Bekend van:

  • rtlz
  • fd
  • bnr nieuwsradio
  • quote
  • de ondernemer

Voorraad financieren

Een investering in je voorraad is een goede manier om je onderneming op te schalen. Zo kun je bijvoorbeeld nieuwe artikelen inkopen, of het magazijn van een nieuwe vestiging vullen. Extra fijn: door meer in te kopen, krijg je bij sommige leveranciers korting.

Voorraad financiering is een vorm van financiering waarmee je de uitbreiding van je voorraad bekostigt. Dit kan op twee manieren: met een zakelijk krediet en met een zakelijke lening. Het verschil zit in de manier waarop je het geld ontvangt. Bij een zakelijk krediet kun je flexibel geld opnemen tot een bepaald bedrag. Bij een zakelijke lening ontvang je het volledige bedrag in één keer.

Binnen 24 uur geregeld

Voorraad financiering heb je vaak snel nodig. Zo kun je meteen inspelen op kansen voor je onderneming. Je wilt dan liever niet hoeven te wachten op de bank. Bij Floryn gaat je aanvraag volledig online, het is binnen 2 minuten geregeld. Binnen 24 uur nemen we contact op om door te spreken hoeveel je precies kunt lenen. Is je aanvraag goedgekeurd? Dan kun je meteen geld opnemen. Dat gaat lekker snel!

We hebben alleen 6 maanden aan bankafschriften nodig. Met onze slimme technologie bepalen we razendsnel hoeveel je kunt lenen. Je hoeft dus geen jaarcijfers of ondernemingsplannen aan te leveren. 

Voordelen van voorraad financiering bij Floryn

Snel geregeld

In 2 minuten aangevraagd, binnen 24 uur geregeld. Volledig online.

Flexibele looptijd tot 5 jaar

Jij bepaalt de looptijd van je lening. Kies wat het beste bij jouw investering past.

Geld direct op je rekening

Ontvang het geld in één keer op je rekening, zo kan je meteen investeren in je bedrijf.

Geen verrassingen

Betaal de lening in wekelijkse termijnen terug en de rente staat vast.

Ideaal voor grote investeringen

Doe je investering en ga weer verder met waar je goed in bent: ondernemen.

Beste service

Klanten geven ons een 4,7/5 op Google reviews voor onze snelle en goede service.

how-it-works_2021

Voorraad financiering in 3 stappen

1

Aangevraagd in 2 minuten

Vul je gegevens in. Geef aan hoeveel financiering je wilt en koppel je bankrekening in onze beveiligde omgeving.

2

Binnen 24 uur geregeld

Met slimme technologie rekenen we uit wat je kunt lenen. Vervolgens ontvang je een aanbod voor je overname financiering en hebben we contact.

3

Direct geld opnemen

Na akkoord kun je eenvoudig geld lenen voor je bedrijfsovername via jouw persoonlijke omgeving. Het bedrag wordt dezelfde dag overgemaakt.

60.000+ bedrijven gingen je voor

We worden door onze klanten beoordeeld met een 4,7 / 5 op Google reviews.
Lees hieronder alle verhalen van onze tevreden klanten.

 

Waar kan ik een zakelijke lening nog meer voor gebruiken?

Je kunt een zakelijke lening dus goed gebruiken voor je voorraad financiering. Daarnaast zijn er ook een aantal andere mogelijke toepassingen van je lening. In de blokken hieronder vind je een paar voorbeelden.

Financiering aanvragen
streamline-icon-saving-money-flower@512x512-01 (1)
Uitbreiding van je bedrijf

Financier een nieuwe vestiging, bedrijfsovername of breidt uit naar het buitenland.

voertuigen-aanschaffen
Voertuigen en machines

Investeer in nieuwe bedrijfsmiddelen, zoals voertuigen of machines.

investeren-invetaris
Inventaris en software

Richt je kantoor of bedrijfspand in, of digitaliseer je bedrijf.

herfinancieren
Herfinancieren

Stap over van je huidige financierder naar Floryn.

Een zakelijk krediet of lening?

Bij Floryn kun je voorraad financiering aanvragen in de vorm van een zakelijke lening of een zakelijk krediet. Je kunt ook financiering voor andere doelen aanvragen, denk bijvoorbeeld aan overname financiering. Twijfel je welke variant het meest geschikt is voor jouw onderneming? Dan is het slim om de vrijblijvende QuickScan in te vullen.

Meer lezen over zakelijke leningen?
Bekijk onze blogs:

Interessante blogartikelen, spraakmakende whitepapers en inspirerende ondernemersverhalen om jou te helpen bij het vinden van de juiste financiering voor je bedrijf.

Veelgestelde vragen over voorraad financiering

  • Zoals het woord al doet vermoeden, is voorraad financiering een financieringsvorm die je kunt inzetten om een grotere voorraad te bekostigen. Zo kun je bijvoorbeeld je assortiment uitbreiden, of meer producten op voorraad houden om je onderneming op te schalen. Bij Floryn kun je kiezen tussen het zakelijke krediet en de zakelijke lening.
  • Bij Floryn kun je voorraad financiering aanvragen van €10.000 tot €3.000.000. Hoeveel je precies kunt lenen, is afhankelijk van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan het risiconiveau van je onderneming. Doe de vrijblijvende QuickScan om in te schatten hoeveel je kunt lenen.

  • Wanneer je een aanvraag voor voorraad financiering hebt ingediend, gaan we achter de schermen voor je aan de slag. Zo bepalen we de kredietwaardigheid van je onderneming met de nieuwste technologie. Binnen 24 uur nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Als je aanvraag is goedgekeurd, kun je direct geld opnemen.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Benieuwd wat je kunt lenen bij Floryn? Ontdek of voorraad financiering bij Floryn de beste keuze voor jouw bedrijf is.