

Meer lezen over het zakelijke krediet?
Bekijk onze blogs:

Interessante blogartikelen, spraakmakende whitepapers en inspirerende ondernemersverhalen om jou te helpen bij het vinden van het juiste krediet voor je bedrijf.

Veelgestelde vragen over zakelijk krediet aanvragen

 • Bij Floryn kun je binnen 2 minuten online een zakelijk krediet aanvragen. Hierbij vul je een paar basisgegevens over jezelf en je bedrijf in. Vervolgens laten we je zien wat je mogelijkheden zijn, Je vult dan enkele gegevens in over jouw bedrijf, zoals de bedrijfsnaam en je verwachte omzet. Ook upload je jouw zakelijke bankafschriften van de afgelopen 6 maanden. Gelukt? Dan nemen we binnen 24 uur contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  Gedurende de looptijd kan dit krediet meegroeien met jouw omzet. Als jouw onderneming groeit, groeit Floryn met je mee.

 • Hoeveel krediet je precies kunt aanvragen, is natuurlijk afhankelijk van de omzet en de prestaties van jouw onderneming. Toch vinden we het belangrijk om je van tevoren een idee te geven van de hoogte van je krediet. Dit doen we met behulp van een korte scan. Ontdek hoeveel je kunt lenen de Quickscan.

 • Nadat je jouw krediet aanvraag hebt gedaan, word je gebeld door een van onze adviseurs. Samen jullie we de kredietwaardigheid van jouw bedrijf. Floryn bepaalt dit op basis van je bankafschriften van de afgelopen 6 maanden. Op basis van onze analyse en jouw situatie bepalen we hoeveel flexibel zakelijk krediet we je kunnen verstrekken. Dit laten we je binnen 24 uur al weten.

 • Hoe lang de looptijd van je krediet is, bepaal je zelf. Het is mogelijk om deze een half jaar, of zelfs vijf jaar te gebruiken. Bij Floryn kun je iedere dag bepalen of je krediet op wil nemen of dat je juist af wil lossen. Aflossen is altijd boetevrij en je betaalt standaard in wekelijkse termijnen af.

 • Wil je een krediet aanvragen bij Floryn? Dan wil je waarschijnlijk ook weten wat de kosten zijn. De kosten van zakelijke kredietverlening bij Floryn worden bepaald door de hoogte van de kredietlimiet en het risicoprofiel van je onderneming. Hoe hoger het kredietbedrag, hoe lager de rente. We werken met risicoprofiel A t/m D, dit wordt gebaseerd op de financiële prestaties van je onderneming. Hierbij is risicoprofiel A een laag risico en profiel D een hoger risico. De combinatie van deze factoren bepalen uiteindelijk de kosten van jouw krediet.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Een krediet aanvraag is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.