Bekend van

 • rtlz
 • fd
 • bnr nieuwsradio
 • quote
 • de ondernemer

Wat is rekening courant krediet van nu

Een rekening courant krediet is bij Floryn hetzelfde als een zakelijk krediet. Je hebt als ondernemer toegang tot een geldbedrag dat je flexibel kunt opnemen en aflossen. Hierbij betaal je rente over het opgenomen bedrag en los je iedere maand een gedeelte af.

Kom ik in aanmerking voor rekening courant krediet?

Je komt in aanmerking voor een krediet wanneer je bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ten minste 6 maanden bestaat. Je kunt altijd vrijblijvend de QuickScan invullen om te kijken wat de financieringsmogelijkheden voor jou zijn.

Voordelen van een rekening courant krediet bij Floryn

Sneller dan de bank

In 2 minuten aangevraagd, binnen 24 uur geregeld. Zonder stapels documenten.

Flexibel geld opnemen

Neem geld op wanneer jij dat wil. Rente betaal je alleen over het opgenomen bedrag.

Gemakkelijk in gebruik

Met onze handige app neem je geld op, check je jouw kredietruimte en houd je overzicht.

Boetevrij aflossen

Terugbetalen gaat automatisch en aflossen kan altijd zonder gedoe.

Financieel dashboard

Via een koppeling met je bankrekening krijg je van ons handige inzichten.

Dagelijks opzegbaar

Gebruik het krediet zo lang als je wil. Iedere aflossing kun je direct opnieuw opnemen.

In drie stappen een rekening courant krediet aanvragen

1

Aangevraagd in 2 minuten

Vul je gegevens in. Geef aan hoeveel financiering je wilt en koppel je bankrekening in onze beveiligde omgeving.

2

Binnen 24 uur geregeld

Met slimme technologie rekenen we uit wat je kunt lenen. Vervolgens ontvang je een aanbod en hebben we contact.

3

Direct geld opnemen

Na akkoord neem je eenvoudig geld op via jouw persoonlijke omgeving. Het bedrag wordt dezelfde dag overgemaakt.

Meer lezen over rekening courant krediet?
Bekijk onze blogs:

Interessante blogartikelen, spraakmakende whitepapers en inspirerende ondernemersverhalen om jou te helpen bij het vinden van het juiste krediet voor je bedrijf.

Veelgestelde vragen over rekening courant krediet

 • Je vraagt dit snel en gemakkelijk online aan. Binnen 2 minuten kun je rekening courant krediet aanvragen. Je vult dan enkele gegevens in over jouw bedrijf, zoals de naam en je verwachte omzet. Vervolgens krijg je gelijk te zien wat jouw mogelijkheden zijn: of de kans groot is dat je een rekening courant krediet krijgt, wat het verwachte rentepercentage is en wat de hoogte van je kredietlimiet kan zijn. Als je wilt dat jouw aanvraag snel wordt behandeld, upload je gelijk je bankafschriften van de afgelopen 6 maanden. Dat is alles, meer is er niet nodig!

 • Hoeveel rekening courant krediet we jou kunnen verstrekken checken we in een paar stappen. Dit doen we middels een korte scan. Het is natuurlijk geheel afhankelijk van de omzet en de prestaties van jouw onderneming. Ontdek de hoogte via de Quickscan.

 • Als je een aanvraag hebt gedaan, word je gebeld door een van onze medewerkers. Dan bespreken we samen de kredietwaardigheid van jouw bedrijf. Floryn bepaalt jouw kredietwaardigheid alleen op basis van je bankafschriften van de afgelopen 6 maanden. Geen gedoe met jaarcijfers en ondernemingsplannen dus. Wij maken gebruik van slimme technologie om de gegevens te analyseren, zodat wij jou zo snel mogelijk verder kunnen helpen. Op basis van deze analyse en jouw situatie bepalen we hoeveel we jou kunnen verstrekken. Dit laten we je binnen 24 uur al weten!

 • Eén van de voordelen van rekening courant krediet is de flexibiliteit van deze financiering. Je neemt geld op wanneer jij dat wilt. Rente betaal je alleen over het opgenomen bedrag. Daarnaast kun je bij Floryn kosteloos aflossen.

 • Bij een zakelijke lening stort Floryn het bedrag in één keer op je rekening en betaal je dit in vaste termijnen af met een vast rentepercentage. Een rekening courant krediet is een bedrag dat voor je klaar staat en je flexibel kunt opnemen en kunt aflossen. Daarnaast is het een krediet dat meegroeit met je onderneming.

 • De kosten van een rekening courant krediet bij Floryn worden bepaald door de hoogte van de kredietlimiet en het risicoprofiel van je onderneming. Hoe hoger het kredietbedrag, hoe lager de rente. We werken met risicoprofiel A t/m D, dit wordt gebaseerd op de financiële prestaties van je onderneming. Hierbij is risicoprofiel A een laag risico en profiel D een hoger risico. De combinatie van deze factoren bepalen uiteindelijk de kosten van jouw rekening courant krediet. Wil je alvast een inschatting van de kosten? Doe de QuickScan en ontdek jouw mogelijkheden.

 • Snel aangevraagd en geregeld
 • Eerlijke voorwaarden en tarieven

 • 60.000+ bedrijven gingen je voor

 • Beste service 

  floryn review source logo
  
  

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op of doe de Quickscan.

Tel: 073 808 01 96