Financieel dashboard: meer grip op je bedrijfsfinanciën

Krijg meer grip op de financiële situatie van je bedrijf. Met inzichten vanuit het financieel dashboard van Floryn kun je goed onderbouwde keuzes maken voor de toekomst. Binnen drie minuten weet jij hoe je bedrijf ervoor staat!

 • Helder inzicht in de financiële situatie van jouw bedrijf

 • Geheel digitale en veilige koppeling met je bank

 • Eventuele financiering direct binnen handbereik

macbook-with-fin-dash-breder
Digitale en veilige koppeling

Dankzij onze PSD2 vergunning van De Nederlandsche Bank kunnen wij op een veilige wijze koppelen met je bank.

Verkrijg slimme inzichten

Met actuele grafieken en cijfers geven we je inzicht in de financiële situatie van je bedrijf.

Financiering binnen handbereik

Je krijgt direct de mogelijkheid om een financiering aan te vragen in jouw beveiligde omgeving.

Waarom een financieel dashboard?

Wij begrijpen dat ondernemers voor veel financiële uitdagingen kunnen staan. We hebben daarom een handige tool ontwikkeld waarmee je direct inzicht verkrijgt in de financiële situatie van je bedrijf. De technologie die wij doorgaans gebruiken bij de beoordeling van een financieringsaanvraag maken we vrijblijvend beschikbaar om ondernemers zoals jou te kunnen helpen. Want met de juiste inzichten, kun jij gegronde keuzes maken voor de toekomst!

Welke inzichten kun je verwachten?

Op basis van je bankgegevens genereren wij een financieel dashboard met actuele cijfers en grafieken. Hierin vind je de maandelijkse omzet en het verloop, een overzicht van bij- en afschrijvingen en het saldoverloop. Ook zie je wie jouw grootste debiteuren en crediteuren zijn. Het dashboard is een eerste versie die we verder willen ontwikkelen. We zijn daarom zeer benieuwd naar je feedback. Laat ons weten wat je ervan vindt via de knop onderaan deze pagina.

In drie stappen jouw dashboard

 • 1

  Vul online je gegevens in en volg eenvoudig de stappen

 • 2

  Koppel je bankrekening in onze beveiligde omgeving

 • 3

  Laat onze tool met slimme technologie het werk doen

Veelgestelde vragen over het dashboard

 • Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van het dashboard. Het gebruik is geheel vrijblijvend. Binnen enkele minuten zijn jouw gegevens zichtbaar. Je hoeft slechts je gegevens in te vullen en je bankrekening te koppelen in onze beveiligde omgeving.

 • Je mag het financieel dashboard zolang gebruiken als je wilt. Hier zit geen limiet aan. Zolang jij de inzichten kunt gebruiken voor jouw bedrijfsvoering, ben je vrij om het te gebruiken.

 • In slechts enkele minuten doe je de aanvraag en binnen 10 minuten is het dashboard zichtbaar. Je hoeft daarvoor alleen je gegevens en je bankrekening te koppelen. Lukt dit niet en kom je er niet uit? Neem contact met ons op dan helpen we je graag verder!

  Neem contact op
 • Na de aanvraag ontvang je van ons een e-mail met daarin een link naar je beveiligde omgeving. Inloggen kan eenvoudig met de door jouw opgegeven inloginformatie.

Help ons het dashboard verder ontwikkelen

Bij Floryn staan we niet stil. We blijven op zoek naar manieren om ondernemers verder te helpen. Maak jij al gebruik van het financieel dashboard? Wij zijn benieuwd naar je ervaring en willen graag je feedback. Op deze manier kunnen wij het dashboard verder ontwikkelen.